19 erilaista hiusneulaa ja leikkeitä

Hiusneulat ovat osoittautuneet tärkeäksi lisälaitteeksi tytöille pitämään kampauksensa kauniilla tavalla. Ne antavat ainutlaatuisen ilmeen hiustyylillesi ja auttavat myös olemaan sotkuisia pian. Hiukset pysyvät paikallaan, mutta neulat tarjoavat myös lisätukea kaikille hiuksissasi oleville lisävarusteille. Niitä on myös saatavana useissa eri väreissä, jotka vaihtelevat valitun tuotemerkin mukaan. Jotkut parhaista tuotemerkeistä tarjoavat niitä suhteellisen korkeammalla hinnalla, mutta ne todistavat hinnastaan ​​ja kestävät pidempään. Alkaen pienistä lapsista vanhempiin naisiin, hiusneuloja ei voida poistaa. Jotkut hiusneulat ja leikkeet on lueteltu alla. Katso lajikkeita ja miten kukin palvelee tarkoitustaan.

hiustyypit-tyypit-hiustyypit

Hiustyylit naisille:

Saatavilla on erityyppisiä hiusneuloja ja -kiinnikkeitä, jotka lisäävät hiustyyliisi tyylikkään ilmeen. Katsotaanpa joitain trendikkäitä hiusneuloja, jotka ovat enimmäkseen tarttuneet.

1. Bobby -hiusneulat:

tyypit-hiukset-nastat-bobby-hiukset

Bobby -hiusneulat ovat yleisiä ja yksinkertaisia ​​hiusneuloja, joita on saatavana Intian markkinoilla. Näitä käytetään erittäin hyvin minkä tahansa kampauksen tekemiseen, jossa monia kerroksia on muodostettava ja ylläpidettävä. Ne ovat vanhimmat nastat, joita käytetään koristamaan hiuksiasi. Ne ovat myös hyödyllisiä, kun sinun on kiinnitettävä peruukki tai pidennys hiuksiin. Helppokäyttöiset nämä nastat ovat laajalti saatavilla erittäin pienillä kustannuksilla.

2. Hiusten barrettes -nastat:

tyyppiset-hius-nastat-barrettes-nastat

Nämä kauniit hiusneulat ja leikkeet ovat poimituimmat hiusneulat, kun ostat hiusasusteita. Niitä on saatavana useissa houkuttelevissa malleissa ja tyyleissä. Niissä on laaja muotoilu, joka auttaa sitomaan niin monta hiuskerrosta kuin haluat. Kukkakuvio tällaisissa nastoissa on houkuttelevin.

3. Kynsileikkeet hiuksille:

hiustyypit-kynnet-leikkeet

Kynsileikkeet ovat olleet ensimmäinen valinta markkinoille tulon jälkeen. Ne ovat kiinteitä ja antavat tiukan otteen hiuksista pitämään hiustyylisi lujana. Kynsileikkeet on valmistettu kuidusta ja niitä on saatavana eri väreinä ja malleina. He pitävät kiireisiä markkinoita, koska näet ne helposti saatavilla ja helppokäyttöisinä. Tämän tyyppisiä hiusleikkeitä on saatavana eri kokoisina hiusten tilavuuden mukaan. Jotkut ovat pieniä, kun taas toiset ovat todella suuria pitämään koko hiukset ylös, kuten pulla.

4. Banaanileikkeet hiuksille:

tyyppiset-hius-nastat-banaani-leikkeet

Tämäntyyppiset hiusneulat tulivat markkinoille ennen kynsileikkeitä ja siitä lähtien ovat hallinneet. Ne antavat yksinkertaisen ilmeen pienestä kampauksesta, joka antaa heille oikean otteen. Näitä tyttömäisiä hiusneuloja käytetään näihin hiuksiin pienillä tai keskipitkillä. Se on paras vaihtoehto sitoa kaikki hiuksesi antamatta niiden rikkoutua.

5. Bumpit -hiusneulat:

tyyppiset-hius-nastat-bumpit-hius-nastat

Tämä erityyppinen hiusneula kuuluu hiustarvikkeisiin tarkoitettujen trendikkäiden hiusneulastyylien alle. Niitä ei ole helposti saatavilla, koska ne tuodaan markkinoille. Ihana puff, kömpelö poninhäntä ja puoliksi sidottu poni ovat kampauksia, joita kuljetat tällaisilla kohoumilla. Nastat sopivat kaikentyyppisille hiuksille. Niitä käyttävät enimmäkseen naiset, jotka tarvitsevat puffin pitkään. Ne eivät ole liian kalliita ja palvelevat tarkoitusta aivan oikein.

