25 uusinta esittelymallia kotiin kuvilla vuonna 2021

Yksi kodin yleisimmistä huonekaluista on yksinkertainen esittely. Tämä sisältää vitriinikaapin, jossa on hyllyt ja kaapit tai jopa laatikot. Tässä on paikka, johon voit sijoittaa kaikki esineesi esitystä varten. Esittelyn suunnittelu voi olla ominaista huoneelle ja sille, mitä siinä voidaan säilyttää. Joten voit saada vitriinin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja jopa keittiöön. Talon esittelymalleja on saatavana eri materiaaleista, kuten puusta, metallista jne. Tämä riippuu kodin yleisestä suunnitteluteemasta. Yritä siis valita paras vitriinisuunnittelu huoneen ja teeman perusteella.

Uusimmat esittelymallit kotiin 1

Esittelymallien valitseminen?

Tässä olemme panneet merkille muutamia kohtia, joita kannattaa harkita.

  • Tila: Esittelyn suunnittelukuvat antavat sinulle käsityksen siitä, kuinka paljon tilaa vitriini vie. Joten katso huoneen tilaa ja katso, onko se mahdollista.
  • Muoto: Suunnittelunäyttely on eri muotoinen, kuten pystysuora, vaakasuora, kelluva, seinälle asennettava jne. Valitse siis paras vaihtoehto alla luetelluista.
  • Budjetti: Paras esittelytila ​​voi olla erittäin kallis tai taloudellinen. Valitse viisaasti.
  • Koti: Useimmissa kodeissa on esitettävä kaapin muotoilu, jotta se mahtuu kaikkiin kohteisiin oikein.
  • Huoneistot: 2BHK- tai 3BHK -kodissa on eri tilaa jokaisessa huoneessa. Valitse siis esittelytila, joka antaa sinulle runsaasti tilaa.

Esittelymallien merkitys kotiin:

Kaunis showcase -muotoilu voi tehdä tai rikkoa huoneen. Näyttelyn tarkoituksena ei ole vain pitää näytteitä, vaan myös kertoa tarina.

  • Vuosien aikana keräämäsi esineet voidaan näyttää muiden nähtäväksi ja muistuttaa hyvistä ajoista.
  • Valmis esittelyrakenne helpottaa hyvän valintaa.
  • Kaikissa intialaisissa talon vitriinimalleissa on kaapit joidenkin esineiden pitämiseksi poissa näkyvistä.
  • Esittelyhyllyn muotoilu tekee esineiden näyttämisestä hauskempaa ja dramaattisempaa.
  • Koska jokaisesta hyllystä, kaapista tai laatikosta voi olla hyötyä kotisi sotkuttomuudessa, Intian tarjoamat kotinäyttelyt ovat erittäin tärkeitä.

Parhaat esittelymallit kotiin Intiassa:

Täällä otimme käyttöön 25 yksinkertaista ja uusinta esittelymallia taloon valokuvilla. Katsotaanpa niitä.

1. Moderni puinen kaareva esittely:

Parhaat showcase -mallit kotiin

Tämä ensimmäinen vitriinisuunnittelukuva antaa sinulle käsityksen upeista vitriinityypeistä, joita sinulla voi olla kotiisi. Tämä olohuoneen puinen vitriinisuunnittelu on suuri vitriini, jossa on runsaasti tilaa TV -yksikölle ja stereojärjestelmälle. Vasemmanpuoleisessa korkeassa lasikaapissa voi näkyä kauniita esineitä. Lasikaapin toisella puolella oleva kaareva reuna lisää tähän kappaleeseen tyyliä ja luokkaa. Joten valitse tämä ihana ja upea vitriini olohuoneeseesi ja täytä se hyvillä esillä olevilla asioilla.

