Top 9 yksinkertaista kehon kuntoiluvinkkiä

Katsomme monia kunto -ohjelmia tai DVD -levyjä saadaksemme lyhyen tiedon tai kuntovinkkejä. Istuminen ja kuntoiluun ja terveyteen liittyvien kirjojen lukeminen vie aikaa ja kärsivällisyyttä. Fitness määritellään parhaiten sellaiseksi, mikä toimii parhaiten meille. Kunto pysyy myös innostuneena ja inspiroi meitä ylläpitämään terveellistä elämäntapaa. Jotta voimme pitää itsemme terveinä, meidän on noudatettava vaiheittaista menettelyä, joka opastaa meitä terveyden peruskäsitteiden ja sisäisten näkökohtien läpi. Joten meidän on sisällytettävä harjoitusohjelmat, meditaatiot, ruokavaliot, motivoivat kurssit ja niin edelleen.

Yksinkertaiset kehon kuntoiluvinkit

Kuntoiluvinkit liittyvät pääasiassa terveyteen, liikuntaan, laihtumiseen ja ravitsemukseen. Se voi sisältää erilaisia ​​urheiluvammoja ja tapoja ehkäistä niitä, muutamia yleisiä harjoitusmenetelmiä, kehonrakennus, laihdutus, menetelmät jännityksen ja stressin voittamiseksi. Kuntoiluvinkkejä annetaan yleisten terveystietojen lisäksi myös etuja ja haittoja, jotka on pidettävä mielessä terveellisen rutiinin säilyttämiseksi.

Joskus epäluotettavat kuntovinkit johtavat terveydellisiin seurauksiin, joten on oltava hyvin varovainen ennen kunto -ohjelman noudattamista. On parempi kuulla asiantuntijan neuvoja ennen kuin otat vinkkejä.

Vinkkejä vartaloon:

Seuraavassa on muutamia kehon kuntoiluvinkkejä, joita jokainen voi seurata helposti.

Syö oikein:

vinkkejä kehon kuntoiluun

Noudata tasapainoista, jotta saat kaikki ravintoaineet tasapuolisesti. Vältä puhdistettuja hiilihydraatteja, koska ne nostavat verensokeritasoa ja tuottavat lopulta ylimääräistä insuliinia kehossamme, mikä on vastuullisempaa pitää kiinni rasvan varastoista, mikä vaikeuttaa niiden menettämistä.

Tee perusvenytysharjoituksia:

Et ehkä ymmärrä venytyksen merkitystä, ennen kuin alat saada selkäkipua pitkien istuntotuntien vuoksi. On olemassa kuusi perusvenytysharjoitusta, joihin kuuluvat niskaliikkeet, käsivarren venytys, selän venytys, olkapään kohauttaminen, silmänräpäys ja jalkojen venytys.

Harjoittele hauskaa juoksua:

Pitkän aikavälin käynnissä olevan ohjelman ylläpitäminen ilman tiettyä tavoitetta on vaikea noudattaa. Joskus monet ihmiset tuntevat tylsää tehdä samaa asiaa yksin ja lopulta hidastavat käynnissä olevaa ohjelmaa. Tämän ohjelman ratkaisu on lisätä ohjelmaan hauskaa, kuten juoksemista lähialueellasi joko yksin tai ystävien kanssa tai listata kappaleita ajon aikana. Täydellisen harjoittelun ja tiukan ja johdonmukaisen ohjelman noudattaminen kestää vähintään kahdeksan viikkoa.

Hyppy/köysihyppy:

Se polttaa kaloreita 600-900 kaloria/tunti. Ohittaminen on kovaa työtä, mutta se polttaa 600–900 kaloria tunnissa. Voit yrittää pidentää ohituksen kestoa lisäämällä siihen muutamia yksinkertaisia ​​harjoituksia, kuten hyppäämällä alas (antamalla köyden kulkea jalkojesi alle). Monille ihmisille on vaikeaa ohittaa yksi tunti jatkuvasti, joten muuta ohittamista sisällyttämällä siihen muutamia muita yksinkertaisia ​​harjoituksia.

Puutarhanhoito:

Puutarhanhoitoa pidetään usein vapaa -ajanviettona, mutta se polttaa 250–300 kaloria tunnissa. Puutarhanhoito ei siis vain pidä puutarhaasi kauniina, vaan pitää meidät myös rauhallisina ja rentoina.

Näytä kehollesi rakkautta:

Hemmottele itseäsi on erittäin hyvä tapa rentoutua ja helpottaa kehoamme. Riittävästi aikaa hemmotteluun kannustaa lihaksia, jotka ovat kireitä tai kipeitä harjoittelusta. Hemmottamalla itseäsi säännöllisellä hieronnalla tai kylpylöissä tai tekemällä joogaa palkitset kehosi sen kovasta työstä. Se rentouttaa ja vapauttaa valtavan määrän energiaa, joka pitää sinut täynnä elämää koko päivän.

Työskentele ytimessäsi:

Lähes jokaisessa harjoituksessa kyykkyistä punnerruksiin on ydinosa. Joten lisää harjoitusjärjestelmään muutamia ydinkohtaisia ​​liikkeitä, kuten lankkuja ja ydinkiipeilijöitä, niin näet tuloksia.

Tehdä twis:

Älä pidä kiinni vain kuntoilulaitteista. Vältä koneita terveelliseen muutokseen ja muuta niitä käyttämällä muutamia vapaita painoja ja lisäämällä muutamia käänteitä harjoittelemaan kehoasi samalla tavalla kuin käytät kehoasi tosielämässä. Hallittu kierre sopii erinomaisesti ytimeen ja vinoon. Suorita nämä käänteet halliten ja vältä niitä heti, jos koet selkäkipua.

Tasapainota harjoituksesi:

Käytä oikeaa harjoitusohjelmaa. Älä työskentele vain joidenkin kehon osien kanssa laiminlyömällä muut osat. Älä suosittele ylä- tai alavartaloa. Yritä työskennellä tasaisesti molemmilla alueilla tai muuten päädyt näyttämään vitamiinipuutteelta, jolla on epätasainen luku.