Halloween dekoration med skelett i trädgården – spöklika idéer

halloween dekoration med skelett trädgård cowboy pumpor trappor

Framgården sticker ut på Halloween som en spektakulär bakgrund för festliga arrangemang. Om du vill göra din trädgård till en hemsökt restaurang kan du ha en effektiv Halloween dekoration med skelett och skapa skyltdockor och därigenom skapa den önskade skräckatmosfären. Den kusliga inredningen kommer säkert att driva bort alla onda andar!

Halloween dekoration med skelett – skelett kryper ut ur graven

halloween dekoration med skelett grav gravsten idé gräsmatta jordben

Har du ett skelett, men tyvärr är det trasigt? Oroa dig inte och släng det inte! Du kan göra en så intressant Halloween -dekoration med skelett. Det verkar som att skelettet kryper ur graven.

Halloween dekoration med skelett och belysning

halloween dekoration med skelett utomhus idé glödande vänster ögonbollar

Så att Halloween -dekorationen med skelett också kan ses i mörkret bör du säkerställa rätt belysning. Naturligtvis ska det inte vara för ljust, för du vill behålla det läskiga humöret.

Rolig skelettdekoration med picknick -tema

halloween dekoration med skelett rolig idé picknick hund myror korg

Skulle du hellre skapa en rolig atmosfär i din trädgård? Vad sägs om ett sådant picknick -tema för Halloween -dekorationen med skelett? Du kan lämna höstens tema i trädgården även efter Halloween.

Läskig dekorationsidé för trädgården på Halloween

halloween dekoration med skelett stenar grenar idé läskiga

Om du gömmer skelettet för Halloween -dekorationen med skelett i ett träd eller en buske, ser det hela ännu läskigare ut på natten. Men även under dagen är detta skelett ganska läskigt, du tror inte det?

Läskiga dekorationer Halloween -skelettbäddsidéer Framgårdssmycken Vintage lampa

Det spöklika Halloween -temat “pub” är perfekt för trädgården. För den läskiga inredningen behöver du olika hittade föremål och vanliga hushållsartiklar som gamla stolar, bord, vintagelampor, rostiga metallramar, porslin, ljusstakar och en massa hemgjorda dekorationer som fladdermöss av papper, korpfigurer och naturligtvis jack-o-lyktor.

“Spökvänlig” Halloween-dekoration med skelett

Halloween dekoration med pumpor trädgård idéer restaurang-ram dekor-korp pumpor

Middag med skelettfamiljen

Skelettbrudsklänning Restaurangbord Ljusstake Svarta rosor Bukett

I restaurangen kan ghoulen äntligen slappna av sina gamla ben. Designa avslappningsbänkar för stretching och sängar, som kompletteras med dekorationer som passar för festen. Förvandla din gård till en gästvänlig eller “andevänlig” kyrkogård. Skapa en avslappnad atmosfär för dina gäster, särskilt på förgården. Du behöver en rostig sängram i metall, vintage sängkläder med tefärgade kuddar.

Skapa en läskig atmosfär

Trädgårdsdekoration idéer Halloween tinker blommor bukett rosor vintage metall säng kudde

Skriv ut orden “sein” och “din”, klipp ut dem och limma dem direkt på kuddarna. Gör rummet till det fria genom att lägga kuddar på marken och tillsätt korpar och pumpor. En gammal lampa används här. Skelettgästen skulle inte skylla på det!

Spöklik Halloween -dekoration med skelett för gården

Idéer för dekoration av kyrkogårdsstämning Halloween på gårdsplanen till gör-det-själv-pumpor Raven

Skapa effekter som trotsar gravitationen

Floating Effect Bed Skellet Halloween Ideas Garden Decoration Mannequin Porter

För att få trädgården att se ännu läskigare ut, utforma ett skelett som svävar över marken medan du sover. En akrylplatta hjälper dig väl med levitationseffekten.

Designa ett festligt bord och bjud in gäster

Black Raven trädgård pumpa lykta Halloween dekoration med skelett

Servisen och vintage-tillbehören kan också fantasifullt iscensättas som blickfång på bordet. Guardians of the dead är svarta korpar. Gästerna på kvällen före Alla helgons dag kommer att vara några skelett, som kommer att betjänas artigt av den hemska vaktmästaren, som också är bärare och bärare. Vaktmästaren (en skyltdocka som finns i Halloween -festbutikerna) hälsar varje gäst personligen.

Skelettbröllop – tills döden skiljer sig åt

Just gift par familjevagn-Halloween dekoration med skelett Bröllop-Halloween dekoration

Och de levde alla lyckliga någonsin.