Justin Bieber frisyr genom åren – 15 frisyrer

Justin Bieber frisyr frisyr pop ikon

Justin Bieber är en ung kanadensisk sångare med tyska rötter som blev populär i USA. Född den 1 mars 1994 i London, Ontario, Kanada, började han sin karriär med covers på kända låtar. Hans mamma gjorde honom känd genom en hemmavideo på You Tube när den amerikanska sångaren Usher blev medveten om den begåvade pojken. 2009 släpptes hans första singel “One Time”, som tog förstaplatsen i listorna, särskilt i USA och Kanada. Justin blev en superstjärna vid 15 års ålder och fångade hjärtan hos tusentals pubertetsflickor runt om i världen. Ett debutalbum ägde rum i mars 2010 – “My World 2.0”, sedan släppte han ytterligare tre album 2015. Vad tjejerna älskar med honom är inte bara hans musik, utan också hans nya frisyrer. Här är en titt på hur Justin Bieber -frisyren har förändrats genom åren.

Justin Bieber frisyr 2009 som han blev känd för

Justin Bieber frisyr 2009

Justin Bieber var knappt 15 när han blev känd med denna frisyr. Då hade han sitt hår kammat i ansiktet som en hjälm som täckte nästan hela hans ansikte. De fick absolut sitta till höger och lysa fint. Under de första åren av sin karriär anses Justin Bieber -frisyren vara hans huvudstad och ett verkligt varumärke.

Justin Bieber frisyr 2011

Justin Bieber frisyr 2011

I mitten av 2011 klippte han av håret och skildes med sitt karakteristiska hjälmklipp. Han dök först upp med sin nya frisyr vid Billboard Awards 2011. Han gjorde många fans ledsna eftersom hans hår var av.

Justin Bieber frisyr 2012

Justin Bieber frisyr 2012

Under 2011 och 2012 stylade Justin håret som var tufft, vilket han hade uppnått med mycket hårprodukt. Pannan är fri och ögonbrynen likaså. Så du har en klar bild av ansiktet på den unga popstjärnan. Och håret blir kortare och kortare. Ibland dök han också upp med en Elvis Presley -frisyr.

Justin Bieber frisyr med underskärning 2013

Justin Bieber frisyr 2013 underskuren

Ungefär 19 år gammal bröt Justin bort tanken på den gode pojken han var för några år sedan. Istället för den berömda hjälmklippet, bar han den trendiga underskärningen 2013 och tyckte om att stila luggen något uppåt. Så den unga stjärnan trollade fram ett manligt utseende och han försökte också odla skägg.

Justin Bieber frisyr – maj 2014

Justin Bieber frisyr maj 2014 gala amfAR

Vid 20 års ålder är Justin redan en ung man som skulle vilja bli accepterad lite mer seriöst. Detta gäller inte bara hans frisyrer. Även om sångaren fick sin första tatuering när han bara var 16 år, har han fyra år senare över 40 motiv på huden, som han också gärna presenterar. Det är en del av den önskade popstjärnan. Det finns inte längre ett spår av den söta tonårskrossen.

Justin Bieber frisyr i augusti 2015

Justin Bieber frisyr platina blond augusti 2015

2015 presenterade Justin Bieber en helt annan stil för första gången. Hans frisyr med långa lugg och raspiga kortsidor i en onaturlig hårfärg som platinablondin påminde om 80 -talet och framför allt raverklippningen från den tiden. Eller kanske finns det en annan anledning bakom denna uppenbara förändring. De platinablonda hårinsiderna förklarar med sin stora önskan om framgång. Han är sannolikt vidskeplig och tror att om han tänker efter kommer något att hända. Justin önskade att hans fjärde album skulle uppnå platinastatus och så småningom nådde “Purpose” nummer ett i många länder. Kanske hade han också rätt.

