Massiva träelement, stål och polerad betong i en harmonisk kombination

Massiva träelement i vardagsrummet, polerat betonggolv

Detta vackra helghem ligger i San Francisco, Kalifornien och designades av Knock Architecture and Design 2016. Det ligger så att det har utsikt över staden och erbjuder en spektakulär panoramautsikt. Men den hisnande utsikten över staden och Stilla havet är inte den enda höjdpunkten i detta fenomenala hem. Den perfekt välskötta trädgården med gröna väggar, poolen på verandan och utomhusduschen förvandlar helghuset till en drömmande oas av lugn. Dessutom imponerar interiören med sin gemytlighet och moderna design, som harmoniskt kombinerar element av massivt trä, stål och polerad betong. Läs vidare för att få mer information om detta exklusiva drömhem.

Panoramavy från fönstret med utsikt över San Francisco drömhusdesign

Arkitekterna kallade helghuset Twin Peaks Escape Pad eftersom det är en fristad för de boende. Det är byggt på en sluttning strax nedanför det befintliga trevåningshuset och är helt utformat för underhållning och nöje. Om du behöver en flykt från vardagen kan du koppla av och ha det bra här. Utrustningen inkluderar en hälsoavdelning, DJ -skrivbord, högtalare överallt i huset, en liten husbar, men också funktionella rum som badrum, vardagsrum och arbetsområde.

Element från massivt trä minibar i vardagsrummet vittrade stål

En annan sak som gör stort intryck på detta hus är valet av material till inredningen. Kombinationen av trä och betong för en modern och inbjudande inredning är dock inte en innovation. Detta är en beprövad strategi för inredning som gör att de kalla gråtonerna kan se varmare ut med varma tränyanser. Ett annat exempel på betong och trä i inredningen är Avocado Acres House i USA, som vi presenterade i ett annat inlägg. På huset i San Francisco kompletteras den vackra materialduon med ett annat material, nämligen stål.

Element av minimalistisk inredning i massivt trästål

Hela husets inredning domineras av neutrala färger, särskilt gråtoner. Däremot finns det hemtrevliga utseendet på massivt trä, som handlar om redwood, som är utbredd i USA. Massiva träelement har ett särskilt naturligt utseende och skapar en ram runt vardagsrummet och badrummet med toalett. De fungerar också som en visuell separation mellan de olika nivåerna i rummet och förmedlar en känsla av mysighet och värme.

3 -bladig vikdörr döljer det lilla badrummet

Massivt trä vittrade stål badrum toalett stängd

Stålelement badrumsdörr i massivt trä

Badrumsviksdörrar ursprungliga inredningsidéer

Minimalistiskt badrum med marmorplattor

minimalistisk badrumsdesign marmorplattor

Ståltrappor utan stigar leder till andra våningen

Massiva träelement ståltrappa svart utan stigerör

Massiva träelement moderna hus andra levnadsnivå

Trädgård och veranda med pool

Helghus med trädgård med gräsmatta med glasräcke

Weekendhus med vacker utsikt, liten poolveranda

tropisk oas i trädgården utomhusdusch träskivor

Drömhus med trädgård gräsmatta vertikal plantering

*Till arkitekternas officiella webbplats