LUE LISÄÄ: Puiset esittelymallit

2. paras valkoinen TV Showcase Design:

Nykyaikaisia ​​esittelymalleja kotiin

Tässä on upea TV -showcase, jonka voit asettaa olohuoneeseesi. TV -showcase -huonekalut ovat yksi yleisimmistä tavaroista, joita löydät jokaisesta kodista. Tässä valkoisessa TV -mallissa on avoimet hyllyt ympäri kehystä. TV -yksikön alapuolelle on sijoitettu kolme kaappia, joihin mahtuu monia muita esineitä ja jotka ovat pölyttömiä. Voit myös sijoittaa tämän upean vitriinin makuuhuoneeseesi, jos tila sallii. Valitse ihana valkoinen väri sen kirkkauden ja raikkaan ilmeen vuoksi. Huone on tilava tämän laitteen kanssa.

LUE LISÄÄ: TV -esittelymallit

3. Ladder Lattice Showcase:

tikkaiden esittelymallit kotiin

Valitse tämä vanerinen esittelymalli huoneeseen, joka on suuri ja leveä. Tämä on nykyaikainen muotoilu, joka toimii hyvin avatakseen tilaa. Tässä vitriinissä käytetty materiaali on kestävää ja kestävää. Siinä on kuusi vaakasuoraa hyllyä, jotka on sijoitettu ristikkomuotoon. Saat monia nurkkoja tavaroidesi säilyttämiseen. Tämä nykyaikainen showcase -muotoilu on erittäin helppo luoda ja ylläpitää. Showcase -sisustusideoita voi olla paljon ja esillä olevia esineitä voidaan esitellä ylpeänä. Valitse tämä esittely, jos huoneessasi on tarpeeksi tilaa tällä leveällä pituudella.

4. MDF -esittely:

Yksinkertaisia ​​esittelymalleja kotiin

Tämä on hieno kappale, joka on valmistettu MDF -materiaalista. MDF on melko vahva ja pitkäikäinen, ja voit saada sen myös hyvän viimeistelyn. Voit valita mattapintaisen tai kiiltävän pinnan, joka täydentää huoneen muita huonekaluja. Tässä intialaisessa vitriinissä on lasikaapit molemmilla puolilla koristeellisilla paneeleilla. TV -vitriinikaapin kaareva reuna on myös varsin houkutteleva. Alemman tason kaapit sopivat täydellisesti muihin esineisiin, kuten stereot, kaapelilaatikot jne..

5. Sivukirjahyllyn esittely:

showcase -malleja talolle

Tässä on yksinkertainen showcase -muotoilu hallille, joka on kompakti ja tyylikäs. Tämä on pystysuora esittely, jota voidaan käyttää kirjoihin tai muihin esineisiin. Tämä on yksi viimeisimmistä esittelytiloista hallille, koska se ei vie koko seinätilaa. Voit pitää sen missä tahansa olohuoneessa. Se voi olla tyylikäs showcase -muotoilu olohuoneeseen, jossa täydentävä kohtaa modernin. Valitse tämä kappale sen yksinkertaisuuden ja tyylin vuoksi, joka erottaa huoneesi toisistaan. Aseta vieressä oleva kaunis kaappi mukavilla tyynyillä istumaan ja lukemaan kirjaa.

6. Yksinkertainen avoin esittely:

esittelymalleja

Tässä on modulaarinen showcase -tyyli, joka näyttää erittäin hyvältä avoimissa kodeissa. Se saa huoneen näyttämään ilmavalta ja tilavalta. Se on kiinnitetty seinään eikä vie lattiatilaa. Tässä näkyvät esittelymallikuvat sopivat erinomaisesti nykyaikaisiin koteihin. Tämän modernin TV -showcase -suunnittelun avulla voit ripustaa television seinälle ja antaa hyllyjä kaikkialle. Tämä on upea TV -esittelykuva, joka on suosituin nuorten sukupolvien keskuudessa. Valitse kirkas väri, kuten valkoinen, avataksesi tilaa ja saadaksesi huoneesi kirkkaamman ilmeen.

