Modernt fast hus med en mysig innergård

modern fast hus trädgård

A modernt fast hus med en mysig innergård – det här är det bästa sättet att beskriva Casa Reforma. Byggnaderna i massiv sten sträcker sig horisontellt. Med geometriska former och inga kurvor byggdes huset i minimalistisk stil. Det finns en liten damm framför entrén, som återspeglar byggnadsvolymen. En stenstig leder till den mysiga uteplatsen med stoppade sittplatser. En pool är inom räckhåll och inbjuder dig att svalka dig från den varma solen.

Modernt fast hus med geometriska former

Trädgårdsstenväg skyddande tak

A modernt fast hus med geometriska former väcker uppmärksamhet. Projektet sponsrades av Central de Aruqitectura designat och byggt som utvecklat ett koncept för en urban villa. Den generöst inglasade fasaden öppnar bottenvåningen mot trädgården – och släpper in mycket solljus in i huset. En pergola kastar skugga på vardagsrummet. Inredningen imponerar med smakfulla färg- och tygkombinationer – svart och grått har använts i överflöd, och vinröda och orange set accenter. De ljusa väggarna och golvet utgör den perfekta bakgrunden för familjens fotosamling. En fotovägg sätter accenter och garanterar mysighet.

Modernt fast hus med en elegant inredning

Soffstolar-soffbord i glas

Den där modernt fast hus förbinder insidan med utsidan. Precis som med fasaddesign föredrog man naturmaterial – sten, trä, läder och marmor användes för inredningen. Belysningen byggdes in i väggarna, vilket sätter intressanta accenter i badrummet. En bordslampa sprider mjukt ljus i vardagsrummet. Mysiga sittgrupper har skapats överallt – de svartvita soffgrupperna ser särskilt elegant ut. A modernt fast hus, med bekväm och lyxig inredning – så kan Casa Reforma beskrivas.

Svartvita möbler i vardagsrummet

Bordslampa vardagsrum i marmor

Stort vardagsrum med högteknologiskt videosystem

stoppat soffagrått litet soffbord

Intressant golv i biblioteket

Bibliotek vägghylla soffa möbler

Soffa med plyschklädsel

minimalistisk väggdel-orange soffa

Inrett kök och liten bar

liten barstol

Beige-brunt badrum

Badrumsdesign idé badrumsmöbler

Trädgård med planterad vägg och damm

modernt trädgårdsdesigngräs

Pool i trädgården

Trädgård solid hus pool

Fast hus med trädgårdsdamm

Fast hus dammträdgård

Byggskiss av det moderna solida huset

Modern stadsvilla ritning

Byggnadsplan för Casa Reforma

Fast hus skiss planlösning

Husets ritning

Husets ritning