En vacker bordsdekoration av rosor att göra själv

Ros-dekoration-bord-gör-det-själv-redo

Alla som är ett fan av rosor kommer också att bli kär i denna vackra bordsdekoration. Det är väldigt lätt att efterlikna. Du kommer sannolikt att hitta produkterna för detta i en butik på en euro. Dekorationen skapar en rustik atmosfär och ser särskilt underbar ut i kombination med andra liknande dekorationer. Ett Bordsdekoration av rosor är perfekt för roliga tillfällen och färgerna du kan välja för är oändliga.

En bordsdekoration av rosor att göra själv – vilka produkter du behöver för dekorationen:

rosor-diy-center-bit-idé-bord-dekoration

Det första du behöver för det Bordsdekoration av rosor en bukett konstgjorda rosor. Detta ska helst bestå av 7 rosor, beroende på hur stor dekorationen ska vara. Du behöver också en cylinder av frigolit som är cirka 2 cm hög och ett brett band som har en rustik stil och är minst dubbelt så bred som frigolit, det vill säga minst 4 cm. Som redan nämnts kommer du förmodligen att hitta alla dessa saker i en en-euro-butik utan problem och för lite pengar.

Och så här sätter du ihop bordsdekorationen från rosor:

blommor-kvadrat-bord-dekoration-idé

Ser du hur otroligt enkelt det är? Som du kan se består en dekoration av 7 rosor. Du kan naturligtvis göra flera och distribuera dem på olika platser i rummet. Om du undrar: Roshuvudena i en konstgjord rosbukett kan enkelt tas bort om du drar försiktigt i dem. Så detta DIY -projekt är till och med lämpligt för de mindre skickliga på hantverk. Du kan också välja en annan färg på rosorna. Allt beror på din smak och stilen på din inredning. de Bordsdekoration av rosor är också perfekt för ett bröllop, en middag eller bara för matbordet i ditt vardagsrum.

Vi hoppas att du gillar att prova det!

rosen-idé-instrument-borrning-gör-det-själv

Bröllopsidéer med dekoration av rosa rosor i fyrkantiga vaser

rosor-bukett-bord-dekoration-bröllop-idé

 DIY -idé med rosor av lera

roskonst-mason-burk-gör-din-egen-idé

 Färgglad dekoration 

romantik-idé-bord-dekoration-rosor-bröllop-design

 Elegant på bröllopsbordet

rosa-röd-ros-bord-dekoration-idé

 Sommar-höstkomposition

höst-dekoration-idé-design-bröllop-pumpa

 Instruktioner för höstdekoration

blommig-bord-dekoration-gör-det-själv-idé