30 mukavaa puuvillakenkiä naisille ja tytöille

Puuvillaiset housut ovat epäilemättä kaikkien ensimmäinen valinta. Heti lapsuudesta lähtien naiset käyttävät aina mieluummin puuvillakangasta, ja jos se on mekko, he eivät halua mitään muuta. Puuvillaiset housut rentouttavat kehoa ja saavat sinut tuntemaan olosi sileäksi. Se on painoton eikä vaadi ponnisteluja sen kantamiseen. Löydät paljon erilaisia ​​puuvillakangasta. Tarjolla on erilaisia ​​tulosteita, erilaisia ​​kaulamalleja, erilaisia ​​hihakuvioita ja paljon muuta. Voit vierailla eri myymälöissä ja jopa etsiä Internetistä monia malleja, jotka tulevat puuvillakankaissa. Yksi rakastaa pukeutua uuteen, jotta hän näyttäisi erilaiselta kuin muut. Lapset rakastavat valmistautua uusiin vaatteisiin. He käyttävät mielellään puuvillaisia ​​mekkoja ja tekevät hänestä ihastuttavan vastaavan lisävarusteen kanssa. Aikuisten tavoin myös pienet tytöt valmistautuvat uusiin vaatteisiin ja antavat tyylillisen kohteliaisuuden vanhimmille. Ne luovat kilpailukykyisen alustan aikuisille eivätkä jätä tilaa muille.

Tytöillä on enemmän tietoa muodista kuin aikuisilla, ja he tietävät joskus enemmän kuin kauppiaat. Pienille tytöille on saatavilla enemmän erilaisia ​​mekkoja verrattuna naisiin. Tyttöjen vaatteissa on erilaisia ​​malleja ja värejä. Naisille myös puuvillaiset mekot ovat tulossa, mutta vähän. Voit kuitenkin suunnitella mekon itseltäsi myös ostamalla kangasta ja luomalla oman suunnittelijavaatteesi. Voit valita haluamasi painatuksen ja antaa erilaisia ​​kuvioita. Tällä tavalla pukusi on ainutlaatuinen muista.

Uusimmat ja parhaat Cotton Frock -mallit naisille ja lapsille:

Täällä näemme erilaisia ​​puuvillaisia ​​mekkoja, joita on saatavilla markkinoilla.

1. Punainen Check Cotton Frock:

Punainen Check Cotton Frock

Tässä puuvillaisessa mekossa on punaiset ruudut. Se on pienen sekin muotoinen. Mekko on pyöreä kaula, jossa on pieni röyhelöhiha. Vyötäröllä on tavallinen punainen vyö, jonka keskellä on ruutukuvio. Mekko päättyy ohuella punaisella tasaisella reunuksella.

2.Puuvilla Anarkali -puku:

Puuvillainen Anarkali -puku

Se on puuvillainen haalari, jossa on musta painettu Kurti -heijastin ja tavalliset punaiset leggingsit. Kurti -mekko on puolihihainen ja siinä on pieni painatus. Mekon muotoilu päättyy leveään mustaan ​​muotoiluun. Tämä puhallettava puuvillavaate on erittäin sileä ja pehmeä naisille.

3. Polven pituus puuvillaa:

Polvipituinen puuvillakenkä

Se on valkoista vauvan puuvillaa, jossa on lyhythihainen mekko. Rinta -alueen yläpuolella on yksi iso sydän, joka on luotu punaisella värillä. Vyötäröltä löytyy sydänmalleja, joissa on kaksi punaisen sävyä. Vaipan alaosassa on kaksi punaista röyhelöreunaa.

4. Cotton Frock vyöllä & Keula:

Cotton Frock vyö & amp; Keula

Tämän puuvillaisen vauvamekko -mallin yläosassa on keltainen tavallinen pohja, jonka päällä on punainen ruusuprintti. Välissä on valkoinen pistekuvio mustalla värillä. Vyötärön jälkeen on suuri kukkakuvio monivärisestä printistä. Vyötäröllä on tavallinen keltainen vyö, jonka keskellä on rusetti.