6. Snap Clip:

hiustyypit-the-snap-clip

Nämä tyttömäiset hiusneulat ovat erittäin suosittuja tukien pitämiseen hiuksissa. Metalliset hiusleikkeet ovat yleensä lasten käytössä, mutta nykyään myös aikuiset käyttävät sitä. Näitä on saatavana eri malleina, kokoina ja lajikkeina. Ne pitävät pienet hiuslangat putoamasta kasvoille sekä kiristävät säännöllisesti kuljetettavia turvotuksia. Ne näyttävät söpöltä lapsilta ja niitä on eri muodoissa.

7. Tiaras -hiusneulat:

hiustyypit-tiarat-hiusneulat

Naiset käyttävät näitä hiusneuloja laajalti pitämään houkuttelevia kampauksia avioliitossa. Tällaisia ​​tappeja on erilaisia ​​malleja, kuten hopea, kulta, timantti nastoitettu, eri muodot jne. Ne antavat kruunun ilmeen kampauksellesi ja siksi ne tunnetaan myös kruunun hiusneuloina. Tiara -hiusneulat ovat luultavasti yleinen valinta monille naisille, sillä se säästää tiaran ostamisesta, mutta!

8. Hiuspuikot:

hiustyypit-hiustyypit-hiuspuikot-nastat

Jotkut ihmiset, joilta puuttuu aikaa, välttävät nauhan tai nastojen käyttöä. He yksinkertaisesti kantavat hiuspuikkoja muodostamaan hiuksensa. Tällaisia ​​tikkuja käytetään antamaan hiuksillesi kiinteä pulla. Sinun tarvitsee vain kerätä hiukset ja rullata tai kiertää ne pullaksi ja kiinnittää tikut vastakkaisilta puolilta lukitaksesi ne. Niitä on saatavana myös erilaisissa koristemuodoissa.

9. Höyhen hattupidike:

tyypit-hiukset-nastat-höyhen-hattu-clip

Tällaiset tyttömäiset hiusneulat antavat sinulle kuninkaallisen ilmeen, kun niitä käytetään tietyissä kreivitärpukuissa. Niitä on saatavana eri malleina pienellä tai hatulla ja useilla ihanilla höyhenillä ja verkolla. Tarvitset vain ottaa pienen hiuslangan ja nyppiä neulan/pidikkeen siihen. Tätä hiusneula -lisävarustetta käytetään enimmäkseen lapsille ja se näyttää söpöltä. Niitä on saatavana useissa väreissä, jotka voidaan valita pukeutumisensa mukaan.

10. Kukkakuvioiset kultaiset hiusneulat:

tyypit-hiusneulat-kultainen-kukka-hiusneula

Kokeile näitä kultaisia ​​hiusneuloja ja anna morsiamen ilme hiustyylillesi. Tällaisia ​​vintage -hiusneuloja käytetään yleensä antamaan upean ilmeen hiustyylillesi, ja ne pitävät myös hiuksiasi pitkään, jotta ne eivät sotkeudu. Tällaisia ​​nastoja on saatavana erilaisissa kukka-, riikinkukko-, perhos- jne. Malleissa, joten sinun on vaikea valita paras.

11. Hopea kammatapit:

hiustyypit-hopea-kampa-nastat

Tätä voidaan sanoa toisen tyyppiseksi hiusneulaksi, joka on edullinen morsiamen ulkonäölle tai jopa hiustyyliin joissakin erityistilanteissa. Tällaisia ​​hopeisia kauniita hiusneuloja käytetään koristamaan pulleasi tai muita kampauksia. Niitä on saatavana kampa -neuloina ja ne pitävät siten tiukasti kiinni hiustyyleistä. Ne pitävät hiukset paikallaan ja estävät hiuksia häiritsemästä putoamasta johonkin paikkaan. Nämä hiusneulat ovat helmivalkoisia tai vaaleanpunaisia.

12. Koristeelliset helmenapit:

Tyypit-Of-Hair-Pins-Koriste-Pearl-Pins.

