Top 15 Frock Coat -mallia miehille ja naisille

Takki on yleistymässä nuoremmassa sukupolvessa. Se sopii muotiimme ja toimintoihimme valintamme mukaan. Nyt on saatavilla monenlaisia ​​ja eri malleja takkeja. Miehille, naisille ja lapsille on takkimalleja, jotka riippuvat jokaisesta tilanteesta, useimmiten ihmiset haluavat kokeilla normaaleissa tilanteissa tai kauden mukaan.

Uusin ja muodikas Frock -tyylinen takki kuvio miehille ja naisille:

Tutustu joihinkin päällystakkeihin, joita voit kokeilla.

Frock takilla naisille:

1. Brodeerattu lyhyt takki:

Brodeerattu lyhyt takki

Tämä on yksi suosituimmista naisten takkeista. Tämä on trendikäs tyyli Asian Womanin keskuudessa. Tätä kauniisti kirjailtua takkia voi käyttää mekon kanssa ja se antaa sinulle tyylikkään ilmeen. Voit käyttää tätä juhlissa ja kaikissa muissa toiminnoissa.

2. Viimeisin Frock -takki Anarkali -pukuun:

Uusin Frock -takki Anarkali -pukuun

Tämä on moderni puku, joka on suunniteltu Anarkali -pukuun. Tämä sininen takki on kauniisti brodeerattu kukkaisella muotoilulla. Se on trendikästä nykyään. Voit käyttää tätä juhlissa ja häissä. Se antaa sinulle erityisen tyylin ja kaikki ylistävät sinua muotituntemuksestasi.

3. Pitkä Frock -takki sifonkimekolla:

Pitkä Frock -takki sifonkimekolla

Tämä on täydellinen takki naisille. Tämä takki on valmistettu organzamateriaalista ja siinä on kaunis kirjonta. Tämän takin reunassa on kultainen helmi, joka antaa tälle takille ylimääräistä tyyliä. Tämä mekko on valmistettu sifonkimateriaalista ja tämä yhdistelmä sopii erinomaisesti juhlavaatteisiin.

4. Tyylikäs Frock takki:

Tyylikäs Frock takilla

Tämä on länsimainen trendikäs mekko, jossa on päällystakki naisille. Tämä on täydellinen talvivaatteeksi. Se sopii käytettäväksi juhlissa ja yhdessä. Housu on valmistettu kauniisti brodeeratusta materiaalista, ja tämän tyylikkään mekon avulla voit käyttää villapaitaa, joka antaa ylimääräisen ilmeen. Tämä on huomiota herättävä mekko, joka korostaa kauneuttasi ja tyyliäsi.

5. Edessä avoin kaksoispaita:

Edessä avoin kaksoispaita

Tämä on intialainen tyyli naisten takki. Se on hyvin moderni tyyppi ja on nyt suosittu. Voit käyttää tätä mallia juhliin ja toimintoihin. Takissa on täysi hiha ja se on täyspitkä. Tämä edessä avoin takki on hyvin kirjailtu ja koristeltu kultaisilla helmillä reunoilla. Tämä on erittäin hyvä muotoilu, jota voit kokeilla.

6. Moderni mekko länsimaisella takilla:

Moderni mekko länsimaisella takilla

Tämä on poikkeuksellinen länsimainen takki naisille. Tämä on täyspitkä avoin kultainen väri. Se on erittäin moderni muotoilu erinomaisella tyylillä. Voit käyttää tätä takkia minkä tahansa pitkän hameen kanssa. Se parantaa tyyliäsi ja antaa sinulle ylellisen ilmeen. Voit käyttää tämän tyyppistä takkia juhlavaatteena.

7. Tyylikäs Frock -takki:

Tyylikäs Frock -takki

Tämä on trendikäs musta takki naisille. Tässä täyspitkässä takissa on hopeinen muotoilu mustalla kudotulla kuvakudosmateriaalilla. Lisäksi siinä on vuorattu väri, jossa on satiinivuori. Se on erilainen takki, jota voit käyttää juhliin. Se sopii hyvin kaikkiin nykyaikaisiin asuihin. Ole fiksu ja tyylikäs käyttämällä tätä erinomaista takkia.

