9 yksinkertaista ja helppoa Hijab -tyyliä koulutytöille

Hijab on tyttöjen ja naisten käyttämä verho vaatimattomuuden ja yksityisyyden symbolina, joka yleensä peittää pään ja rinnan. Hijab suojaa naisia ​​sellaisilta miehiltä, ​​että hän on ollut pyhä vain yhdelle miehelle ja on rajoitettu kaikille muille. Hijab edistää avioliiton ja perheen kestävyyttä ja suojelua poistamalla avioliiton ulkopuolisten asioiden mahdollisuuden. Nykyään trendikkäässä maailmassa koulutyttöjen hijab -tyylit ovat tulossa tunnetuksi.

Parhaat Hijab -tyylit koulutytöille:

Harvat islamilaiset tutkijat käyttävät hijabia kouluissa,

1. Tavallinen turkkilainen hijab -tyyli koululle:

Tavallinen turkkilainen hijab -tyyli kouluun

Yksinkertainen tavallinen turkkilainen hijab -tyyli on mahtava koululaisille. Vaikka se on kangaspala, sen kipeytyminen kunnolla voi muuttaa yksilöllisyyttäsi. Voit sitoa sen melkein niskastasi ja ottaa pyörimisen myös päästäsi. Sinun pitäisi vain huomata väriyhdistelmä.

2. Painettu koulun Hijab -tyyli:

Painettu koulun hijab -tyyli

Painetussa hijabissa on erilaisia ​​tulosteita ja värejä, paisley, geometrinen, kukka. Värikäs painettu hijab, jossa on yksinkertainen valkoinen luomus, voi tehdä ulkonäöstäsi viehättävän. Koulutytöt käyttävät sitä paitsi osoittaakseen olevansa poikkeuksellisia, vaikka se säästää myös saastumiselta.

3. Sidottu hijab-tyyli kouluun:

Sidottu hijab-tyyli kouluun

Tämä on kaikkein yksinkertaisin hijab koululle on sivuttain kiinnitetty hijab-tyyli. Siitä on eniten hyötyä päivittäiseen käyttöön. Kierrä se vain pään ympärille ja kiinnitä neulalla pään toiselta puolelta. Voit ripustaa hijabin toisen puolen pään niskasi oikealta puolelta. Tämän asun koulun hijab -tyyli tekee sinusta upean.

4. Rento musta hijab koululle:

Rento musta hijab kouluun

Musta on kaikille yhteinen väri. Valkoinen tai harmaa t-paita ja musta hijab saavat pään kääntymään väkijoukossa. Voit lisätä tähän teknisiä tietoja. Nämä ovat hyvin itsenäisiä ja helppoja hijab -tyylejä kouluun. Et koskaan tule pettymään tähän tyyliin.

5. Pyöreät kasvot Hijab -tyyli kouluun:

Pyöreät kasvot Hijab -tyyli kouluun

Jos sinulla on pyöreät kasvot, voit saada sen näyttämään vieläkin pyöreämmältä, kun käytät hijabia. Sitomalla huivisi liian tiukasti kasvoillesi ja tee siitä pyöreämpi. Jos haluat, voit käyttää korkin alla myös kasvojen suurentamiseen. Nämä ovat söpöjä hijab -tyylejä koulun tytöille.

6. Rintaa peittävä hijab -tyyli kouluun:

Rinnan peittävä hijab -tyyli kouluun

Jos tytöt haluavat peittää rintansa hijab -tyylillä, nämä ovat yksinkertaisia ​​hijab -tyylejä koulutytöille. Kääri huivi hieman tiukasti niskasi takaosasta ja sen tulee olla löysä etupuolelta, jotta voit peittää rinnan kokonaan. Voit myös levittää huivin minkä tahansa kulman rintakehän päälle pään ja kaulan peittämisen jälkeen.

7. Kolmion Hijab -tyyli koulutytöille:

Kolmion Hijab -tyyli koulutytöille

Se on hyvin tavallinen hijab -muoti kouluun. Ota vain neliöhuivi ja taita se kolmion muotoiseksi. Etsi se päähän lyhyellä ja pitkällä päällä. Se on kiinnitettävä niskaan. Tuo pitkä pää vastakkaiselta puolelta ja kiedo se pään ympärille ja laita se alas. Tartu nyt lyhyeen päähän ja kiinnitä se olkapäähän.

8. Summer Hijab -tyyli koululle:

Summer Hijab -tyyli kouluun

Tämän asun hijab -tyyli kouluun tekee sinusta upean. Aseta huivi päähän, luo lyhyt ja pitkä pää ja kiinnitä se niskaasi. Vie pitkä pää vastakkaiselle puolelle ja kiinnitä. Hae nyt lyhyt pää takaa selästä pään yli.

9. Pitkä hijab -tyyli kouluun:

Pitkä hijab -tyyli kouluun

Tytöt voivat valita mukavia hijab -tyylejä kouluun kasvojensa muodon mukaan. Myös kouluikäisten pitkät hijab -asut ovat kuuluisia. Ota pitkä huivi ja ala käyttää sitä kaulan oikealta puolelta yhdellä kulmalla. Ota yksi kierros pään yli ja kiinnitä se niskaan. Pidä nyt kiinni toisesta kulmasta ja ota vielä yksi kierros, levitä se edestä taakse ja kiinnitä se pään vasemmalle puolelle.

Hijab -koulu ei ole koskaan tylsää. Se on suunniteltu kouluikäisille tytöille. Kasvojen muodon mukaan he voivat valita. He saavat hyvän värisiä hijab -tyyppejä valintansa mukaan, koulutytöt haluavat pukeutua erilaisiin kuvioihin ja eri värisävyihin hijabissa tavalliselle koulupuvulleen.