Modernt arkitekthus med attraktiv fasaddesign

tre våningar ibiza spanien semester

A modernt arkitekthus på semesterön Ibiza i Spanien lockar uppmärksamhet med sin attraktiva fasaddesign. Byggnaden presenterar en original sammansmältning av minimalistiskt formspråk med traditionell byggnadskultur från regionen. Till slut skapades en charmig villa som är inbjudande och hemtrevlig. Projektet gjordes av arkitektkontoret Atlant del Vent designad och realiserad 2011.

Modernt arkitekthus öppnar för det vackra landskapet

Uteplats design design matplats idéer

Byggarna har länge velat bygga ett fritidshus på den vackra ön Ibiza. År 2010 förvärvade de äntligen en tomt och anlitade de begåvade arkitekterna på Atlant del Vent för att bygga ditt drömhem. De specificerade också en öppen, minimalistisk arkitektur som ser inbjudande ut samtidigt. Arkitekterna var inspirerade av det vackra läget på en kulle och valde en byggnad i tre våningar – så flera uteplatser och stora terrasser kunde utformas på alla plan. Svårighetsgraden av den välstrukturerade fasaden lossnade av en vägg av natursten. På denna äng upprättades en sömlös koppling mellan den traditionella byggnadskulturen från regionen och den minimalistiska byggmetoden.

Men den höga väggen ser inte bara attraktiv ut, den är också mycket praktisk och skyddar bottenvåningen i villan från utsidan. Andra och tredje våningen är mer öppna – det finns flera balkonger och stora takterrasser. Mysiga uteplatser inbjuder dig att koppla av under solens varma strålar, medan infinitypoolen erbjuder en uppfriskande kylning från värmen. Ett utomhuskök erbjuder möjligheten att flytta ditt liv ute på sommaren. Så ingenting står i vägen för sociala kvällar med vänner.

Modernt arkitekthus med en hemtrevlig inredning

sätta upp rosa stolar stoppad golvlampa i eldstaden

Även inuti är inredningen fascinerande med en eklektisk blandning av tradition och modernitet. Interiören i lanthuset ser harmonisk och hemtrevlig ut. En stor öppen spis, klädd i natursten, erbjuder värme under de kalla dagarna. Två bekväma stoppade stolar i en stark rosa färg bildar en mysig sittgrupp runt spisen. Det är ett hus där alla kommer att trivas och där sommaren verkligen kan avnjutas med familj och vänner.

dekorerade spanska lantliga idéer

Inredningen är i en modern lantlig stil

Sovrum uppsatt säng stora fönsterfronter

Glasfasaden ger en avlägsen utsikt

Spanien Ibiza Stort badrumsmöbler

Badrummet är designat med naturmaterial

Infinity pool drömhem Ibiza Spanien

Träbord mysig matplats inrättade enfamilj hem semester Spanien

Spanien moderna tegelväggar vit fasad

vit fasadfönster kvällsbelysning

Pool infinity kväll belysning idéer