7. Väri Pop Showcase Design:

talon esittelyn suunnittelu

Jos haluat lisätä väriä huoneeseesi maalaamatta seiniä, tämä väripop -esittely on juuri sinua varten. Tämä kotinäyttelyn suunnittelukuva antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka väriä voidaan lisätä osaan vitriinistä draaman luomiseksi. Useimmat TV -esittelyvalokuvat antavat sinulle puun viimeistelyn, mutta tämä on viileä ja kiiltävä ilme. Useimmat kaapit ovat suljettuja kaappeja, mikä auttaa piilottamaan esineet näkymästä ja pitämään ne poissa pölyltä. Kirkas punainen ja valkoinen yhdistelmä miellyttää silmää. Tämä on hieno kappale edulliseen hintaan.

8. Kelluvan seinän esittely:

pieni showcase -muotoilu

Tutustu tähän kelluvaan seinään, joka on valmistettu puumateriaalista ja jossa on kiiltävä ruskea viimeistely. Suunnittelussa on useita hyllyjä, jotka pidetään seinälle satunnaisesti, joten saat paljon tilaa kaikkien tavaroidesi säilyttämiseen. Tämä on yksi salin suosituimmista puisista esittelymalleista. Tuote on uusi ja trendikäs. Valitse tämä seinäesittely olohuoneeseesi, jotta voit säästää tilaa lattialla. Joten osta tämä ihana yksikkö, joka auttaa sinua säilyttämään tavarasi ja saamaan runsaasti tilaa huoneeseen.

LUE LISÄÄ: Showcase -mallit seinälle

9. Suuri hyllyseinän esittely:

vitriinikaapin suunnittelu

Nykypäivän pienikokoisissa kodeissa modernit esittelyt salille ovat ihanteellinen huonekalu. Trendikäs ja tyylikäs on paras tapa edetä. Loistava paikka pitää kirjoja ja muistoesineitä on tämä viileä puinen vitriini, joka on tehty sinua varten. Esittelykaappimalli on tyylikäs ja pitkä. Hallin vitriinisuunnittelu on ohut. Se ei vie paljon tilaa. Laitteessa on tarpeeksi hyllyjä, jotta sinulla on runsaasti tilaa säilyttää paljon tavaraa. Tee olohuoneestasi viileä paikka tällä ihastuttavalla teoksella, jossa voit istua ja nauttia kirjan lukemisesta.

10. Valtava seinäesittely:

uusi showcase -muotoilu

Tässä on valtava seinäesittely -yksikkö, jota voidaan pitää suurissa huoneissa. Tämä uusin TV -showcase -muotoilu voi viedä koko seinätilan ja sisältää paljon muita esineitä suuren television lisäksi. Siinä on monia kaappeja ja laatikoita alemmilla tasoilla. Tämän laitteen pähkinäväri on silmiinpistävä ja sopii hyvin muiden huonekalujen kanssa. Tämä intialaistyylinen showcase -esitys salille on suosittu rikkaiden asiakaskuntien keskuudessa, joilla on suuret kodit ja kalliita laitteita ja visioita. Jokaiselle kohteelle on näytettävä paikka ilman, että se näyttää sekavalta.

11. Valaistu olohuoneesittely:

talon esittelymallit

Etsitkö kaunista esittelyä seinälle? Tässä on viileä ja upea TV -esittelymalli kotiin, joka on avoin ja yksinkertainen. Seinäesittelymallissa on neljä hyllyä seinän molemmissa päissä. Voit sijoittaa 40 tuuman LED -television laitteen keskelle. Tämän alapuolella on vahvat hyllyt, joissa voit säilyttää stereot, kaiuttimet ja muut tavarat. Tämän laitteen viimeistely on upea ja sopii muiden kodin huonekalujen kanssa. Joten valitse tämä ihana yksikkö uuteen kotiin ja tee siitä tyylikäs ja tyylikäs.

