Top 10 parhaiten tuoksuvaa hajusteiden suihketta saatavilla Intiassa

On ollut tapauksia, joissa ihmisen keho tuoksuu miellyttävältä, mutta tällä hetkellä saamme hajua hiuksista, se on eri tarina. Riippumatta siitä, kuinka kalliita tuotteita käytät tai kuinka hygieeninen olet, hiusten hajua ei voida hallita, mutta se voidaan varmasti peittää. Ennen kuin alat ihmetellä ja sekoittaa itseäsi kaikkiin markkinoilla oleviin hiustuotteisiin, tässä ovat parhaiten tuoksuvat hiusparfyymisuihkeet, jotka sinun on yritettävä välttää hiusten epäonnistumisia,

Parhaat tuoksuvat hiusparfyymisuihkeet saatavilla Intiassa:

Löydämme kymmenen parhaiten tuoksuvaa hajuvettä, jotka ovat saatavilla Intiassa.

1. Sachajuan -suojaava hajuvesi:

Sachajuan -suojaava hajuvesi

Sachajuan -hiusparfyymi on hajuvesi, joka ei vain tuo hiuksillesi ihanaa tuoksua vaan myös suojaa niitä haitallisilta kemikaaleilta. Hajuvesi sopii kaikentyyppisille ja -pituisille hiuksille, sekä värillisille että luonnollisille.

  • Plussat & Haittoja: Sopii kaikille hiustyypeille, on erittäin mukava tuoksu.

2. Hedonista -hajuvesi:

Sachajuan -suojaava hajuvesi

Tunnettu tuote Intian markkinoilla, Hedonista -hajuvesi on halvempaa verrattuna kaikkiin kilpailijoihinsa markkinoilla, ja se on myös pitkäikäinen, joten se sopii Intian säälle ja hiustyypille, joka on runsas.

  • Plussat & Haittoja: Halvempi verrattuna kilpailijoihin ja helpommin saatavilla.

3. Hair Shots Hiusten tuoksu:

Hair Shots Hiusten tuoksu

Suihkuta sitä kuten tavallinen deodorantti, mutta hiuksillesi, älä vartalollesi, ja tuoksu tämän ihanan tuotteen tuoksussa. Hair Shots Hiusten tuoksu on kuin tasku deo, joka meidän kaikkien on kuljetettava laukussamme; se on välttämätöntä ja myös pelastaja päivinä, jolloin päänahka hikoilee tavallista enemmän.

  • Plussat & Haittoja: Helppo käyttää ja sillä on hieno tuoksu.

4. Thierrry Mugler:

Thierrry Mugler

Kallis, ei vain hinta, vaan myös Thierry Mugler -hiusparfyymin tuoksu tuoksuu kalliilta. Tämä on sellainen hiusten hajuste, jota julkkikset käyttävät punaisella matolla, se tuoksuu rikkaalta. Hinta on korkea, mutta tuoksu on niin ainutlaatuinen, että se on rahan arvoinen.

  • Plussat & Haittoja: Kallis tuote, jota ei ole helposti saatavilla markkinoilla.

5. Giorgio Armani Beauty Si Hair Mist:

Giorgio Armani Beauty Si Hair Mist

Toinen kuuluisa brändi, Giorgio Armani Beauty Si Hair Mist on välttämätön useimmille sivun 3 ihmisille ja korkean profiilin ihmisille. Tuote on kallis, mutta sen tarjoama tuoksu ei vastaa mitään markkinoilla olevaa hiusparfyymisuihketta.

  • Plussat & Haittoja: Saatavilla vain tietyissä kaupoissa ja verkkosivustoilla.

6. Balmain -hajuvesi:

Balmain -hajuvesi

Yleisempi nimi hiusten hajuvesisuihkeissa, Balmain Hair hajuvesi on täydellinen miesten hajuvesi. Helppo suihkuttaa ja käyttää hajusteessa on vahva ja pitkäkestoinen tuoksu, joka sopii kaikille sukupuolille.

  • Plussat & Haittoja: Sopii kaikille sukupuolille, tunnettu naisten ja miesten hiusten hajusteiden merkki.

