En minimalistisk studio på klipporna

minimalistisk modern studio

Saga. Utestående. Helt fantastisk! En helt perfekt design av den kanadensiska arkitekten Todd Saunder. Beläget på klipporna, precis vid kusten, i perfekt harmoni med miljön – a minimalistisk studio med vinkelform imponerar med sin design. Byggnaden påminner om ett fartyg i det blå havet. Ett kreativt projekt för sin kreativa ägare. Interiören i den minimalistiska studion är gjord av miljövänliga tyger. Återvinningssystem har installerats så att naturen skyddas.

minimalistisk modern studio i Kanada

minimalistisk modern studiofasad

“Squish – Studio” ligger nära den kanadensiska staden Tilting på ön Fogos östra kust. Regionen påverkas starkt av den irländska kulturen och arkitekturen i området påverkas starkt av den. Den där minimalistisk studio skiljer sig från den typiska konstruktionen, men det ger en trevlig individualitet och karaktär. Den har en välskyddad terrass där du kan njuta av den vackra havsutsikten. Byggnaden har en elegant och samtidigt praktisk konstruktion som skyddar mot den hårda vinden.

Modern minimalistisk arkitektur – en innovativ design

innovativ modern byggnad - belysning

Överraskande nog är arbetsområdet i interiören rymligt. Den minimalistiska inredningen i studio kännetecknas av tydliga former och ljusa färger. Vertikala träpaneler får studion att se högre ut, och ett flexibelt belysningssystem ger konstnärerna frihet att arbeta.

Vilken konstnär skulle inte känna sig inspirerad i det här rummet?

innovativ modern design - Kanada

minimalistisk inredning med öppen spis

minimalistisk modern plan