LUE LISÄÄ: Showcase -mallit olohuoneeseen

12. Suunnittelijan kirkas esittely:

esittelymalleja kotiin

Etsitkö uusimpia seinäesineitä? Haluatko jotain erinomaista? Valitse sitten paras TV -esitys, jossa on kirkkaat värit ja moderni tyyli. Tämä keltainen ja puun väriyhdistelmä on silmiinpistävä ja toimii, jos sinulla on moderni teemahuone. Se on uusin TV -esittelymalli, jossa sekä hyödyllisyys että tyyli yhdistyvät yhdeksi parhaista huonekaluista. Valitse tämä malli, jos haluat näyttävän esittelyn ja haluat esitellä esineitä. Tämä laite vie hyvin vähän lattiatilaa, joten se on hyvä ostos useimmille.

13. Moderni kulmanäyttely:

esittele suunnittelukuvia

Toinen hieno olohuone -esittely on tämä sivunäyttelyn muotoilu, jonka voit sijoittaa nurkkaan. Korkeassa vitriinissä on kaarevat reunat ja lämmin puupinta, joka on kiiltävä. Upea esittely sopii hyvin myös pieniin koteihin, koska se ei vie tilaa. Kaapien lasiovet antavat sinulle selkeän kuvan sisällä olevista esineistä. Monet ihmiset rakastavat tätä kulmaesityksen suunnittelua. Voit sijoittaa valoja kaappien sisään lisätäksesi kirkkautta esineisiin. Kodin pienessä kolmionmuotoisessa tilassa esittely on loistava vaihtoehto.

LUE LISÄÄ: Corner Showcase -mallit

14. Viimeisin TV -esittely:

paras showcase -muotoilu

Tämä on mukava TV -showcase -yksinkertainen muotoilu, jonka voit säilyttää olohuoneessasi. Tässä esittelyssä on paneelit kummallakin puolella ja yläosa tavaroiden säilyttämiseksi. Alaosassa on kaapit, jotka on suljettu pitämään tavarat pölyttöminä. Sivuhyllyillä voit näyttää muistoesineitäsi. Voit sijoittaa minkä tahansa kokoisen television tähän TV -esittelyyn Intiassa. Uusin TV -showcase -malli antaa sinulle mukavan vahvan huonekalun, joka kestää pitkään. Tämä laite on kestävä ja tyylikäs.

15. Teräs Showcase Design:

kaunis showcase -muotoilu

Kokeile tätä teräksistä esittelymallia, jos haluat kevyen mutta erilaisen huonekalun. Tässä vitriinissä käytetty teräs on vahvaa. Huonekaluihin lisätään väriä, jotka kirkastavat niitä. Voit valita useista markkinoilla olevista sävyistä. Kaapissa on paljon hyllyjä tavaroiden säilyttämiseen. Suljetut laatikot sopivat myös tärkeiden asioiden sijoittamiseen. Tämä metallinen vitriinisuunnittelu on loistava vitriinisuunnittelu makuuhuoneeseen, jossa haluat ehkä pitää kosmetiikkasi ja muut tärkeät asiakirjasi lukossa. Joten tutustu tähän punaisen ja harmaan yhdistelmään.

16. Moderni TV -esittely:

intialaiset talon esittelymallit

Toinen TV -yksikön moderni muotoilu on tämä upea kappale, joka on sijoitettu huoneen nurkkaan. Se käyttää kulmatilaa niin hyvin ja tekee huoneesta pienemmän. Tämä televisioesitys on valmistettu vaaleasta puusta, joka kirkastaa huonetta. Tämä sisustusesitys toimii hyvin pienissä kodeissa, joissa jokainen tila on tärkeä. Tämän laitteen sivuilla ja pohjassa oleviin kaappeihin mahtuu monia esineitä. Kontrastivalkoiset paneelit antavat laitteelle tyylikkään ilmeen. Joten valitse tämä LED -esittelyrakenne kotiisi, jos tila on ensiarvoisen tärkeä.

