Modern lägenhetsinredning – modern med retro

modern lägenhet möbler lekrum gäst soffa matta

Detta moderna hus ligger i Tel Aviv, Israel. Designen kommer från Jacobs-Yaniv Architects och kombinerar 50-talets modernitet med nuvarande, moderna influenser. På detta sätt blev en modern lägenhet interiör uppnås som motsvarar ägarens idéer. Fram till nu bodde de i en förort till Tel Aviv och uppfostrade sina barn där. Men det var hennes önskan att flytta tillbaka till storstaden.

Modern lägenhetinredning i Tel Aviv

modern lägenhet möbler soffa hall skrivbord kök

En av husägarnas önskemål var att hitta en modern lägenhet som lämnar så mycket ledigt utrymme som möjligt. Detta bör möjliggöra olika aktiviteter och samtal med hela familjen. Det finns bara ett sovrum i hela lägenheten, som ligger längst ut. Alla andra rum som köket, vardagsrummet och matsalen och andra fördelades i det andra rummet och utgör därmed lägenhetens centrum. Det finns också ett kontorsområde med ett skrivbord för två personer. Precis intill köket finns också ett lekrum, som också kan fungera som ett gästrum och även inkluderar en modern lägenhetsanläggning. Två skjutdörrar som skiljer rummet från köket och korridoren säkerställer nödvändig integritet.

Modern lägenhetsinredning – kök i ek och stål

kök design skåp trä ek gult stål matlagning bakning

Det verkliga fokuset är kökets moderna lägenhetsinredning. Den består av ljusa ekskåp och har slående detaljer. Stöden av svart stål är lika imponerande, eftersom de inte bara är praktiska, utan också sätter stora accenter i köket. Denna innehåller alla nödvändiga kablar och elektrisk utrustning. Detta inkluderar belysning, högtalare och en kontrollpanel för det smarta hemsystemet.

Matsalen i lägenheten med modern inredning

lägenhet matsal matbord kök fönster city parkett utsikt

Den moderna lägenhetsinredningen i köket har också ett matbord där familjen kan njuta av sina måltider varje dag. Om det väntas lite fler besökare, kommer det stora matbordet, som ligger precis intill köket och erbjuder plats för upp till 10 personer, till undsättning. De underbara oleanderkrukorna kan också ses därifrån. Dessa är precis framför fönstren och säkerställer att invånarna kan känna sig nära naturen trots stadslivet. Mittemot finns en mysig lounge med soffa. Familjen kan koppla av där när som helst. Tack vare de stora fönstren är detta område också mycket ljust. Dessutom kan du också komma in på balkongen därifrån, som erbjuder plats för en modern lägenhet med en sittgrupp och en underbar utsikt över staden.

Modern lägenhet interiör – sovrum med retro accenter

sovrum design lägenhet balkong korg matta orientalisk

Sovrummet har också en liten balkong med bekväma skjutdörrar. Den har en enkel men mysig och modern lägenhetsanläggning, som bland annat består av korgmöbler. Detta inkluderar även sänggavel. Som i de andra rummen pryder en orientalisk matta golvet bredvid träet. Den här är en av de retro detaljerna i lägenheten som ägarna lägger tonvikten på. Även här får du en fantastisk utsikt över staden, som definitivt toppas på natten med ljusshower. Sovrummet har också eget badrum. Den moderna lägenhetsinredningen där består av en enkel, vit konsol och vita plattor. Det saknas dock ingen varm atmosfär. Detta uppnås genom trägolvet och golvplattorna i grädde.

Modern lägenhetsinredning – enkelt badrum

badrum lägenhet sovrum vit konsol handfat växt ficus

Om du är nyfiken och vill veta hur resten av den moderna lägenhetsinredningen ser ut kan du helt enkelt ta en titt på följande bilder. Du kommer att upptäcka att en modern anläggning inte alltid behöver verka steril. Du kan skapa en underbar atmosfär med bara några varma färger eller, som är fallet här, med stilkombinationer. Men se själv!

Skrivbord i hallen i lägenheten

modern lägenhet möbler garderob hall skrivbord design stol bilder

Modern lägenhetsinredning – hall, gästrum och lekrum

modern lägenhet möbler skrivbord design soffa hall parkett

Modern lägenhetsinredning i gästrummet – skänk för tv

gäst rum design tv skänk matbord matta lekrum

Modern lägenhetsinredning – kök av ek och med stålram

matplats stolar kök modern inredning ek kakel

kök design möbler stål skåp ek lägenheter

köksskåp trä ek design modern lägenhet

lägenhet design kök modern svart stål byggnadsställning spis

modern lägenhet inredning planlösning lägenhet tel aviv

En design av Jacobs-Yaniv arkitekter.