Mieleenpainuvia lahjaideoita häihin

Häät ovat korteilla, ja tällä kertaa paras ystäväsi kiinnittyy. Olette nyt kaikki ahdistuneita ja juoksentelette auttamaan häntä tekemään tästä elämänsä parhaan päivän, mutta eniten huolestuttaa lahja. Heillä on kaikki, mitä rahalla voi ostaa, joten mitä sinä haluaisit antaa heille, mitä he pitäisivät aarteena loput tulevina vuosina. Tässä on todellakin kaksikymmentäkaksi tilanne. Haluat todella saada heille jotain erityistä, mutta et yksinkertaisesti tiedä mitä.

ikimuistoisia lahjoja

Parhaat ikimuistoiset lahjat hääille:

D.I.Y on oikea tapa edetä:

Kurkistetaan isoäidin vanhaan salaiseen päiväkirjaan; tuossa voisi olla ideoita.

1. Entä jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua jotain sinistä. Siinä kaikki, vanha asia voisi olla ikimuistoinen kuva, joka on hyvin kehystetty ja esitelty pariskunnalle. Jotain uutta olisi runko, joka on koristeltu kullalla tai hopealla, ja jos sinulla on siihen varaa, platinaa. Jotain lainattua, tämä tulee olemaan hauska, mutta tarkista vaatekaappisi ja löydät ystävältäsi lainattua jotain kauan sitten, pakkaa se ja lahjoita se. Lopuksi jotain sinistä, mikä olisi parempi vaihtoehto kuin käärepaperi sinisellä? Sinulla on yksi ikimuistoinen lahja, joka saisi heidät hymyilemään ja nauramaan ja muistamaan sinut aina.

2. Voit myös tehdä oman suklaakorin tai herkullisen korin, jonka he voivat jakaa tai syödä häämatkallaan. Pariskunnilla on nälkä ruoasta häiden jälkeen, ja tämä olisi lahja, joka voisi tyydyttää heidän mielensä, ruumiinsa ja sielunsa. Pakkaa joukko herkkuja, kuten keksejä, suklaata ja pullo hienointa viiniä, lautasliinoja, paperipyyhkeitä, juustoa, hedelmiä, joitain pekoniliuskoja ja mitä tahansa muuta. Pajukorin pohja tulee täyttää puhtaalla heinällä tai puuvillalla. Aseta tavarat haluamallasi tavalla ja peitä koko kori, ympäröi kahva ja teippaa se kauniilla jousella. Pidä käärepaperi sinisenä ja jousi helmiäisen valkoisena renkaiden tai virtojen kanssa.

3. Tee videoalbumi pariskunnasta, heidän matkastaan ​​lapsuudesta avioliittoon. Tuo vanhoja valokuvia tai videoita niistä erikseen lapsena, kunnes he molemmat tapasivat ensimmäisen kerran. Tarkista heidän Facebook -profiileistaan ​​kuvia heistä kahdesta yhdessä, ehkä juhlissa tai tanssissa. Kerää mieleenpainuvia valokuvia ja tee niistä video yhdessä. Pariskunta arvostaisi aikaa, jonka käytit osoittaaksesi heille, kuinka paljon arvostat ja ihailet heidän yhteenkuuluvuuttaan.

4. Ole hääkuvaaja tai hääsuunnittelija. Se vie melkein puoli vuotta suunnitella, järjestää ja saada asiat oikein häät. Perheelle on liian paljon paineita, ja voit vain kuvitella, kuinka stressaantunut morsian ja sulhanen olisivat. Ole rakas ja ota taakka heidän harteiltaan. Auta sulhanen ja morsian ostamaan häävaatteita, järjestä paikka, työskentele budjettikohtien parissa, ole häiden MC, järjestä polttarit ja spinster -juhlat.

5. Morsiamet ja sulhaset käyvät läpi ahdistusvaiheen ennen häitä. Ystävänä voit olla heille paras lahja, ole siellä silloin, kun he tarvitsevat sinua eniten. Olkaa olkapää, jota heidän täytyy itkeä, heidän tarvitsemansa auttava käsi tai olkaa vain paikalla ja kertokaa heille, että kaikki olisi kunnossa.

Lisää ideoita:

Lopuksi, jos olet todella varma tästä, mene eteenpäin ja hanki kolmikerroksinen hääkakku, joka on leivottu omin käsin. Yllätä heidät tällä, he kiittäisivät sinua koko elämänsä ajan.