9 Uusimmat kaulusmallit naisille

Naisen tyyli heijastaa hänen sisäistä kauneuttaan. Nainen tulee valokeilaan pukeutumistunnollaan ja miten hän viettää itsensä sosiaalisissa kokouksissa tai toimistotilassa. Naisen asuun kiinnitetty kaulus riippuu pääntien muodosta. Ennen kuin päätät, mitä suuntausta haluat seurata, ole varma itsestäsi. Luo oma tyyli, koska kukaan suunnittelija ei voi räätälöidä sitä sinulle.

Nykyaikaiset ja tyylikkäät kaulusnauhat naisille trendissä:

Top 9 mekkoa kauluksella auttavat sinua päättämään, mikä näyttäisi sinusta hyvältä.

1. Tinkerbell -mekko Peter Pan -kauluksella:

Tinkerbell -mekko Peter Pan -kauluksella

Vintage -tyyli ei ole koskaan pois muodista. Se näyttää parhaalta polvipituisilla asuilla ja voidaan yhdistää useisiin väriyhdistelmiin. Niitä voidaan käyttää eri tilanteissa, koska ne ovat tyylikkäitä ja epämiellyttäviä. Tämä kauluspaita on täydellinen vapaa -ajan asuun, mutta se on yksinkertaisesti klassinen käytettäväksi hienossa illallispäivämäärässä.

2. Tyylikäs mekko irrotettavilla kauluksilla:

Tyylikäs mekko irrotettavilla kauluksilla

Irrotettavat kaulukset ovat täydellinen lisävaruste, joka vie mekon uudelle tasolle. Paljon malleja on saatavilla pitsiä nastoitettuihin teräviin kauluksiin. Mausta pukuasi kauluksella yhdellä näistä ja koristele yksinkertainen kaulakoru, jotta voit astua ulos armosta.

3. Frock, jossa kaulus kauluksella:

Frock, jossa kaulus kauluksella

Moderni ja tyylikäs tämä kylkiluunneulottu, hihaton, oliivi-värinen mekko, jossa on kauluspaita, on valmistettu polyesterielasta. Se on kodikas ja mukava, loistava talvivaatetus tai sopii niille, jotka asuvat kylmässä ilmastossa. Yhdistä tämä kaulushame kytkimellä ja kävele luottavaisesti mihin tahansa illanviettoon.

4. Merimekko merimiespannalla:

Merimekko merimiespannalla

Tämä viileä tummansininen naisen merimekko seuraa puuvillakankaasta valmistetun merimiespuvun muotoilua. Se on yhdistetty valkoiseen huiviin. Alun perin tämä ranskalaisen laivaston univormu on nyt tämä laivastonsininen kauluspaita, joka on trendikäs valinta tyylikkäistä nuorista naisista rentoihin päivävaatteisiin.

5. Frock mandariinikauluksella:

Frock mandariinikauluksella

Mandariinikaulus lisää asuun täysin erilaisen ilmeen. Tämä tyylikäs polvipituinen kesäpitsinen asu, jossa on applikoitu kirjonta, lyhyet hihat, on räätälöity polyesterikankaasta. Tämä kiinalainen innoittama kaulus antaa kauluspaidalle läheisen ja rakenteellisen istuvuuden.

6. riisuttu paita mekko:

Riisuttu paitamekko

Musta riisuttu puolihihainen swing -paitamekko on valmistettu polyesteri -spandex -kankaasta, jossa on rento pääntie ja vyötäröllä rusetti. Tämä peruspaita kaulus mekko näyttää hyvältä rento asuja. Mutta tämä houkutteleva riisuttu paitamekko voidaan käyttää myös puoliksi muodollisissa tilaisuuksissa.

7. Bertha Collar Frock:

Bertha Collar Frock

Tämä houkutteleva polvipituinen, hihaton mekko viktoriaanisen aikakauden kauluksella – Bertha -kaulus on valmistettu polyesterikankaasta. Bertha-kaulus sopii useimmiten suureen pyöreään tai matalaan v-kaula-aukkoon ja näyttää upealta kaikissa pukuissa tai hameissa. Se voi parantaa rento-muodollista ulkoasua.

8. Victorian Jabot Collar Frock:

Victorian Jabot Collar Frock

Upea viktoriaaninen jabot -kaulusmekko on säännöllinen, täyshihainen vaaleanpunainen mekko on valmistettu polyesterikankaasta. Tämä heijastaa puhdasta rakkautta pitsiä ja vanhan maailman houkuttelevaa viehettä. Se on suunniteltu siten, että neliön muotoinen kangas rinnan päälle putoaa röyhelöksi.

9. Valssatut kaulustyylit:

Valssattu kaulusmuotoinen Frock

Suuri muodollinen roll over -toimistoasu, jossa on harmaa kaulus, sopii täydellisesti yhteen mustan tikin ja hohtavan mustan napin kanssa, joka näyttää tyylikkäältä rintakorulta. Valssatut kaulukset ovat tunnetusti pystyasennossa kaulan reunassa ja lepo taittuvat alaspäin, jotka putoavat rullan linjaan.

Jokainen naisen mekon yksityiskohta suunnitellaan aina pienimpiä yksityiskohtia myöten. Muotimarkkinoilla ei ole mitään uutta; kaikki vanhat tyylit saavat uuden ilmeen kankaassa tai leikkauksessa. Parasta kaulushameissa on se, että se ei koskaan mene pois muodista. Upeat kaulustyylit ovat olleet suosittuja vuosikymmenten ajan. Top 9 kauluspaitaa auttavat sinua kehittämään suunnittelun henkilökohtaiseen tyyliisi.