17. Makuuhuoneen vaatekaappi:

kotinäytösmallit Intia

Kaunis makuuhuoneen vitriini, jonka avulla voit näyttää esineitä ja antaa tilaa myös vaatteiden säilyttämiseen. Tämä vaatekaappi, jossa on showcase -muotoilu, on toinen ihana idea, jonka voit lisätä makuuhuoneeseen. Siinä on avoimet hyllyt kirjojen, pikkupurtavien, kosmetiikan jne. Säilyttämiseen. Sivulla on myös vaatekaappi, jossa voit säilyttää vaatteesi ja liinavaatteet. Tämän vitriinin ylimmät kaapit ovat suljettuja ovia, joihin voit sijoittaa harvoin käytettyjä esineitä. Näin ne pysyvät puhtaina ja siistinä ja antavat huoneelle siistin ilmeen.

LUE LISÄÄ: Showcase -mallit makuuhuoneelle

18. Olohuoneen esittely:

esittele suunnittelukuvia

Dramaattinen LCD -esittely voi muuttaa olohuoneen ulkoasua. Tässä huonekaluyksikössä on kaappi television säilyttämiseksi. Siinä on kaksi sivupaneelia, joissa on lasiovet ja valot. Puinen ja lasinen vitriinisuunnittelu on täydellinen nykyaikaisiin koteihin. TV -yksikön yläpuolella oleva minikirjahylly täydentää sarjan. Tämä on huonekaluesittely, jossa on kaikki tarvittavat elementit. Koko setti on hintansa väärti. Voit myös valita tämän sarjan väriyhdistelmän valintasi mukaan. Tarkista, vastaako tämä yksikkö laskusi ja budjettisi vaatimuksia.

19. Suunnittelijan esittely:

intialainen showcase -muotoilu

Katso tämä näyttävä ovi, jossa on tyylikäs teema. Esittely on sijoitettu käyttämättömään seinätilaan ja siinä on piilotettuja kaappeja ja avoimia hyllyjä. Voit sijoittaa kirjoja avoimille hyllyille näyttöartikkeleiden lisäksi. Tämä esittelykalusteiden suunnittelu käyttää korkealaatuista puuta saadakseen upean, sileän ja pitkäikäisen viimeistelyn. Voit valita tämän puisen showcase -mallin kotiin, jossa tilaa voi rajoittaa. Hyödynnä pieni tilasi ja lisää tämä luova pala. Tämä suunnittelijaesittelykappale on asennuksen ja laitteiston vaivan arvoinen.

20. Keittiön esittely:

esittele mallikuvia

Pakollinen keittiössä on siisti keittiöesitys. Tämä keittiöesittely voi auttaa sinua näyttämään kaikki suosikki astiat ja vintage -esineet. Keittiön vitriinisuunnittelun tulisi sisältää lasikaapit, joiden avulla ihmiset voivat nähdä erilaisia ​​esillä olevia esineitä. Se auttaa pitämään astiat siistinä ja puhtaana ja saatavilla suoraan käytettäväksi tarpeen mukaan. Tässä valkoisessa lasiesittelyssä on puukehys. Voit sijoittaa tämän vitriinin laskutilasi yläpuolelle, jotta voit hakea kohteita nopeasti. Kaapin väri on kirkas ja tuo valoa keittiötilaan.

LUE LISÄÄ: Keittiön esittelymallit

21. Showcase Design ruokasalille:

kotinäyttelyn suunnittelukuvia

Ruokasalin esittelyn suunnittelu on järkevää, jos sinulla on astioita ja esineitä, jotka pysyvät lähellä ruokapöytää. Peilinäyttelyn suunnittelussa on peililasi vitriinin takapaneelissa. Tämä kirkastaa huonetta ja heijastaa myös valoa. Esittelyssä on useita hyllyjä, joilla voidaan näyttää esineitä, kuten viinipulloja, viinilasit, ruokailuvälineet, astiat, lasiesineet jne. . Vieraat haluavat nähdä laajan valikoiman esineitä, jotka olet kerännyt vuosien varrella.

