Lyxig semester villa på Bali fascinerar med en exotisk atmosfär

lyxig villa villa casa hannah poolbelysning

Casa Hannah är en exklusiv Lyxig semester villa i Bali, Indonesien och var från Bo design byggd. Villan är inredd med kontrasterande färger, komplementära mönster och texturer som är dekorerade med konstverk.

Lyxig semester villa i Bali – Casa Hannah

Casa-Hannah-lyx-semester-villa-i-bali-solstolar

Casa Hannah ligger i hjärtat av Seminyak, det trendigaste området i Bali. Semestervillan ligger 30-45 minuter från flygplatsen och bara några minuter från stranden och havet. Så snart du kommer in på hotellet kommer du att förtrollas av denna plats – “The Gods Island”. En privat oas.

Lyxig semestervilla på Bali med en magisk atmosfär

infinity pool casa hannah bo design

En elegant infinitypool och en exotisk atmosfär. På ena sidan, en vacker matsal och på den andra, ett stort vardagsrum med en bar, solstolar, fåtöljer och ett kontor. Du kan se komfort och minimalistisk elegans i överflöd i varje detalj. Och mittemot, ett utmärkt utrustat kök med alla moderna bekvämligheter (inklusive ett kylskåp och mer) för ditt kulinariska nöje.

lyxig semester villa i bali lyktor ljus pool

Bredvid poolen finns en skulpturell trappa som leder dig till de olika sovrummen på övervåningen. Sovrummen är inredda med olika teman, dusch och toalett och en stor terrass (soldäck), alla byggda med material av högsta kvalitet.

All personal från den här Lyxig semester villa i Bali står till ditt förfogande för att säkerställa att du får en oförglömlig upplevelse. Casa Hannah är en exklusiv medlem i Canggu Club och erbjuder dig ett brett utbud av tjänster. Tennisbanor, squashbanor och ett gym. Luftkonditionerade rum, med ett stort utbud av träningsutrustning, tillsammans med en mängd olika tränarklasser (Pilates – Yoga – Salsa – Tango och mer), samt aktiviteter för barnen inklusive barnomsorg.

lyxig semester villa bali hörnsoffa läder beige

lyxig semester villa indonesien trädgård orkidéer

lyxig semester villa i bali enkel fåtölj pool

lyxig semester villa i bali kök barstol skjutdörrar

lyxig semester villa bali matplats träpanel vertikala trädgårdar

lyxig semester villa i bali solterrass glasräcke

lyxig semester villa i bali casa hannah hängande lampor

lyxig semester villa i bali sovrum hängande lampor boll   lyxig semester villa i bali intressanta nattlampor trä väggpanel

lyxvilla bali pensionat trädgård    lyxig semester villa i bali wellness badrum

lyxig semester villa bali palmer belysning gräsmatta