Justin Bieber frisyr 2016

Justin Bieber frisyrbulle 2016

Under de senaste åren har Justin experimenterat mycket med sitt utseende och särskilt med frisyrer. Precis som fotbollsstjärnan gjorde några frisyrrubriker, så gör den unge Justin. Under en kort stund bar han håret, särskilt framsidan, riktigt långt, och han hade en gång rullat ihop det till en liten bulle och band det. Den lilla bullen har nu blivit en trend inom herrfrisyrer och är känd som ”manbulle”. Justin presenterar sin trendiga frisyr på “Haiti Benefit Gala”.

Justin Bieber frisyr i januari 2016 – cornrows på begäran av sin flickvän vid den tiden 

Justin Bieber frisyr januari 2016 flätor fläta frisyr

Justin Biebers frisyrförsök bevisas av ett foto som han själv delade på Instagram. Påstås att han var påverkad av sin flickvän vid den tiden, Hailey Baldwin, och hon inspirerade honom för detta utseende. Han försökte förmodligen se mer vuxen ut och därmed mer attraktiv för henne, men hans ansikte ser fortfarande relativt småaktigt ut. Under en snar framtid testade superstjärnan flera frisyrer.

Justin Bieber frisyr – Kanske hans bästa blick på Grammys på Februari 2016

Justin Bieber frisyr grammys 2016

När Justin Bieber ändrar något i hans utseende, blir fansen skörda. Uppenbarligen kan han inte välja mellan sin naturliga ton och blondin. Det är därför det är något nytt med hans hår med några månaders mellanrum. I februari 2016 överraskade Bieber inte bara med en ny frisyr, utan med nästa försök att växa ett skägg. Han presenterade sitt nya utseende för första gången på Grammy Awards och vi tycker att det är helt lämpligt för ett speciellt tillfälle som Grammys, eftersom klassisk frisyr är en del av en elegant outfit. Han var klädd i en svartvit smoking där bara kavajen var vit och resten av kläderna – svart. Så kontrasten med det blekta håret är förståeligt. Superstjärnans söta följeslagare var hans sexåriga bror, som ville ha exakt samma frisyr som hans berömda brors.

Justin Bieber frisyr i mars 2016

Justin Bieber frisyr mars 2016

Kort efter blekning kommer den naturliga nyansen vid basen av Justins hår ut igen. Det längre topphår som Justin har vuxit ut under de senaste månaderna ger en bra grund för olika frisyrer. Så han bär håret något förvirrat i vardagen och snyggt kammat tillbaka för speciella tillfällen.

Justin Bieber frisyr “tillbaka till 90 -talet” – april 2016

Justin Bieber frisyr dreadlocks 2016

Den kanske sämsta Justin Bieber -frisyren hittills är de blekta dreadlocksna och han chockade till och med sina fans med dem. Han presenterade det här utseendet först i april 2016 och hans foto på Instagram genererade 1,9 miljoner “likes”.

Justin Bieber frisyr i juni 2016

Justin Bieber frisyr maj 2016

Efter att fansen skrämde och kritiserade Justin, var skräckarna borta i maj 2016. Att raka av håret är förmodligen den mest logiska konsekvensen efter de många experimenten med det.

Justin Bieber frisyr i januari 2017

Justin Bieber frisyr januari 2017

I januari 2017 lät superstjärnan håret växa i en naturlig nyans och han ser några år äldre ut med sina glasögon.

Justin Bieber frisyr i mars 2017

Justin Bieber frisyr mars 2017

Ibland lång, ibland kort, förkortade Justin sin frisyr betydligt i mars. Egentligen har han aldrig haft en så kort sådan. Lägg till detta den platinablonda hårfärgen, som påminner ganska mycket om den legendariska Eminem -frisyren från 90 -talet.

September 2017 – Den nuvarande Justin Bieber -frisyren 

Justin Bieber frisyr september 2017

Justin Bieber har för närvarande en diskret frisyr. Det beror troligen på problemen superstjärnan har i sitt personliga liv. Han var tvungen att avbryta de sista konsertdatumen för sin världsturné eftersom han behövde tid för sig själv och för avkoppling.