9 kaunista ja modernia vihreää kukkaa kuvilla

Frocks on erittäin kaunis mekko ja siitä tulee trendikäs nykyään. Mekossa on monia uusia malleja. Tarvitsemme muutosta aina. Joten suunnittelijat antavat uusia ideoita joka päivä. Joten sinun on saatava ajan tasalle kaikki saatavilla olevat uudet mallit ja trendivärit. Vihreä väri sopii kaikille ihonväreille. Joten tällä kertaa voit kokeilla eri väriä kaikkiin tilanteisiin.

Lasten vauvojen uusimmat mallit:

Tässä on joitain vihreitä mekkoja, joita voit kokeilla.

1. Green Net Frock:

Green Net Frock

Tämä on pitkä vihreä mekko tytöille. Se sopii niin juhla- kuin vapaa -ajan asusteeksi. Tämä hihaton mekko on valmistettu verkkomateriaalista ja on erittäin mukava käyttää. Sen mukana tulee myös pieni takki, joka on brodeerattu kauniilla kukilla. Se antaa pienelle ylimääräistä eleganssia.

2. Vihreä pitkä suunnittelija Party Wear Frock:

Vihreä pitkä Designer Party Wear Frock

Tämä vihreä mekko on valmistettu pehmeästä verkkomateriaalista. Tämä on juhlamekko ja näyttää hyvin kauniilta tyttärellesi. Siinä on kultaisia ​​kukkia, jotka parantavat sen ulkonäköä. Kokeile tätä erinomaista muotoilua tällä kertaa ja ole trendikäs.

3. Green Frock naisille:

Green Frock naisille

Tämä on kaunis vihreä design -mekko naiselle. Voit käyttää sitä kaikissa juhlatilaisuuksissa. Tämä on valmistettu sifonkimateriaalista ja tämä epäsymmetrinen leikkaus antaa sinulle muodikkaan ilmeen. Voit yhdistää sen mustan kengän kanssa parantaaksesi ulkonäköäsi. Kokeile tätä uutta muotoilua erottumaan muiden joukosta.

4. Smaragdinvihreä kukka -mekko:

Smaragdinvihreä kukka -mekko

Tämä on erinomainen vihreä mekko pikkuiselle. Se on valmistettu puuvillasta ja verkkomateriaalista ja on kauniisti brodeerattu kukilla. Pikkusi rakastaa varmasti tätä prinsessamekkoa.

5. Green Party Wear Frock:

Green Party Wear Frock

Tämä on kaunis pitkä vihreä mekko lapsellesi. Se on erinomainen valinta juhliin. Tämä on valmistettu verkkomateriaalista, joten käsittele sitä varovasti. Se tulee olemaan upea tyttärellesi.

6. Kaunis kukka -mekko:

Kaunis kukkaistyttömekko

Tämä on silkkimateriaalista valmistettu vihreä kukkaistyttö. Käytä sitä juhlavaatteena. Suunnittelu on yksinkertainen, mutta se antaa lapsellesi lisää kauneutta. Kukkainen muotoilu näyttää upealta tässä mekossa. Materiaalia on helppo hoitaa ja se on erittäin mukava käyttää.

7. Vaaleanvihreä rento Frock:

Vaaleanvihreä rento Frock

Tämä on täysin uusi vihreä mekko. Tämä on erittäin kaunis väri ja sitä voidaan käyttää sekä arkena että juhla -asuna. Tämä on tehty brodeeratusta verkkomateriaalista. Kaunis kirjonta antaa sille suloisuuden. Pikkusi on tähti muiden joukossa, kun käytät tätä mekkoa.

8. Kaunis pitsi juhlamekko:

Kaunis pitsi juhlamekko

Tämä on erittäin söpö mekko pitsimateriaalista. Voit valita sen juhlapuvuksi. Keskellä on hopeinen vyö, joka antaa tälle mekolle lisää kiiltoa. Voit yhdistää sen hopeiseen hiusnauhaan saadaksesi virheettömän ilmeen.

9. Vihreä söpö suunnittelija Frock:

Vihreä söpö suunnittelija Frock

Tämä on söpö vihreä mekko pienokaisellesi. Tämä on uusi muotoilu, jota voit kokeilla tällä kertaa. Valkoinen ikeen muotoilu ja rusetti vihreä rusetti valkoisilla pisteillä näyttävät erinomaiselta tässä mekossa. Tämä on laadukas muotoilu ja antaa lapsellesi tyylikkään ilmeen.

Nämä ovat erinomaisia ​​vihreitä mekkoja, joita voit tarkistaa. Uusia malleja tulee joka päivä, joten on parempi saada hyvä idea uusista malleista.