8. Tyylikäs Net Frock -takki:

Tyylikäs Net Frock -takki

Tämä on upea mekko, jota voit käyttää Anarkali -puvun kanssa. Tämä on valmistettu verkkomateriaalista ja se on kauniisti koristeltu kukkakirjonnalla. Lisäksi mukana tulee pitsiraja sekä rashami- ja kivityöt. Voit käyttää sitä juhlissa ja toiminnoissa. Tämä mekko saa sinut näyttämään poikkeukselliselta.

9. Fancy -takit:

Fancy takki paidat

Tämä on tyylikäs naisten takki. Se sopii hyvin minkä tahansa puvun värin kanssa ja voit käyttää sitä juhlissa, muodollisissa ja rentoissa tilaisuuksissa. Sen mukana tulee lankakirjonta ja pitsityöt. Se on edestä avoin tyyli ja antaa sinulle tyylikkään ilmeen.

10. Kaunis takatakki:

Kaunis takatakki

Tämä on trendikäs naisten takki. Se on kauniisti kirjailtu täyshihainen musta takki, jota voit käyttää juhliin ja muihin toimintoihin. Tämä on avoin etutyyppi ja voit sitoa sen eteen. Se antaa sinulle täydellisen ilmeen ja yrittää sitä vaihtaa tavanomaisista vanhoista malleista.

11. Korkea kaulus Frock Coat:

Korkea kaulus Frock -takki

Tämä on moderni mekko, jossa on salwar -puku. Se on violetti edestä avoin takki, jossa on kauniita kukkakirjontoja. Lisäksi sen pääntie on valmistettu samettimateriaalista, joka antaa lisää pehmeyttä. Voit käyttää sitä puvun kanssa saadaksesi lisää mukavuutta. Se antaa sinulle muodollisen ja tyylikkään ilmeen.

12. Musta täyspitkä takki:

Musta täyspitkä takki

Tämä on hyvin uusi tyttöjen takki. Se on valmistettu samettimateriaalista ja se on kauniisti brodeerattu kukkaisella muotoilulla. Se antaa kuninkaallisen ilmeen ja on paras käyttää juhlavaatteita. Voit pukeutua minkä tahansa värin mekkoon.

Frock -tyylinen takki miehille:

13. Miesten Indo Western -takki:

Miesten Indo Western -takki

Tämä on yksi parhaista miesten takkeista. Voit käyttää sitä juhlavaatteena. Tämä parantaa tyyliäsi ja ulkonäköäsi. Käytä sitä perinteisten intialaisten asujen kanssa erilaisen ilmeen saamiseksi.

14. Miesten samettinen takki:

Miesten samettinen takki

Tämä on samettinen viktoriaaninen mekko, jossa on takki miehille. Se on suunniteltu steampunk -teemalla ja antaa sinulle kuninkaallisen ilmeen. Voit käyttää sitä juhlissa ja häissä. Se sopii hyvin kaikkiin pukeutumisväreihin ja jopa voit käyttää sitä kurta -pyjamasi kanssa. Tämä takki antaa sinulle muodikkaan ilmeen ja kaikki huomaavat pukusi.

15. Miesten goottilaistyylinen takki:

Miesten goottilaistyylinen Frock -takki

Tämä on samettinen miesten frock -tyylinen takki. Se on goottilaistyylinen takki, jota voit käyttää kaikkiin juhlatilaisuuksiin. Voit käyttää sitä minkä tahansa väristen mekkojen kanssa ja jopa se sopii hyvin kurtojen kanssa. Tämä on poikkeuksellinen muotoilu, jota voit kokeilla tällä kertaa saadaksesi poikkeuksellisen ilmeen. Ole tyylikäs ja ainutlaatuinen vaatteissasi.

Kaikki ne ovat markkinoiden uusimpia saatavilla olevia ja tyylikkäitä frock -tyylisiä takkeja. Ole valikoiva vaatteissasi, koska se näyttää luonteeltasi. Hanki suosikkihameesi, jotta voit tehdä vaikutuksen rakkaaseesi ja saada positiivisen arvostelun valintasi takista.