9 New Look naisten leikatut farkut

Kun kevät tulee, trendikkäät vaatteet ovat aina naisten ja nuorten tyttöjen tarkkailulistalla. Näyttämällä nilkkansa, joka saa ensimmäisen huomion keväällä tai myös kesällä. Farkut ovat suosikkimateriaali naisten vaatteissa ja pukeutumisessa. Jokainen jalan muoto ansaitsee altistumistyylinsä pukeutumalla sopivalla Cropped Jeanilla, mikä on yksi suuri kysyntä kaikissa vähittäiskaupoissa.

uuden ilmeen naisten leikkaamat farkut

Naisten Capri -farkut:

Jokainen nilkan tyyppi, olipa se sitten nilkan muotoinen, V-muotoinen tai suora jalka, ansaitsee sen oman leikatun tai kutsua sitä Capri-housuksi. Tässä on 9 parasta rajattua farkkua, jotka ovat hyödyllisiä ostoksillesi ja näytät kauniit jalat!!

1. Capris Nilkan yläpuolella:

Capris Nilkan yläpuolella

Tämäntyyppiset farkut sopivat parhaiten vahvemmille ja lihaksikkaille vasikoille, joita yleensä kutsutaan jalkapallojaloiksi. Leikattu farkku nilkkojen yläpuolella on liian tiukka vasikan alueella pyöristetyn paksun alueen vuoksi, sen sijaan leikattu farkku, joka on juuri nilkan yläpuolella, sopii täydellisesti suoraan ja terävästi.

2. Kaksi kolmasosaa Capri:

Kaksi kolmasosaa Capri

Sopii ohuille, pitkille raajoille, joita kutsutaan pitkiksi ja laihoiksi jaloiksi. Polven alueen alapuolella on vähän erilaistumista, joka on hieman pyöristetty, mutta kokonaisnäkymän vuoksi jalka näyttää pitkältä ja pohja kapeneva ajattelevaan nilkkaan. Tämän tyyppiselle vartalolle suositellaan kahta kolmasosaa Capria. Koska havaittavaa käyrää ei ole, korkeaa satoa voidaan harkita myös litteällä sandaalilla.

3. Matala nilkka Jean:

Matala nilkka Jean

Kun vasikan ja nilkan leveys on suunnilleen sama, nilkan tasosta matalaa leikattua farkkua suositellaan korkealla kantapäällä, jotta esiin tulee pitkänomainen jalka.

4. Nilkkareunaisten farkkujen yläpuolella:

Nilkan yläpuolella farkut

Suositellaan ohuille raajoille, mutta vahvistuneelle vasikanlihakselle. Sato näkyy leveimmän mitan alapuolella, mutta nilkan tason yläpuolella, jotta voidaan näyttää hieman alempi vasikka. Leikattu alareunassa, koska se levenee alhaalta.

5. Nilkan keskivartaloinen Jean:

Nilkan keskivartaloinen Jean

Kun hänen jalassaan on pieni kaarevuus, mutta se muistuttaa kirjainta V. Pohkeen lihasten kaarevuus on levein ylhäältä ja laskee ohuemmaksi nilkoksi. Nilkan puolivälissä olevaa satoa ehdotetaan, yleensä puserossa.

6. Taitettu leikattu Jean:

Taitettu leikattu Jean

Tämäntyyppinen farkku, jossa saumaviiva näkyy hyvin selkeästi jalan alueen päässä hihansuissa. Sitä voidaan käyttää rento tai tyylikäs asu näyttää. Hyvä pari korkokenkiä lyhyelle vartalotyypille ja pari litteitä sandaaleja sopivat taitettuun Capriin.

7. Löysästi leikattu Jean:

Löysästi leikattu Jean

Tässä tyypissä farkut roikkuvat haara -alueelta eivätkä saa huggy -ulkonäköä. Laajempi sovitus lopussa tekee vasikan alueesta paljon pienemmän. Tämäntyyppinen löysä roikkuva farkku on muodissa enimmäkseen nuorten tyttöjen keskuudessa, joissa on pari korkeaa ja kiinteää kantapäätä.

8. Muodikkaat naisten leikatut farkut:

Muodikkaat istuvat naisten leikatut farkut

Sovitettu rajattu farkku antaa jalalle halaavan ilmeen nilkan alueelle. Tämä antaa imartelevan ilmeen naisille, joilla on hyvin muotoillut jalat. Niitä suositellaan enimmäkseen pukeutumiseen.

9. Shortsit- Polvipituiset leikatut naisten farkut:

Shortsit- Polvipituiset leikatut naisten farkut

Tämäntyyppinen farkkumuotoilu, jossa shortsit päättyvät polven tason yläpuolelle ja antavat imartelevan valon sävyiselle iholle ja antavat pitkänomaisen jalan. Tämäntyyppisiä asuja käytetään enimmäkseen rentoihin retkiin tai kesävaatteisiin.

Naisten vaatekaapissa näkyvä rajattujen farkkujen kokoelma lisää uutta ulkoasua ja tyyliä. Leikatut farkut erottuvat muista tavallisista ja tavallisista suorista farkkuista, koska ne ovat erittäin mukavia ja helppoja käyttää kaikissa tilanteissa. Caprin käyttäminen omien luovien ideoiden kanssa tuottaa aina valtavan tyytyväisyyden. Yrittämällä tehdä leikkauksia farkkujen reiden alueelle, saadaan karu ilme. Tämäntyyppinen muotoilu on enemmän muodissa nuorilla tytöillä.