Kuinka ompele Frocks askel askeleelta kotona?

Riippumatta siitä, mikä suuntaus hallitsee markkinoita, mekot ovat aina olleet kysyttyjä eri väreillä ja erilaisilla kuvioilla. Olipa kesä, talvi tai mikä tahansa tilaisuus, mekot ovat olleet paras tapa tarjota nukellesi paras ulkonäkö. Epäilemättä ne näyttävät paljon tyylikkäiltä, ​​ne ovat silti yksinkertaisia ​​tehdä. Lisäksi mekkojen hinnan nousun vuoksi naiset etsivät nyt kuinka ommella mekko Internetissä lahjoittaakseen tyttärilleen parhaan kotona valmistetun mekon.

Mietitkö myös, miten ommella vauvan mekko? Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​tapoja tehdä niin,

Frock -ompeleet vaihe vaiheelta:

Katsotaanpa kuinka ommella askel askeleelta.

1. Yksinkertaisen Frockin tekeminen:

Yksinkertaisen Frockin tekeminen

Vaiheittainen ompeleminen vaatii ensin materiaalin valinnan. Yksinkertaiset mekot on yleensä valmistettu puuvillamateriaalista, jota voidaan käyttää milloin tahansa. Tämän lisäksi materiaalissa tulisi olla satiininauhoja, jotka olisivat hyödyllisiä asun koristamisessa.

Kun materiaali on valittu, seuraava askel ompeleen ompelemiseen kotona on lapsen mittaukset. Oikeilla mittauksilla sinun on nyt tehtävä kuvio kankaalle. Voit taittaa materiaalin puoliksi ja alkaa merkitä tekemiäsi mittauksia. Luonnosmerkinnät käsivarren reiälle, rintakehälle, hameen pituudelle, vyötärölinjalle, pääntielle, olkapäälle, selän kaula -aukolle ja lopulliselle luonnokselle. Kun kuvio on piirretty kokonaan, on aika leikata nyt. Leikkaa kaikki paneelit huolellisesti. Kun kaikki pahvikappaleet on leikattu pois, on nyt aika leikata kangaskuvio.

Seuraava askel ompeleen ompelemiseksi käsin on etupuolen leikkaaminen. Leikkaa kaulan etukuvio ja taita se auki. Seuraavaksi on käsivarren sidonta ja tasku. Kun kaikki nämä ovat valmiita, aloita mekon ompelu yhdistämällä sen kaikki leikatut osat ompelukoneen avulla. Varmista, että ommelta tehdessäsi säilytät vähintään tuuman sisällä tilaa tehdäksesi muutoksia mekkoon, jos se on tiukka.

2. Pitkän sammakon ompeleminen:

Pitkän Frockin ompeleminen

Pitkät mekot ovat olleet kuluneimpia juhliin ja häihin. Ja voit nyt ommella saman myös kotona yksinkertaisesti noudattamalla tätä pitkää ompelemista. Tätä varten sinun on ensin työskenneltävä materiaalin kanssa, johon haluat pukeutua. Pitkissä vaatteissa ihmiset yleensä käyttävät verkkoa, satiinia ja erilaisia ​​värikkäitä nauhoja.

Yksinkertaisen mekon tapaan sinun on ensin mitattava ja valmisteltava kuvion leikkaamista. Ota mitat pahville ja taita se ja aseta se verkkoon, jonka on oltava neljä kertaa. Kun olet valmis, leikkaa ensin yläosa ja jaa takaosa ja etupäät. Ota sitten yksinkertaisesti riittävä osa materiaalista, joka leikkaa takaosan, ja myös muut yhtä suuret osat. Varmista, että irrotat holkkiosan takapuolelta.

Kun kaikki osat ovat valmiita, seuraava askel on ommella pitkä hame. Aloita ompeleminen yläosasta, suunta kohti alaosaa ja sitten kaulaosaa. Varmista, että lisäät ylimääräistä materiaalia, joka auttaisi saamaan halutut virheet, ja ompele mekko varovasti, jotta verkko ei irtoa ompelemisen aikana. Kun olet vihdoin valmis, voit lisätä viehätystä pitkään pukuun. Voit myös kokeilla erilaisia ​​kaulamalleja pitkälle mekolle.

3. Sateenvarjoompelun ompeleminen:

Sateenvarjoketjun ompeleminen

Sateenvarjoompeleen ompeleminen on Internetin haetuin kysymys. Tämä mekko voidaan valmistaa mistä tahansa materiaalista sen mukaan, millaisessa tilanteessa aiot käyttää sitä. Kun etsit sateenvarjoa, yksi asia, joka sinun on pidettävä mielessä, on, että mekko vaatisi enemmän materiaalia kuin normaalit housut, koska osalle annettaisiin pyöreä leikkaus, joka olisi virheetön. Hanki vain haluamasi paras materiaali ja ota tarvittavat mitat.

Paras askel kohti sateenvarjoleikatun mekon ompelemista on piirtää kuviot paperille. Varmista, että käytät ommelkuviota tarkkojen mittausten tekemiseen. Taita sitten materiaali sekä pituus- että leveyssuunnassa kehon osan ompelemiseksi ja merkitse reunaosa ja leikkaa ne.

Seuraava askel vauvan mekon ompelemisessa kotona on liittää niskaosa ristikappaleiden avulla. Tämän jälkeen sinun on ommeltava myös sivuliitokset ja sivut. Tee joitakin leikkauksia takasivulle koukkujen kiinnittämiseksi ompeleen jälkeen.

Aseta lopuksi paperi kankaalle ja leikkaa se taittamalla leveyssuunnassa ja sitten pituussuunnassa. Varmista, että liität päät leikkaamalla reunat kuten “a” ja “e” sekä “a” ja “f”, jotka muodostavat sateenvarjon muotoisen käyrän. Merkitse nyt reunaosa ja leikkaa ne erittäin varovasti niin, että päätät sateenvarjon muotoisella pohjalla, kun avaat taitokset. Yhdistä nyt kaikki päät ompelemalla ne ja vaate on valmis. Voit samoin mennä eri kaulakuvioihin tässä mekossa kuin muut hameet. Kaikki mitä tarvitset on pitää ylimääräistä materiaalia, joka antaisi sinulle täydellisen pyöreän sateenvarjon muodon.

Vastaus asun ompelemiseen askel askeleelta riippuu valitsemasi mekon kuviosta tai tyypistä. Jotkut saattavat vaatia yläosan, selän, alas, sivujen, hihojen jne. Leikkaamista eri tavoin, kun taas jotkut suorat leikkaukset ovat leikkautuneet yhteen kappaleeseen. Riippumatta kuviosta, voit myös lisätä vaatteeseen joitain viehätyksiä tai kuvioita, jotka saattavat tarvita myös ylimääräistä materiaalia. Kaikkien joukossa pitkä mekko on helpoin.