Eleganta mosaikplattor med blommönster från Bisazza

elegant mosaik kakel svart och vit väggdekoration

Det eleganta Mosaikplattor med blommönster från det italienska företaget Bisazza är ett elegant tillskott till det moderna badrummet, vardagsrummet, foajén eller allmänna utrymmen. Glasplattorna är både snygga och mycket praktiska.

Intressanta idéer för inredning – mosaikplattor med blommönster

elegant väggdesign med rosa och röda glasplattor

Om du vill fascinera dina gäster, låt dig bli fördragen av Mosaikplattor med blommönster bli upphetsad över Bisazza. Bisazza grundades 1956 i Alte Vicenza, norra Italien, och har sedan dess varit ett av världens ledande märken som tillverkar mosaikplattor för inomhus- och utomhusbruk. Huvudsyftet nu, som tidigare, var lyxig och högkvalitativ produktion. Företaget har filialer i Los Angelis, Miami, Chicago, Barcelona, ​​Antwerpen, Milano, Paris, New York.

Mosaikplattor med blommönster i en rik färgpalett

Badrumskakel brun och vit Bisazza

Den eleganta samlingen av Mosaikplattor med blommönster finns i flera färger – svart, blå, brun, rosa -röd, vit. De olika färgkombinationerna erbjuder dig en mängd olika möjligheter att göra om interiören på ett intressant sätt. Vitt är lugnt och polerat, medan svartvitt är väldigt dramatiskt.

Skapa en sömlös design med mosaikplattor

Mosaikglasplattor vitlila solstolar

Naturen är alltid en inspiration för konstnärer – formgivare, målare, musiker. De stora Mosaikplattor med blommönster från Bisazza är alltid uppdaterade, eftersom blommorna själva alltid är moderna och eleganta.

Moderna italienska mosaikplattor av Bisazza

vitblå väggdesign-bisazza blommönster

Snygga plattor med blommönster

Eleganta kakelväggdesignidéer