Vardagsrumsmöbler – idéer för öppet vardagsrum

Takfönster modern takvåning Foton av: Russ Heinl

Vi presenterar dig lyxigt och mysigt Vardagsrum inredning Idéer – skapa ett öppet vardagsrum som kombinerar kök, matsal och vardagsrum. Projektet heter 910 och designades och implementerades av Smith -designers. Denna eleganta vindsvåningslägenhet har allt du kan önska dig – stora fönster som öppnar interiören mot stadens silhuett, trägolv och högt i tak. Lägenheten var designad för ett ungt par som tycker om att spendera sin fritid med vänner. En hemtrevlig men ändå elegant atmosfär utformades i enlighet med deras livsstil

Vardagsrumsinredning – välj färger och möbler

öppet vardagsrum-vit soffa Foton av: Russ Heinl

Vardagsrummet, matsalen och köket är alla inredda i svart. Köksön är en nivå högre än resten av vardagsrummet. Köket är upplyst av mjuka rosa hängande lampor och ser optiskt ljusare ut tack vare en marmorvägg och marmorgolv. En öppen spis i mitten av rummet skiljer vardagsrummet från matplatsen. Bekväm hörnsoffa med vit klädsel och ett stort soffbord ger tillräckligt med plats för vänner.

Vardagsrumsmöbler – organisera matplats

runt matbord Foton av: Russ Heinl

En matplats med ett runt bord av mörkt trä och en matta med blommönster har dukats upp för familjen. de Vardagsrum inredning är i linje med matplatsen så att det öppna vardagsrummet ser komplett ut. Ett svartvitt färgschema har också använts i det mysiga sovrummet. Det svarta granitgolvet står i kontrast till den vita väggdelen med TV. Inget sparades i badrummet heller – den lyxiga duschkabinen och det stora handfatet är ett riktigt blickfång. Med detta projekt har de begåvade formgivarna på Smith Designs tydligt visat att ett enhetligt färgschema helt kan förändra hemmet.

Gasugnar och mörka mattor

modernt öppet vardagsrum Foton av: Russ Heinl

Lägenhet för unga familjer- kök

litet kök ö-moderna möbler Foton av: Russ Heinl

Stort vardagsrum

mysigt vardagsrum-intressant belysning Foton av: Russ Heinl

Vit soffa i vardagsrummet

Gas öppen spis-vit vardagsrumssoffa Foton av: Russ Heinl

Trämöbler i matsalen

mörk matta-vita möbler matplats Foton av: Russ Heinl

vinhylla

Vinställ-modernt vardagsrumsinredning Foton av: Russ Heinl

Vita inbyggda garderober i sovrummet

vitt garderob sovrum Foton av: Russ Heinl

Sovrum med mörkt golv

svart granitgolv Foton av: Russ Heinl