9 hämmästyttävää isoa hattua naisille ja miehille kuvilla

Me kaikki tarvitsemme hyvän määrän aurinkosuojakerrointa pitääksemme ihon terveenä kuumana kesäaikana. Mutta meidän kaikkien on pidettävä huolta myös pään koosta, kun valitsemme itsellemme sopivan. Joillakin voi olla pienemmät päät ja toisilla suuret. Ihmiset, joilla on suuret päät, ovat enemmän huolissaan ja luulevat olevansa ulkona ilman suuria hattuja, jotka suojaavat päätä ja ihoa auringolta. Mutta näin ei ole nyt.

Paras iso hattu naisille ja miehille:

Täällä on myös suuria hattuja, jotka ovat parhaita 9 parasta mallia,

1. Erittäin suuret suuret hatut:

Erittäin suuret isot hatut

Hanki erityisen suuret hatut suurikokoisille päille valitsemalla tässä näkyvä. Se on ihanteellinen hattu suurille päille, jotka ovat khakhi -värisiä. Se tunnetaan muuten kalastushattuina, joka on tuuman tuumainen ja joka vie sinut mihin tahansa seikkailunhaluiseen matkaan.

2.Kruunumallin suuret hatut:

Täysi kruunumalli Isot hatut

Tämä on suunnittelija iso hattu suurille päille, joilla on täysi kruunu, joka on kooltaan sopiva suurille hiuksille tai isolle päälle. Se on käsintehty tuote, jonka valmistuksessa käytetään puuvillaa ja satiinia. Se soveltuu myös isoille raajoille ja suurille rastatyypeille.

3. Flat Visor Great Fit -hatut:

Flat Visiiri Great Fit Isot hatut

Tässä on erottuva valikoima korkealaatuisia isohattuja isoille miehille. Sen mukana tulee litteä visiiri ja litteä laskukorkki antaa sille täydellisen miehekkään ilmeen. Siinä on kuuden paneelin rakenteet, joissa on kuninkaallisen ruskean sävy.

4. Boho -tyypin naisten isot hatut:

Boho -tyyppiset naisten isot hatut

Toteuta unelmasi tällä tyylikkäällä ja tyylikkäällä muotihatulla. Se on käsintehty tuote, jonka valmistukseen on käytetty puuvillamateriaalia. Nämä tyypit ovat hatut ihmisille, joilla on suuret päät. Sitä voidaan käyttää myös romanttisena hattuina tai juhlapuvuna.

5. Naisten talvikengät suuret hatut:

Naisten talvikengät suuret hatut

Jos etsit sileitä, tyylikkäitä, lämpöä antavia hattuja talveesi, tämä on ihanteellinen valinta sinulle. Se on naisten iso kokoinen hattu, joka koostuu villalangasta ja akryylilangasta. Ja tämä on yksi hattu, joka voi saada pitkät hiukset peittämään kaikki solmusi ja pitämään sinut lämpimänä.

6. Taktiset twill -sivun suuret hatut:

Taktiset Twill Side Snap -hatut

Saat täydellisen hatun ulkoiluun, kuten kiipeilyyn, vaellukseen, kalastukseen ja metsästykseen. Tämä miesten hattu on valmistettu 35% puuvillasta ja 65% polyesteristä. On kaksi napsautuspainiketta, jotka auttavat vaihtamaan toiseen tyyliin. Siinä on leveä reuna ja kiristysnauha.

7. New Era Perfect Fit -hatut:

New Era Perfect Fit Isot hatut

Tämä on aivan uudenlainen naisten hattu suurelle päälle. Niiden takapaneelissa on muodin kaltainen solmu. Siinä ei ole reunaa. Se on erittäin pehmeä ja sileä kantaa pitkin päivää.

8. Summer Wear UV -suojatut suuret hatut:

Kesävaatteet UV -suojatut suuret hatut

Tämä on kevyt hengittävä kangashattu, joka on tarkoitettu hattuina suurikokoisille kavereille. Se on yksinkertainen ja tyylikäs kesähattu, joka tuo sinulle viileän tunteen. Se on välttämätön pukeutuminen ulkona urheilun aikana, koska sillä on UV -suojakerroin.

9. Meksikon Bandit Straw Big Hats:

Meksikon Bandit Straw Big Hatut

Se on täydellinen asu miehille, jotka etsivät seikkailunhaluista kesäretkeä. Tämä iso hattu suurelle päälle on tehty oljesta ja siinä on siten verkkokorkki. Se on unisex -hattu, jossa on myös jonkin verran polyesterikangasta.

On hattuja, joissa on puhdasta puuvillakangasta ihmisille, jotka haluavat vain pehmeän sileän materiaalin. Siellä on myös olki, akryyli, villa ja polyesteri iso hattu. Käytetyt mallit ja mallit ovat myös erilaisia. Voidaan vain katsoa niitä 9 suurimman hatun mallia ja päättää, mikä sopisi heille parhaiten ja täyttää heidän tarpeensa.