Skapa en DIY -bordsdekoration från en bukett blommor

center-piece-idé-bord-deco-rustik

Blommorna för dekorationen på bröllop, inklusive bordsdekorationerna, är inte den viktigaste delen av förberedelserna för alla. Vissa föredrar det mer enkelt och vill inte ägna dem för mycket uppmärksamhet. Och en enkel vas eller till och med en masonburk och några vackra blommor i den kan verkligen göra en stor effekt. Det tar verkligen inte mycket tid eller ansträngning att skapa en imponerande DIY borddekoration att forma av blommor. På samma sätt behöver du inte spendera mycket pengar och välja exotiska, extremt dyra blommor. Med lite motivation och enkla men ändå vackra blommor kan du enkelt skapa dina egna buketter till borden utan att slösa bort mycket tid och pengar eftersom en DIY borddekoration att sätta ihop det är varken högre vetenskap eller skrämmande, tvärtom. Det kan vara riktigt roligt att experimentera. Och dina gäster kommer att älska dig!

Skapa en DIY -bordsdekoration från en bukett blommor med anemoner

DIY-bord-dekoration-idé-design

Följande guide för a DIY borddekoration hjälper dig att sätta ihop en stor bukett anemoner som du också kan använda för ditt eget bröllop. Blommorna blommar i maj. Så om ditt bröllop äger rum just nu kan du enkelt beställa det.

Vad du behöver för DIY borddekoration:

blommig-bord-dekoration-bröllop-fest-diy

 • Blommor du väljer

  Olika typer av rosor användes för provbuketten; Anemon; rosa ranunkel; vit ranunkel; rosa pimelea; grön, hängande amarant och slaktarkvast.

 • en blommasax
 • Blommigt skum
 • ett kärl för blommorna (i detta fall en skål med en fot)

Instruktionerna för DIY -bordsdekorationen:

bröllop-dekoration-anemon-vackra-blommor-bukett

 1. Förbered dina blommor för att fästa DIY borddekoration innan. Ta bort taggar, låga blad och eventuella trasiga kronblad. Under rinnande, ljummet vatten, skär 2,5 till 5 cm av stjälkarna i en vinkel på 45 grader. Skär sedan av alla nedre löv som senare kan komma i kontakt med vattnet i burken. Förvara blommorna på en sval, torr plats bort från direkt solljus eller drag. Vattna blommorna i minst fyra till sex timmar.
 2. Klipp blommskummet så att det passar in i behållaren för DIY borddekoration passar. Doppa skummet i en blandning av vatten och snittblommor. Lägg helt enkelt skummet i en hink med vatten som innehåller snittblommamat. Skjut inte skummet under vattnet, låt det sjunka av sig själv. Skummet är klart så snart det är under vatten och inga fler luftbubblor kommer ut ur det.
 3. Designa bukettens form och bas för DIY borddekoration, genom att använda bindningen green. För att göra detta, stick helt enkelt stjälkarna i skummet. Observera att den vinkel du väljer för detta kommer att avgöra hur slipsgrönan kommer att stå. Slaktarkvast är det perfekta valet för detta. Eftersom det är tillräckligt stabilt för att bestämma formen och samtidigt tillräckligt flytande för att skapa en vintage -teknik.
 4. Lägg till som en bukett till buketten DIY borddekoration lägg till den hängande amaranten. Använd amaranten i början för att låta de hängande elementen komma igenom huvudblommorna.
 5. Lägg först till de större blommorna för det DIY borddekoration Lagt till. Det borde vara rosorna med de större blommorna. Stick dem i skummet och det kommer att finnas tillräckligt med utrymme för nästa blommor, inklusive anemoner och ranunculus.
 6. Så nu är det anemonernas och ranunkelns tur. Om du själv designar en bukett är det bra om du väljer en stor huvudblomma, sekundära blommor, fyllmedel och bindningsgrönt i förväg. I detta fall är huvudblommorna rosorna, anemonen och ranunculus är de mindre sekundära blommorna, den rosa pimelea är fyllmedlet och amarant- och slaktarkvasten är bindningsgröna.
 7. Blommorna som kommer att användas som fyllmedel kommer i slutet. De ska fylla i de tomma luckorna. Använd dem för att fylla i alla nakna områden, liksom de som innehåller för mycket grönt eller där skummet syns. Titta på buketten från alla sidor och kontrollera att du har täckt alla områden. När du väl är nöjd med formen och storleken på din bukett är du med det DIY borddekoration Gjort.

De nödvändiga stegen 

anenom-komposition-idé-bord-dekoration-diy

Bröllopsdekoration i vitt

vit-orange-anemon-dekoration-blomma-bröllop

En bordsdekoration med vårblommor

vit-blå-anemon-idé-bord-dekoration-bröllop

 Vita anemoner

vit-anemon-bröllop-dekoration-idé-gör-det-själv

 Till sommarfesterna

chic-table-dekoration-anemone-orange-rosor

 En känslig idé 

vårblommor-vit-gul-anemon-bröllop

Mittpunkt i vitt

brooklyn-design-anemone-idé-vit-bröllop

 Bra ide  

anemone-vit-chic-design-brud-dekoration

 Anemoner – bröllop

Anemone-inspiration-bröllop-stil-collage-idé

 Fin dekoration

anemone-vår-blomma-dekoration-bord-idé