Villa O – det är vad en lyxvilla betyder i Frankrike

Lyxvilla i Frankrike - modern fasad

Om du vill tillbringa en semester eller semester nära Rivieran, Monte Carlo och uppskatta bra restauranger och en superyachthamn, så är detta din plats Villa O korrekt. Du kommer att leva i den härliga atmosfären under palmerna och tallarna i St Jean.

En lyxvilla i Frankrike – elegant och spännande arkitektur

Lyxvilla i Frankrike - modern elegant arkitektur

de Lyxvilla har en vacker design med terrasser, glasparaplyer, vita väggar och en pool i balinesisk stil. Ta dig tid och koppla av på den stora halvcirkelformade balkongen där champagne och kanapéer serveras. Njut av den underbara utsikten över den över 4 500 kvadratmeter stora trädgården, där lavendelkantade stigar erbjuder fantastisk utsikt över halvön.

Villa O – utmärkt husdesign från Frankrike

intressant husdesign - Villa O- pool

Hela Lyxvilla  är doftande med jasmin, rosmarin och jakaranda, medan oliver, cypern och eukalyptusträd ger form och färg. Kliv in i infinitypoolen som omger trädgården med en cocktail i handen. Frukost, lunch och middag finns överallt, så oroa dig inte. Det spelar ingen roll om du är i din svit, i matsalen, på gräsmattan eller vid poolen, du har en fest med utsökt mat. Villan är ett sant paradis med frodigt bergslandskap med stor uppmärksamhet på detaljer.

lyxig inredning – ett fritidshus i Frankrike

snygg inredning från Frankrike

Inte konstigt att den här 5 historien Lyxvilla är ett populärt semestermål om du vill njuta av den underbara panoramautsikten genom stora glasytor. Varje huvudrum i Villa O har sin egen balkong, terrass eller uteplats. Villa O innehåller 1250 kvadratmeter interiör med fyra sovrum med eget badrum, pensionat med två sovrum och badrum, master sovrum med egen terrass, badrum och omklädningsrum, terrasser, balkonger och 25 m central atrium. Det finns också en bar och andra vardagsrum med terrass, matplats med öppet kök och bänk, privat solplats, halvcirkelformad terrass utomhus och mycket mer.

lyxigt fritidshus - konst i sovrummet

modernt lyxhus - högteknologisk interiör

modern lyxig interiör - trappor

modern lyxvilla i Frankrike- inredning i badrummet

Interiör i fritidshuset med färg accent svart

modern och elegant trädgårdsdesign

Lyxigt fritidshus i Frankrike - modern belysning