Kampaukset näyttäisivät vaaleilta, jos et käytä tällaisia ​​koristeellisia hiusneuloja pitämään ne tiukasti ja suunnittelemaan ne. Tällaisia ​​helmiäisneuloja on saatavana erittäin markkinoilla, jotta ne antavat suunnitelluille hiuksillesi lumoavan ilmeen. Tällaisia ​​helmetappeja on saatavana useissa houkuttelevissa malleissa ja kuvioissa. Ne myös antavat hiuksillesi jonkinlaisen ilmeen, ja bobby -neulan inspiroima muotoilu pitää hiukset paikoillaan. Monissa hienoissa myymälöissä on tämä koristeellinen hiusneula.

13. Tribal Bead -hiusneulat:

tribal-bead-hair-nastat

Nämä uudet hiusneulat ovat innoittamana heimojen helmimalleista. Niitä esiintyy usein Afrikan maissa. Helppo käyttää tätä tappia antaa houkuttelevan ilmeen valssatulle hiuksellesi. Alkuperäiset kantavat niitä myös uidessaan pakatakseen hiukset. Helmet lisäävät erityistä ulkonäköä hiustarvikkeeseen ja ovat ihanteellisia, kun päätät löysät hiukset.

14. Linkousnastat:

tyypit-hiukset-nastat-spin-pin

Kiharat hiukset, joita on mahdotonta hallita yksinkertaisten Bobby -nastojen avulla! Spin -mustat hiusneulat ovat samanlaisia ​​kuin spiraalit. Ne auttavat tukka, joka on valmistettu kiharoista hiuksista, kestämään pitkään ilman sotkua. Tällaiset nastat ovat helppoja käyttää ja ovat lähes näkymättömiä ihmisille, koska niiden väri ja rakenne muistuttavat kiharoita hiuksia.

15. Bow Hair Pin:

tyypit-hiukset-nastat-keula-hius-pin

Tässä on koristeellinen hiusneula, joka auttaa hiustyyliäsi ja antaa sinulle muodikkaan ilmeen. Nämä nastat ovat saatavana Bow -malleina, ja ne on työnnetty pullasi alle, jotta se ei luista alaspäin. Ne ovat erittäin suositeltavia silkkisille hiuksille, koska ne liukuvat helposti ja tekevät hiustyylistäsi sotkuisen. Ne ovat erittäin hyödyllisiä pitämään hiukset paikoillaan ja välttävät pullaa löystymästä.

16. Krokotiilipidike:

Krokotiilipidikkeet auttavat asettamaan hiuksesi pullaksi. Kun olet sitonut hiukset, sinun on vain leikattava ne tällä. Sitä käytetään myös salonkeissa leikkaamaan osa hiuksista ennen kampausta. Naiset ovat usein haluttu vaihtoehto sitoa ne ennen kylpyä. Se on helposti saatavilla markkinoilla.

17. Puun hiusneulat:

Tämä hiusneula -tyyli on melko ainutlaatuinen ja sitä on saatavana eri kokoja. Se on valmistettu puusta ja sopii siksi pitkäksi ajaksi. Joitakin niistä voidaan käyttää hiusten punnitsemiseen, kun taas toisia voidaan käyttää ponin hännän sitomiseen. Ne näyttävät myös houkuttelevilta, mutta niitä voi olla hieman vaikea löytää kaupoista.

18. mustat hiusleikkeet:

Tämä hiusneula -tyyli tunnetaan yleisesti perhonenpidikkeenä. Klipsiä käytetään yleensä hiusten sitomiseen paikasta, joka on kohtalaisen yläpuolella. Se on yleisin markkinoilla oleva hiusklipsi, jonka voi helposti taata.

19. Coraline -hiusklipsi:

Tämä hieno hiusklipsi on kaunis koristeellinen hiusneula, joka on täynnä värikkäitä kiviä ja joka on hyvä lisävaruste hiuksille. Sitä käytetään pääasiassa lyhyisiin hiuksiin, yleensä tukkien pitämiseen paikallaan tai myös koristeiksi hiuksille.

Hiusneulat ja -kiinnikkeet ovat aina kysyttyjä, ja siksi valmistajien on jatkuvasti tarjottava uusia houkuttelevia malleja. Mikään kampaus ei ole sellainen, joka ei vaadi hiusneulaa. Joitakin markkinoilla olevia uusia hiusneuloja ovat höyhenet, hiusnauhat, timanttiperhoset jne. Jotkut näistä ovat pakollisia kokeillessasi kampauksia, kun taas toiset ovat tärkeitä niiden käytön vuoksi. Valitse valintasi!