7. Chanelin hiusparfyymisuihke:

Chanel -hajuvesisuihke

Yksi yleisimmistä nimistä, joka tulee mieleen, kun ajattelemme hajusteita, on Chanel. Kehon hajusteiden lisäksi Chanelilla on myös valikoima naisille tarkoitettuja hajuvesi -suihkeita, jotka saavat hiuksesi tuoksumaan niin upealta, että et halua päästä eroon tästä tuoksusta pian.

  • Plussat & Haittoja: Saatavana vain tietyissä kaupoissa, kallis tuote massoille.

8. Fekkai -hiusten tuoksusumu:

Fekkai Hiusten tuoksusumu

Fekkai Hair Fragrance Mist on täydellinen kesän välttämättömyys. Suihkeessa on sitrushedelmien tuoksu, joka on täydellinen kaikille päiville ja öille, kun aiot viettää aikaa auringossa tai vain nauttia tuulesta ja treffi -illasta rannalla.

  • Plussat & Haittoja: Sisältää erittäin tuoreen sitrushedelmän tuoksun, joka saa sinut tuntemaan olosi raikkaana.

9. EnQ -hiussuihke:

EnQ -hiussuihke

Hiussuihke, joka on valmistettu luonnollisista ainesosista, kuten amlasta (karviainen), on EnQ -hiussuihke. Tämä hajuvesisuihku on valmistettu luonnollisista ainesosista, joten se ei vahingoita hiuksiasi suoraan tai epäsuorasti ja on halvempi verrattuna muihin hiusparfyymisuihkeisiin.

  • Plussat & Haittoja: Helposti saatavilla verkossa ja johtavissa hiustenhoitoliikkeissä, valmistettu luonnollisista ainesosista, joten se ei vahingoita hiuksia.

10. Vau 10-in-1 Miracle Hair Revitalizer Mist Spray:

Vau 10-in-1 Miracle Hair Revitalizer Mist Spray

Hiusten suojaaminen samalla ravinteiden ja muiden välttämättömien tarvikkeiden tarjoamisesta ja samalla hyvän tuoksun tekeminen ei vaikuta mahdollisuudelta, joka voidaan helposti saavuttaa yhdellä tuotteella. WOW 10-in-1 ihme hiusten elvyttävä sumusuihke saa meidät uskomaan tähän sisällön avulla, joka on enimmäkseen luonnollista ja saa hiukset näyttämään ja tuntumaan kauniilta.

  • Plussat & Haittoja: Sillä on 10 in 1 -etua, mikä auttaa sinua säästämään paljon rahaa.

Hiusten hajusteiden käyttäminen ei ole mitään häpeää, koska me kaikki hikoilemme ja joskus hiuksemme joutuvat kokemaan vaikeita aikoja. Sen sijaan, että shampoisit hiukset päivittäin ja tekisit niistä tylsät ja hauraat, kuivashampoon käyttö yhdessä jonkin hajuvesi -suihkeen kanssa on sopivampi tapa näyttää raikkaalta ilman shampoota usein.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

1. Mistä voin ostaa hiusparfyymisuihketta Intiasta?

Hiusten hajusteiden suihketta löytyy johtavista kampaamoista ja salonkeista. Useat johtavat kosmetiikka- ja hiustenhoitotuotemerkit myyvät omaa hajuvettä, jota voi ostaa myymälästä tai Internetistä.

2. Kuinka käytän hajuvettä?

Hiusparfyymi on levitettävä aivan kuten kehon hajuvesi tai sumu. Suihkuta hajuvettä hiustesi juurille ja latvoihin muutaman senttimetrin etäisyydeltä samalla kun teet joitain osia, jotta hajuste suihkutetaan tasaisesti.

3. Ovatko hajuvesi ja kuivashampoo samanlaisia?

Ei, molemmat tuotteet ovat täysin erilaisia. Vaikka hiusparfyymi toimii kuin tavallinen hajuvesi, mutta hiukset saavat hiukset tuoksumaan ihanalle tuoksulle, kuiva shampoo auttaa puhdistamaan hiukset ja päänahan ilman vettä.