Färgen grå och medelhavsstil präglar detta moderna hus i Perth, Australien

färgen grå skiljevägg betongvägg soffa kasta kuddar tak vitt mattgolv

Dagens artikel kommer att fokusera på en spektakulär bostad i Perth, Australien. Det moderna tvåvåningshuset designades av APG Homes 2017 och sträcker sig till 368,60 m². APG Homes -teamet har noggrant planerat och designat en mängd olika hemdesigner som tillgodoser behoven hos familjer i Perth. Både Onassis-bostaden, som är i fokus för dagens artikel, och andra en- och tvåvåningshus i APG Homes-serien är en skicklig kombination av funktionellt boende, intelligent design, effektivitet och utmärkt kvalitet. Den eleganta bostaden har 3 badrum, 5 sovrum, kök, vinkällare, två garage, tvättstuga och en delvis täckt veranda med utomhuspool. Vid första anblicken märks den samtida, enkla designen och färgen grå, som kännetecknar bostadens övergripande utseende..

mattan färgen grå sittgrupp chouch mörkblå

Färgen grå är trendig, mångsidig och särskilt snygg. Inredningen i Onassis -huset är övervägande vit och grädde. I de flesta rum användes färgen grå antingen i golvet eller i väggdesignen. Täcket på vissa sittmöbler och olika textilier tar också upp den grå färgen. I det öppna vardagsrummet på bottenvåningen kombinerades det moderna grå med ljust trä. Det vita taket och pentryet verkar varmare och mer inbjudande i kombination med grått. Den grå mattan i vardagsrummet presenterar den blå soffan på ett vackert sätt och sätter den i rampljuset utan att förbli oansenlig själv. Soffan och bilden i blåaktiga nyanser som framkallar associationer till havet utstrålar medelhavs elegans.

matbord stolar tygöverdrag soffa mörkblå modern bostad

Det stora, ljusa vardagsrummet på bottenvåningen, som kan nås genom en inbjudande entré, är utrustat med ett modernt och genomtänkt kök och tillgång till den vackra trädgården med pool. Från det öppna vardagsrummet når du övervåningen via individuellt utformade trappor, där en elegant penthouse väntar dig. Det finns tre mindre sovrum som tack vare sin enkelhet ger flexibilitet och utrymme. Det ena sovrummet är utrustat med ett modernt, fristående badkar och en klädkammare, medan det andra har en mer rustik charm.

vardagsrum skjutdörrar matplats soffa blå bardisk barstol

pentry barstolar köksskåp färgen grå marmorgolv

marmorgolv köksmöbler ö barstol

bottenvåningen delvis täckt veranda skjutdörrar sittplatser

delvis täckt veranda pool trädgårdsmöbler onassis

soffbord matta beige ljus trä soffa grå bild

första våningen terrass dubbel soffbord matta golv färg grå

marmor trä gardiner gråvitt sovrum

trägrå väggar golv färgen grå päls

sovrum klädkammare golv färg grå

fristående badkar sovrum grå beige färgschema

badrum färgen grå golvplattor trä

gråvitt marmorbad fristående fåfänga

terrass sovrum matta vägg design trä grå matta golv

bostad beige grå säng rustika hängande lampor

utomhus område pool bostad onassis två våningar

två våningar bostad grå pelare vit fasad entré

* Du kan hitta fler projekt från APG Homes här