9 modernia ja tyylikästä Cape Frocks -tuotetta naisille trendissä

Viitat olivat muodikkaita viktoriaaniselta ajalta, mutta nyt päivän viitat liittyvät fiktiivisiin supersankareihin, kuten Superman tai Batman. Silti ne ovat suuntautuneet naisten muotiin, aiemmin ne olivat tyylikäs valinta syksy- ja talvivaatteisiin, mutta nyt niitä on saatavana monenlaisista materiaaleista ja kuvioista kevääksi ja kesäksi.

Uusin ja muodikas Frock, jossa on Cape -mallit naisille:

Top 9 mekkoa, joissa on viitat, antaa sinulle mahdollisuuden valita asu, joka sopii kehosi muotoon ja tyyliin.

1. Viehättävä Jersey -viitta -mekko:

Viehättävä Jersey -viitta -mekko

Tee sisäänpääsy teatteriksi pukeutumalla tähän tyylikkääseen mekkoon, jossa on viitta, joka on valmistettu joustavasta spandex -sekoitekuvioisesta kankaasta, jossa on bateau -kaula ja viittahihat. Se liukuu yläpuolella. Klassinen virtaava viitta selässä liikkuu juoksevalla eleganssilla, kun kierrät sosiaalisessa kokouksessa helposti ja luottavaisesti.

2. Houkutteleva kylmä olkapää Cape Frock:

Houkutteleva kylmä olkapää Cape Frock

Houkuttele olkapäitäsi tämän kylmän olkapään viitan kanssa, joka on nopeasti saamassa suosiota, usein julkkikset näkevät tämän tyylin. Tähän polvipituuteen, veneen kaulaan, pukuun, jossa on viittahihat, mukana tulee viitta. Se on valmistettu polyesteri -spandex -kankaasta. Cape saa sinut näyttämään pitemmältä ja ohuemmalta. Se sopii käytettäväksi satunnaisissa kokouksissa tai juhlissa.

3. Fantasy Hupullinen Cape -mekko:

Fantasy -hupullinen viitta -mekko

Trendikäs hupullinen mekko on valmistettu puuvillasekoitteesta, pehmeästä joustavasta neuloksesta. Siinä on empire -vyötärö, joka alkaa juuri rinnan alla, ristikkäinen muotoilu, joka luo v -pääntie. Liu’uta housu ja viitta pään yli ja olet valmis muuttamaan ulos seurustelemaan väkijoukon kanssa.

4. Tyylikäs Poncho Parka Cape -mekko:

Tyylikäs Poncho Parka -viitta -mekko

Tämä tyylikäs poncho -parka on säännöllisen pituinen ja hihat, joissa on miehistön kaula -kaulus, on valmistettu villasekoitusflanellikankaasta, jossa on spandex -puuvillavuori. Tämä perus poncho musta harmaa viittainen etupuku on täydellinen lämmin talvimekko. Yhdistä se istuviin legginsseihin ja olet valmis osallistumaan juhliin.

5. Virtaava pitkäviittainen mekko:

Virtaava pitkäviittainen mekko

Tämä pitkä valkoinen silkkisekoitettu vintage -tyylinen mekko on vienyt retro -tyylisten mekkojen muodin uudelle tasolle. Tämä edessä viitta mekko on värikkäitä käsin kirjailtu kukka ja nauha yksityiskohdat puhtaalla valkoisella kankaalla laskostettu viitta. Se on ihanteellinen virallisiin kokoontumisiin.

6. Houkutteleva olkapäämekko viitan kanssa:

Houkutteleva olkapäämekko, jossa viitta

Tämä romanttinen ja flirttaileva mekko on täydellinen tyyli lämpimällä säällä. Tämä viitta -etupuku on valmistettu polyesteri -spandex -kankaasta, jossa on olkapää ja joustava mukavuus. Tämä upea punainen polvipituinen mekko näyttäisi lumoavalta oikeilla lisävarusteilla.

7. Hurmaava epäsymmetrinen viitta -mekko:

Hurmaava epäsymmetrinen viitta -mekko

Tätä epäsymmetristä mustaa edessä olevaa viitta -mekkoa voidaan käyttää tyylikkäästi housujen, leggingsien tai sarin kanssa. Se antaa rohkean muodin ja antaa sinulle houkuttelevan ilmeen, jossa on korkea niska -napillinen kaulus, joka on kiinnitetty viittaan, jossa on halkiohihat ja vetoketjullinen etuosa.

8. Sexy One Shoulder Cape -mekko:

Seksikäs yhden olkapään mekko

Tämä kukkakuvioinen midi -mekko on upea, ja siihen on painettu kiinnitetty viitta, joka on peitetty toisella olkapäällä. Se on hyvin leikattu bodycon -malli, jossa on piilotettu vetoketjukiinnitys sivussa ja halkio sivussa. Tämä viittapaita sopii käytettäväksi juhlissa tai illalla.

9. Fluttering A-line Cape mekko:

Välkkyvä A-linjainen viitta-mekko

Tämän vintage-inspiroidun housun, jossa on viitta, mukana tulee upea viitta, joka voidaan verrata olkapäälle tai heittää tai kiertää tanssiessasi. Se on tyylikkäästi erilainen kuin tavalliset mekot. Se on valmistettu polyesteristä ja täysin vuorattu. Etupainikkeiden sulkeminen ja irrotettava puite antavat sille tyylikkään ilmeen.

Mekkoon kiinnitetyt viitat peittävät yksinkertaisesti etu- ja olkapään, pysyvät vartalon päällä ja kiinnitetään takana. Mutta ne varmasti antavat mystisen glamourin mihin tahansa mekkoon ja niitä käytetään yleensä muodin sijasta toimivuuden sijasta.