5. Jaipuri Print Cotton Frock:

Jaipuri Print Cotton Frock

Tämä naisten puuvillavaate. Tämä vaaleanpunainen väri on hihaton ja hieman polven alapuolella. Se alkaa pienellä kukkasuunnittelulla ja sen jälkeen suurilla eri tulosteilla. Kaikki naiset rakastavat sitä, koska he voivat käyttää tällaista mekkoa myös kotona kuuman kesän välttämiseksi.

6. Gold Dot Cotton Frock:

Gold Dot Cotton Frock

Tässä tyttövauvan puuvillavaatteessa on kultaisia ​​kipinöitä. Vaate on neliönmuotoinen kaula, joka on koristeltu pienillä pyöreillä kultaisilla palloilla vyötärölle asti ja loistava kuin timantit. Sitten mekkoon on kiinnitetty säännöllisin väliajoin suuria pyöreitä kultapallojulisteita.

7. uusin tyyli puuvilla Frock:

Viimeisin tyyli Cotton Frock

Tämä suloinen lasten puuvillavaate on uusin. Se on kaksivärinen mekko. Koko mekko on tavallinen. Kaulassa on valkoinen tavallinen reunus vaalean violetin puolikkaan yli. Vyötärön molemmilla puolilla on kaksi valkoista jousta. Vaikka ulkonäöltään yksinkertainen, silti pehmeä.

8. Suunnittelija Cotton Frock tytölle:

Suunnittelija Cotton Frock tytölle

Tämä naisten puuvillavaate on ihastunut. Taivaansininen on suorakulmion muotoinen. Koko mekko on jossain musta viiva tulostaa ohut ja paksu muoto. Vyötäröllä on leveä vyö sopivaa kangasta, jonka toisella puolella on solmu.

9. Luistelija Cotton Frock:

Luistelija Cotton Frock

Tässä lyhyessä puuvillaisessa mekossa on käärekuvio rinnassa. Se on vähän kuin suora kuvio. Vaikka se on sileä alareunassa, ympärillä on mustia pieniä kuvioita. Siinä on V -kaula ja hauska ilme. Vyötärön sivulla on musta naru.

10. Leheriya Print Cotton Frock:

Leheriya Print Cotton Frock

Se on upea puuvillainen pitkä mekko, jossa on leheriya -painatus. Sinisessä mekossa on valkoinen leheriya -painatus. Kolmen taivaansinisen painikkeen rivi on samanvärinen molemmilla puolilla ylösalaisin. Mekko ei ole paljon leimahtava ja myös vähän ohutta materiaalia.

11. Sparrow Cotton Frock:

Sparrow Cotton Frock

Se on lasten puuvillavaate valkoinen. Takissa on pieni kaksivärinen varpukuvio. Mekko on lyhyt ja hihoissa on pienikokoinen röyhelökuvio. Vyötäröllä ja kaulalla on keltainen väri. Se on uusi puuvillatakki.

12. Trendikäs Cotton Frock:

Trendikäs Cotton Frock

Se on uusin puuvillavaate, jossa on tavallinen ja tarkistettu kuvio. Kaikissa housuissa on erilainen hihakuvio. Yleinen asia kaikissa housuissa on vyö vyötäröllä. Keskellä on kaksi nappia, ja viimeisessä on kaksi riviä, joissa on kolme painiketta.

13. Riimukaulan puuvillakorkki:

Riimu -kaula -aukko puuvillaa

Se on upea puuvillainen mekko naisille. Mekossa on riimukaula ja musta rusetti keskellä rintakehää. Koko valkoisella mekolla on pieni ja iso pyöreä muoto ja kukkakuvio. Vyötärölle asti se on tiukka, ja sitten se tulee hieman leveäksi. Siinä on avoin kaula.

