“Blob” – överdimensionerad lila skinnsoffa från DITRE Italia

En soffa är inte bara en möbel. Det är något att sitta bekvämt på, titta på TV, surfa på nätet, läsa nyheterna och göra många andra saker. Så det är en plats där du kan spendera mycket tid. Och det är just det som gör det viktigt för vår vardag. Tänk på det. Du sitter, kanske dricker med vänner medan du tittar på en fotbollsmatch och det visar sig vara en plats där du kan vara med andra människor. Hur kan du kommunicera bättre: när du sitter bekvämt eller inte? Naturligtvis, när du mår bra verkar allt annat vara bra och du behöver inte oroa dig för någonting. Du kan bara koppla av och ha det bra.

Överdimensionerad lila soffa från DITRE Italia

Överdimensionerad lila soffa från DITRE Italia

Prova den nya överdimensionerade lila skinnsoffa från DITRE Italia och ta reda på vad modern design i är. Du kommer att bli förvånad över dess komfort och dess förföriska färg. Den där Blob soffa är vadderad med smidigt, mjukt, silkeslent läder och har en mjuk skumfyllning som garanterar din fulla komfort.

“Blob” soffa från DITRE Italia

Lila skinnsoffa från DITRE Italia

Om du tror att det bara är ännu en galen flashig designidé har du fel. Det finns också en mekanism som gör att du kan öka höjden på rygglederna så att du kan slappna av bättre. Det är perfekt eftersom det kan göras för att passa din kropp bättre. Oroa dig inte, det går inte sönder snart. DITRE Italia betyder hög kvalitet. Detta överdimensionerat lila skinnsoffa är bra när du vill prova något annat och stabilt.

lila skinnsoffa från DITRE Italia