Modern villa med träfasad i exotiska Chile

minimalistisk villa chille exotiskt läge

Ett modern villa på sjön ligger nära Laguna Verde. Klienten specificerade en hög byggnad som kan erbjuda en vacker utsikt över omgivningen.

Modern villa med modern träfasad

Lyxvilla Chile design fritidshus design

Huset designades i enlighet därmed på två våningar – första våningen erbjuder tillräckligt med avskildhet, och den andra öppnar för det vackra landskapet. Den mörka träfasaden ligger på sanddynerna och kontrasterar fint med den ljusa sandfärgen. På andra våningen finns en stor balkong för avkoppling, och stora fönster erbjuder en vacker utsikt över de kuperade omgivningarna. Höga träd skyddar dem modern villa vid sjön framför den heta solen. Husbyggnaden påverkades av både minimalism och de exotiska strandhusen i Chile. Arkitekterna bestämde medvetet att inte ha en trädgård och betonade istället den vackra, vilda naturen. Endast en orange båt bidrar till färgade accenter i utomhusområdet.

Modern villa med vintageinredning

Läder vardagsrumsmöbler - vintage inredning idéer

de modern villa vid sjön har blivit stilfullt inredd – ljusa träväggspaneler reflekterar solljuset och får inredningen att se mer rymlig ut. Interiören påverkades uppenbarligen av de vackra omgivningarna – fönstren på första våningen förbinder det öppna vardagsrummet med den lilla trädgården med exotiska växter utanför. Bekväma lädermöbler erbjuder tillräckligt med sittplatser för familj och vänner. Vintage trämöbler – en byrå och ett litet soffbord kompletterar det övergripande utseendet i vardagsrummet. Husägaren har ett perfekt sommarhus som passar perfekt in i landskapet och är utrustat med allt som behövs för en trevlig semester. Hela familjen kan njuta av en trevlig paus, och det privata området förblir väl skyddat från grannarna. Arkitekterna Altamirano Armanet behärskade skickligt den svåra uppgiften att bygga ett minimalistiskt hus på sanddynerna.

Smal hall med mattor och glasdörrar

modern hall skjutdörrar design

Trätrappor förbinder första och andra våningen

Trä trapphus inuti utanför bergen

Modern inredning

glasad fasad-modern inredning

Trähus i sanddynerna i Chile

mörk träfasad stort fönster villa

Exotiskt fritidshus i Chile

modern villa Chile-exotiskt läge

Byggplan för semesterhuset – sidovy

modernt hus övervåningen från sidan

Byggskiss – utomhusbalkong och trapphus

Husbyggnad balkong med skiss från sidan

Husritning – ovanifrån

Hus modern arkitektur byggnad skiss

Semesterhus – byggnadsskiss och rumslayout

Husbyggnad skiss ovanifrån rum layout

Fritidshus – planlösning

Husritning-andra våningen

Förstklassig arkitektonisk visualisering – modern villa i öknen