14. Lasten kesäpuuvilla:

Lasten kesäpuuvilla

Tämä puuvillainen mekko tytölle on kuin pallopuku. Pohjassa on valkoinen hakoba -painatus, jossa on vaaleanpunainen pitsireunus. Se on päällystetty takilla, jossa on neliönmuotoisia värikkäitä tulosteita. Takkiosa on koristeltu kerroksellisella reunuksella, joka lisää makua mekkoon.

15. kukka puuvilla Frock:

Kukka puuvilla Frock

Tämä yksinkertainen puuvillainen mekko näyttää uskomattomalta lapselle. Se alkaa valkoisilla ja punaisilla pystysuorilla raidoilla, ja sitten siinä on kukkakuvioita. Keskellä on punainen iso kukka. Alareunassa on kukkakuvio kolmessa erikokoisessa värissä. Vauva on myös pitänyt hiuksissaan keltaista ruusua.

16. Pitkä puuvillafrock:

Pitkä puuvillafrock

Tämä on puuvillavaate aikuisille punaisella ja mustalla värillä. Pitkässä mekossa on musta kaulareunus ja musta vyötärövyö. Koko tavallisessa mekossa on musta kangas sisällä ja punainen punaisena. Ulompi punainen kangas on hieman mustan kankaan yläpuolella, ainutlaatuinen käsite mekossa.

17. Party Wear Cotton Frock:

Party Wear Cotton Frock

Tämä puuvillainen mekko on yksinkertaisesti juhlavaatteita. Se on musta mekkoputkikaula, joka on koristeltu pitsikankaalla. Vaate on peitetty vaaleanpunaisella kukkapitsimateriaalilla ja se on leimahtava. Koko mekko antaa käyttäjälle Bollywood -diivan ilmeen.

18. Rain Dance Cotton Frock:

Rain Dance Cotton Frock

Tämä puuvillainen mekko sisältää sade -tanssiteeman. Valkoisessa mekossa on vaaleanpunainen pyöreä muotoinen painatus. Vaipan alaosassa on tulosteita pienistä vauvoista, jotka tanssivat sateessa. Lapset pukeutuvat tällaisiin mekkoihin monsuunissa. Tämä on suunnittelijan tekemä houkutteleva mekko.

19. Cotton Frock Style Kurti:

Puuvillarock -tyylinen Kurti

Tämä naisten puuvillavaippa on pitkä ja leimahtaa kuten Kurti. Takissa on laatikkomainen painatus. Yksi pieni laatikko on peitetty kahdella suurella laatikolla. Niskassa on kolmirivisiä kuvioita keltaisella materiaalilla ja suljetulla kaulalla. Se on täysi hiha, jolla on sama muotoilu.

20. Maxi Cotton Frock:

Maxi Cotton Frock

Tämä on suora puuvillainen mekko naisille hihaton ja V -pääntie. Sinisen mekon päällä on erikokoisia suurikokoisia kukkakuvioita. Tätä erityistä mekkoa voidaan käyttää erityisiin tilaisuuksiin, kuten juhliin tai treffeille. Se on korkealaatuinen mekko.

21. Lattian pituus Cotton Frock:

Lattian pituus Cotton Frock

Tämä aikuisille tarkoitettu puuvillavaate on voittoisa. Se on painettu kokonaan omituisilla kuvioilla. Koko valkoinen mekko täyttyy sinisistä kukista. Selässä se on syvä V -muoto, joka on avoinna taaksepäin vyötärölle asti ja johon on sidottu iso jousi. Tämä lattiaan ulottuva mekko on aivan erinomainen.

22. Beach Wear Cotton Frock:

Beach Wear Cotton Frock

Tässä puuvillasta valmistetussa pitkässä hameessa on merkittävä kuvio. Mekko on selkätön, ja sen takana on kolminauhainen kuvio. Siinä on riimukaula ja soihdut tarpeeksi. Vaipan alaosaan on kiinnitetty kolme reunaviivaa, ja tällaista mekkoa käytetään pääasiassa rantavaatteina.