LUE LISÄÄ: Ruokasali Showcase -mallit

22. Jakajan esittely:

huoneen esittelyn suunnittelu

Tässä on ihana olohuoneesitysidea, joka toimii jakajana suuressa tilassa. Esittely on hyllyjen muodossa, jotka voidaan sijoittaa tiivistettyyn tilaan tai avata kirjan tavoin. Tämä puinen vitriinimalli on melko ainutlaatuinen ja huomiota herättävä. Olohuoneen esittelysuunnittelu Intian sisustussuunnittelijat rakastavat kokeilla uusia ideoita. Tämä on upea kappale, joka voi toimia taukovaihtoehtona huoneessa. Valitse tämä esittely sen dramaattisen vaikutuksen vuoksi huoneeseen. Saat useita pieniä hyllyjä ja nurkkoja, joihin voit sijoittaa runsaasti esillä olevia esineitä.

23. Sokkeloesityksen suunnittelu:

suunnittelunäyttely

Haluatko maagisen huonekalun? Sitten tämä sokkelorakenne sopii sinulle. Kirjamatot rakastavat tätä viimeisintä puista showcase -muotoilua, joka näyttää sokkelolta. Saat useita kerroksia hyllyjä, joihin voit tallentaa kirjoja ja muita esineitä. Tämän laitteen valkoinen väri on upea ja sopii hyvin muihin huonekaluihin. Tämä on täydellinen olohuoneesittely, joka toimii myös lahjavaihtoehtona. Joten jos joku uudistaa kotiaan tai tiedät vastapariskunnasta, valitse tämä lahja heille. Se kestää koko elämän ja sitä myös vaalitaan.

24. Designer Wall Showcase:

talon esittely

Suunnittelijanäyttely erottuu tavallisesta ja asettaa huoneen teeman. Tämä intialaisen olohuoneen seinäesittely on yksi uusimmista suosituista malleista. Suunnitteluun kuuluu hyllyjä, jotka kelluvat seinälle eri tasoilla. Kuvia ja kehyksiä on pilkottuna hyllyille, jotta ne voivat luoda maagisen teeman. Hyllyt voivat olla tumman puunvärisiä tai jopa mustia tuon karkean muotoilun vuoksi. Tämä on mukava showcase -muotoilu olohuoneeseen, jossa vieraat voivat katsella erilaisia ​​valokuvia perheestäsi.

25. Pyöreä esittely:

viimeisin showcase -muotoilu

Toinen tyylikäs design -kosketus on tämä pyöreä vitriini huoneeseen. Tämä Intian olohuoneen esittelyrakenne on henkeäsalpaava. Pyöreä puurunko vie seinätilaa ja siinä on useita hyllyjä. Suurin osa salin esittelykuvista on suorakulmaisia ​​kehysyksiköitä. Mutta tämä erityinen on erilainen. Tämä erottaa kotisi muista. Tyylikäs muotoilu on melko viehättävä ja hienostunut. Suuret ja pienet esineet voidaan sijoittaa helposti hyllyille. Voit myös lisätä lasihyllyjä puisten hyllyjen sijaan tämän esittelyn jokaiselle tasolle.

Näyttelyn uusi muotoilu voi olla monimutkaista ja pelottavaa uudelle kotiäidille. Nämä koti -esittelymallit on tehty houkuttelemaan henkilöä. Joten valitse paras muotoilu, jonka haluat kotiisi tiettyjen kriteerien perusteella. Ikkunanäyttelysuunnittelu ja lasin vitriinimalli saliin ovat eräitä vitriinityyppejä, joista voit valita. Lista on loputon ja vaihtoehtoja riittää. Joten riippuen huoneesta, jonka sinun on sisustettava, valitse oikea huone ja tarkista käytetyn materiaalin laatu. Jokainen yllä luetelluista malleista on erän paras, ja tämä antaa sinulle käsityksen ennen kuin valitset kotiisi esittelyn.