10 parasta harjoitusta hauislihakselle

Ei ole tärkeää saada valtavia pullistuvia hauislihaksia, niin paljon kuin muodollisia. Joukkorakennuksen lisäksi on keskityttävä myös hauislihaksen vahvistamiseen. Biceps ei ehkä ole tärkein osa vahvuustekijöitä, mutta hei, kuka ei halua näyttää niitä, eh !! Kuvittele, että heilutat piippauksillesi hilseileviä aaltoja, OMG, joka olisi niin painajainen. Tämä tekisi sinusta ihmiskunnan naurunalaisuuden, ja jos et halua tulla kutsutuksi hagiksi ennen aikoja tai koskaan, aloita hauislihaksen työstäminen.

harjoituksia hauislihaksille

Katsotaanpa nyt kymmenen parasta hauisharjoitusta, jotka asiantuntijat ovat meille antaneet. Lupaamme, että ne on helppo tehdä, ja ne näyttävät sinulle tuloksia kovalla työllä ja omistautumisella. Kyllä, ei kipua ei merkitse voittoa, joten pukeudu kuntosalivaatteisiin ja aloitetaan?

Hämmästyttäviä harjoituksia hauisille:

1. Kaltevat vasarakiharat:

Kaltevat vasarakiharat

Kaltevuusvasaran kiharat on luokiteltu hauislihaksen parhaaksi harjoitukseksi, ja ne ovat aina olleet suosikkeja ja myös pitkälle menneet. Arvostelut tästä harjoituksesta ovat aina positiivisia, ja tämä harjoitus tekee myös hauislihaksesta vahvan. Tämän harjoituksen pääpaino on keskittyä brachialisiin ja bachiorasdialisiin, sanovat kuntovalmentajat. Sinun tarvitsee vain pitää oikea käsi vasemmalla hauisliivillä ja vasemman käden on liikuttava painosi kanssa yhdestä kämmenestä toiseen, sivuttain.

2. Hammer Curl:

Hammer Curl

Tämä hauisharjoittelun muoto tunnetaan myös neutraalina ranteen paikannuksena, ja se on vahva käpristyminen, esimerkiksi kuntokouluttajien kanssa. Kyynärpään taivuttimet hoidettaisiin pois runsaalla aktiivisuudella tämän teon avulla, ja vaikein työskentelyalue olisi brachialis, sanovat kuntoasiantuntijat. Tämä olisi parasta tehdä käyttämällä saarnaajapenkkiä, jotta pitoisuuskiharat tulevat voimaan.

3. Pysyvä pitoisuuskäyrä:

Pysyvä pitoisuus kihara

Täällä sinun on asetettava kädet kehosi eteen olkapääsi pyöriessä. Kuntoasiantuntijat sanovat, että pitkän pään rekrytointi vähenee ja hauispaksuus kasvaa ajan myötä.

Tee tämä asettamalla vapaa käsi jalalle, joka ei ole varattu ja kiireinen, jotta painoa voidaan tukea. Käytä supinoitua kahvaa, kun saavutat vikapaikan, ja vaihda sitten vasaran kahvaan, joka palaa hieman enemmän.

4. Barbell Curl:

Barbell Curl

Tämä on klassinen harjoitus, ajan testattu ja osoittautunut parhaaksi hauisrakennukseen. Täällä ranteen kiertäminen auttaisi brachia ja määrittäisi, kuinka paljon työtä se voi viedä. Asiantuntijoiden mukaan supinaatioliikettä voidaan lisätä ja kuormitus voi olla enemmän täällä. Myös otteen leveyttä voidaan pelata, ja tämä alentaa myös epämukavuutta.

5. EZ Bar Curl:

EZ Bar Curl

Useimmat ovat sitä mieltä, että EZ -palkin käyttö on paljon mukavampaa ja mukavampaa kuin suora palkki. Kuormitusta siirretään hieman ja brachii -hauis vapautuu tai rentoutuu, kun kuorma putoaa vapaalle kyynärpäälle, kun sitä ei käytetä tällä hetkellä. Siksi tämä on harjoitus, joka tekisi ihmeitä hauislihaksen vahvistamiselle ja rakentamiselle, sanovat kuntovalmentajat

6. Zottman Curl:

Zottman Curl

Jos olet kahdessa mielessä, minkä harjoituksen valitset hauisillesi, Zorttman ratkaisee vaaran. Täällä kämmenet olisivat ylöspäin, ja ote olisi supinoitu. Sinulla on myös kämmenet alaspäin pronatoidulla otteella, jolloin painot laskevat, kuntoasiantuntijat sanovat. Lyönti osuu kyynärpäätaivuttajiin, brachiin ja brachioradialisiin. Bicep brachii kantaa kuorman curling -liikkeen ollessa päällä, sanovat kuntoasiantuntijat

7. käsipaino hauiskääntyminen:

Käsipaino Biceps Curl

Tämä olisi perusliike, joka on kuin vertailukohta kaikille kuntoguruille. Kun katsot verkkoa ja etsit hauislihasharjoituksia, melkein kaikki tunnetut kuntosalit ja kouluttajat puhuisivat tästä harjoituksesta lähtökohtana. Tämä johtuu siitä, että käsipainojen käyttö auttaisi ranteita liikkumaan joustavasti. Kun ranteet pyörivät ja liikkuvat helposti, kiharat tapahtuvat pian ja nopeasti. Lopulta supinaatio on myös helppoa ja mukavaa.

8. Kallista sisähauiden käpristyminen:

Kallista sisäinen hauislihakset

Biceps brachii on kaksi päätä, ja jokaisessa on eri kiinnityspisteet. Pitkän pään kanssa olkapää on kiinnitetty siihen, jolloin olkavarsi voi tarkistaa, kuinka paljon se voi käpristyä liikkeen ja harjoittelun aikana. Kehon takaosassa oleva humerous on kehitetty kuntokouluttajiksi. Tämä mahdollistaa pitkän pään venymisen mahdollisimman paljon. Kun sinulla on hyvin vaakasuora penkki, pitkä pää venyy enemmän.

9. Kaapelin käyristys:

Yläkaapelin käyrä

Jos haluat työskennellä kaksoishauisilla treenin aikana, tee yläkaapelin käpristyminen. Tämä pitää kädet paikallaan ja brachialis -maksimointi on myös mahdollista. Kun kyynärpääsi nousee korkeammalle, brachialis eristetään ja hauislihakset työstetään kuntoasiantuntijoiden mukaan. Olisi parasta tehdä vain yksi käsi kerrallaan, ei molempia yhdessä.

10. Wide-Grip Standing Barbell Curl:

Laaja ote seisovaan tankoon

sinun pitäisi saada otetta, joka on leveämpi kuin mihin sinulla muuten on varaa. Tämä auttaa sinua olkapään kiertämisessä ulkoosassa, ja myös olkaluu muuttaisi asentoa. Näin tekemällä lyhyt pääsi auttaisi myös ylimääräisissä liikkeissä. Vältä huijauksia ja voit nojata taaksepäin. Ylimmäisen ylikuormituksen saamiseksi voidaan käyttää ketjuja ja nauhoja.

Toivomme, että nämä kymmenen vinkkiä hyvien vahvojen hauisien vilkkumiseen ja viilentymiseen ovat hyödyllisiä. Pyydämme sinua tarkistamaan ensin perheesi lääkärin kanssa, sopiiko hauisrakennuksen kireyteen, ja valitse vain sertifioitu kuntosali tai kouluttaja auttamaan sinua. Älä tee näitä harjoituksia yksin.