23. Brodeerattu puuvillalanka:

Brodeerattua puuvillaa

Tämä keltainen puuvillavaate on koristeltu punaisella kirjonnalla. Mekko on lyhyt ja siinä on puolihiha. Mekon yläosassa on kirjonta, ja loput ovat tavallisia. Punaiset jhumkat roikkuvat hameessa, jossa on keltainen naru kiinni kaulakuviosta.

24. Tiukka puuvillafrock:

Tiukka puuvillafrock

Tämä naisten puuvillavaate on erottuva kuvio. Se on täysin punaisia ​​ja sinisiä nauhoja, joissa on pitkät hihat ja kolmio. Vyötärön ympärille on kääritty paksu vyö, kuten materiaali on taitettu. Sillä on täysi kaula ja se tarjoaa vain erityisen ilmeen kaikille naisille.

25. Suunnittelija Cotton Frock:

Suunnittelija Cotton Frock

Se on erityisesti suunniteltu vauvan puuvillavaippa, jossa on kukkakuvio. Puvussa on suuri punainen ja keltainen väri ja pieniä lehtiä. Housun lopussa on pieniä kerroksia. Kauniisti luotu tekokukka kiinnitetään hameen olkapäähän ja vyötärölle.

26. Fancy Baby Cotton Frock:

Fancy Baby Cotton Frock

Tämä puuvillainen pitkä mekko on todella hämmästyttävä. Mekossa on suuria tulosteita ja kaksi ohutta spagetti-kaltaista kaulanauhaa. Kaula on neliömäinen ja korkea edestä ja matala takaa. Molemmat pienet tytöt ovat käyttäneet jalkineita, ruusua kiinni ja näyttivät valmiilta uimaan.

27. röyhelöhihainen puuvillakangas:

Frill hiha puuvilla Frock

Se on vauvan puuvillavaate, jossa on pystysuuntaiset tulostusviivat. Siellä on pieni ja suuri pystysuora tulostusviiva eri värejä. Pitkän hihan lopussa on leveä röyhelö. On myös kaksi valkoista merkkijonoa, jotka solmuvat kaulassa ja näyttävät myös hyvältä. Vauva tuntee olonsa vapaaksi näin löysässä mekossa.

28. Flutter-hihainen puuvillakangas:

Flutter hiha puuvilla Frock

Tässä puuvillaisessa mekossa on vaaleanpunaisen värinen hihakuvio. Puolipuku on vaaleanpunainen, ja loput valkoiset ovat sydämenmalleja. Jotkut sydämet ovat täynnä sinistä väriä, ja jotkut on tehty vain sinisellä reunuksella.

29. Off Shoulder Cotton Frock:

Off Shoulder Cotton Frock

Tämä yksinkertainen puuvillainen mekko on otettu pois olkapäältä. Vaaleansinisessä mekossa on valkoisia suoria vuorauksia. Vyötäröllä solmittu iso rusetti, ja hihassa on nappi lopussa. Rinnassa on kolmen kerroksen kuvio, joka on taitavasti tehty mekossa.

30. Bell Sleeve Cotton Frock:

Bell Sleeve Cotton Frock

Tämä naisten puuvillavaippa on pitkä ja siinä on leikattu olkapää. Hihassa tehty röyhelö on niin leveä, että näyttää siltä, ​​että kellot roikkuvat. Tämä tumman värinen mekko on painettu kokonaan kontrastiväreillä, mikä on tehokasta ja näyttää taitavalta.

Tällä tavoin vaatekaapissasi voi olla erilaisia ​​mekkoja. Koska nyt mekot ovat saatavilla melkein kaikkiin tapahtumiin, ei ole vaikeuksia valita salwar kameez, saada se ommeltuksi tai ostaa saree ja tehdä vastaava pusero valmiina siihen. Se säästää paljon aikaa. Sinun on valittava mekko, ja työ on valmis. Se on myös helppo käyttää sareeen verrattuna. Saat modernimman ilmeen valitsemalla rohkean mekon. Vaikka kankaita, kuten satiini, georgette ja muut, käytetään myös vaatteiden valmistukseen, se ei ole verrattavissa puuvillaan. Se ei voi antaa yhtä mukavuutta kuin puuvilla.