Top 9 Leveälahkeiset haalarit naisille

Haalarit olivat muodissa 60 -luvun jälkeisinä vuosina, samoja erittäin tyylikkäässä muodossa ovat tutustuneet muotitaloihin näinä päivinä. Haalarien villitys on saanut naiset valitsemaan sopivat haalarit muotikaupoista. Ainoa naisten klassisen haalarin pukeutuminen tekee siitä kaiken pukeutumiseen ystävän retkelle tai yöjuhliin ja jopa juhliin.

leveälahkeiset haalarit naisille

Oikean muotoilun haalari oikeaan aikaan voi tehdä sinusta esityksen. Yksinkertaiset rento haalarit, joita seuraa upeat suunnittelijahaalarit, rohkeat avoimet haalarit täydellisesti peitettyihin haalareihin näyttävät hämmästyttäviltä ja julistavat suunnittelijan vaikutusta.

Istuvat ja löysät leveät haalarit naisille:

Kapeat haalarit sekä leveät jalat naisten haalarit saavat ne näyttämään upeilta. Tässä on luettelo 9 parhaasta leveähaalaisesta haalarista eri kuvioissa.

1. Leveähihainen leveälahkeinen haalari:

Leveähihainen leveälahkeinen haalari

Yksinkertainen tavallinen musta leveäjalkainen haalari naisille voi saada heidät näyttämään vähintään mallilta. Tyylikäs ulkoasu musta V-aukkoinen haalari voi saada sinut pukeutumaan vain täydellisesti asetetuilla hiuksilla.

2. Olkaimeton kerma nahka paneeli haalari:

Olkaimeton kermanvärinen nahkapaneelihaalari

Off -olkahaalarit, joissa on nilkkapituinen leveäjalkainen muotoilu, voivat olla esitystulppa muotitapahtumassa tai jopa virallisissa kokouksissa. Naiset, joilla on lyhyt korkeus, voivat korostaa hänen pituuttaan leveillä jaloilla varustetuilla haalareilla ja luoda silmiinpistävää vaikutusta muihin.

3. Navy Slinky Cross Front -haalari:

Tummansininen Slinky Cross -haalari

Tytöt, joilla on rohkea näköinen hahmo, voivat valita hihnan ylhäältä ylhäältä haalarit, jotka on erityisesti suunniteltu näyttävään ulkonäköön. Tummansininen leveäjalkainen haalari, jossa on ristikkäinen kaulan kuvio, viimeistelee päivän pukeutumisen. Nollahahmoiset naiset voivat erottua tällaisesta suunnittelijahaalarista.

4. Leveä kaksijakoinen haalari:

Leveä kaksijakoinen haalari

Kaksiosaiset suunnittelija -naisten haalarit ovat klassinen toteamus, jota naiset voivat käyttää juhlissa ja jopa juhlissa. Haalarin yläosa on suunniteltu eri tavalla kuin leveät jalat. Molemmat osat on kiinnitetty kumartuneella vyötäröhihnalla, mikä tekee koko mekosta näyttävän.

5. Hihaton painettu leveälahkeinen haalari:

Hihaton painettu leveälahkeinen haalari

Painetuissa haalareissa on sen suunnittelijan ulkonäkö. Jotkut kukkakuviot, pilkkujäljet, mustavalkoiset raidat, eläinkuviot, vintage -mallit, itse kudotut mallit ovat eräitä painettuja haalareita naisille. Painettuihin haalareihin voidaan liittää yksinkertaisia ​​lisävarusteita, kuten tavallinen huivi, rohkeat jalkineet, jotka voivat valaista ne haalarista ja näyttää upealta.

6. Yhdellä sivulla oleva haalari:

Yhden sivun olkahaalari

Juhlasuunnittelijan leveissä jaloissa varustetuissa haalareissa on käänteitä naisten omien haalarimallien kanssa. Yhden sivun olkapäähaalari voi olla erinomainen muotoilu jokaiselle naiselle houkuttelemaan juhlavieraat. Tyylikäs sininen painatus ja laskostettu haalari näyttävät upealta.

7. Spaghettihihnan leveä jalkahaalari punaisena:

Spaghettihihnan leveä haalari, punainen

Naisten spaghettihihna -haalarit ovat suunnittelijavalikoima, joka sopii erityisesti juhla -iltaan tai punaisen maton tapahtumaan. Laskostetut leveät jalat levisivät, kun nainen ottaa askeleen. Jotkut spagettihihnahaalarit ovat leveämpiä ja tilavampia naisille, jotka haluavat raskaan ilmeen.

8. Takaisin vähemmän vaaleanpunainen haalari, jossa leveä jalka:

Selkä Vähemmän vaaleanpunainen haalari, jossa leveä jalka

Vaaleanpunaiset haalarit ovat suosikki nuorten tyttöjen keskuudessa. Pehmeä vaaleanpunainen selkätön haalari voi tehdä ulkonäöstäsi kauniimman ilman sopivia lisävarusteita. Tyttömäinen ilme häikäisevän mekon kanssa voi saada sinut näyttämään ihanalta kaikille.

9. Suunnittelija paljetein topattu haalari:

Suunnittelija Sequin Top -haalari

Suunnittelija paljeteilla varustetut haalarit, leveät lahkeet, voit valita erityistapahtumaan tai punaisen maton tapahtumaan. Käsityöt, joissa on kulta- ja hopeakirjontaa takissa haalarin puseron päällä, saavat sen näyttämään rikkaalta ja tyylikkäältä. Naiset voivat pukeutua tällaiseen suunnittelijakappaleeseen näyttääkseen yön tulppa.

Naiset voivat huomata korkealla täydellisesti valitulla haalarilla figuureiden ja tilaisuuden mukaan. Täydellinen yhteensopivuus lisävarusteiden kanssa on myös tärkeä huomioitava asia. Koristeiden lataaminen haalariin ei näytä toivottavalta. Voidaan valita rohkea käsiranneke tai erittäin kevyt hurmaava ranneketju tai yksinkertainen kello. Vaikka lausuntokaulakappale voi näyttää mahtavalta off -Shouldered -haalarissa. Ja tyylikäs musta, valkoinen tai yhdenvärinen haalari riittää yksinään huutamaan kovaa.