Att lägga ekparkett – varför plankorna är så populära

Plankgolv med charmigt utseende Äkta trägolv

Om du letar efter ett riktigt högkvalitativt och hållbart golv, kan du välja alternativet lanthusgolv Lägg ekparkett. Ekparkett som är känt för sina många positiva egenskaper har varit en favorit bland golv i många hem och har varit det i många decennier.

Denna typ av trägolv är extremt stabil och relativt lätt att underhålla. Det bästa alternativet skulle vara att använda ekgolvet i ett ganska stort rum så att du bäst kan njuta av dess skönhet. Och den ligger i de breda brädorna, i säden, som på ett oväntat sätt betonar ekparkettens varma, mjuka gulaktiga färg.

Att lägga ekparkett – rustik charm och mysighet

Idéer att välja golv ek trä ljus färg

Ek har en grågul till gulbrun kärna som skiljer sig i färg från det omgivande savträet. Årringen är tydligt synlig i ek och ger den ett säd som kännetecknas av mycket fina eller breda strålar. På grund av sitt utseende är ekparkett ett av de mest populära golvvalen för rustik inredning. Det är perfekt lämpligt för golv i villor, helghus och interiörer i retrostil.

Om du Lägg ekparkett vill göra en riktigt långsiktig investering i ditt golv. Med regelbundet underhåll kommer du att njuta av en mysig och varm atmosfär hemma i decennier. Naturligtvis är slipning och polering eller oljning nödvändig med jämna mellanrum, men det är bara en del av parkettunderhållet, eller hur? Vi kan bara råda dig att använda material av högsta kvalitet så att ditt parkettgolv alltid ser ut som nytt.

Att lägga ekparkett – hur man ger de gamla plankorna ett nytt utseende

Ekparkettdesign obehandlade vardagsrumsidéer

Varje ekparkett kan behandlas dessutom. Om du under åren har tröttnat på den specifika färgen på ditt parkettgolv kan du till exempel färga det enligt den valda färgkatalogen. För att uppnå ett rustikt utseende kan du välja mörkare färger och ett mer förfinat alternativ. Vissa människor gillar ljusare färger på golvet, med ek kan du också uppnå vitt. Men om du också vill välja detta måste du vända dig till proffs inom området. De har specialmaskiner och vet exakt hur de ska färga ekparkettgolvet i olika nyanser.

På senare tid blir föråldrad ekparkett mer och mer populär. Du kan uppnå ett märkligt utseende med det här eket, vilket ger varje atmosfär en enkel och chic ton. Långa träpaneler, spår av spikar och kukar, flossiga områden, missfärgning – sådana effekter avrundar den rustika stilen. Och det är väldigt efterfrågat just nu!

Lägg ekparkett – här de vackra mönstren från Bolefloor

Golv Matplats Foton Väggaffisch

Lättskött och praktiskt – ekparkett har många fördelar

Fåtölj i skinn, soffbord, ljust ek, stora fönster

Den varma träfärgen skapar en mysig atmosfär

Ek parkett vardagsrum golv design

Ekparkett – lackerad

mörk attraktiv korn vägg design palmer vägg klistermärke

Även för sovrummet – ekplankor

Välj sovrumsgolv för att skapa en klassisk stil

Ljust trägolv på kontoret

Kontorsbyggnad i massivt trä med metallräcke

Ekplankgolv för vardagsrummet

Golvbräde ekoljad lackad Idéer använder korridor

Lägg ekparkett – det gamla trägolvet kan fräschas upp med lack

Golvbrädor ekparkett låg glasfronter designidéer

Golvbräda ekoljad, mörkfärgad

Golv äkta träparkett massiva ekplankor

Golvplankgolv attraktiv kornsoffa ingång

naturlig skönhetssoffa grå exponerad betongvägg