16 parasta hedelmä- ja vihannesmehua hehkuvaan ihoon!

Parhaat hedelmä- ja vihannesmehut hehkuvaan ihoon

Muistatko ikivanhan lainauksen ”Kauneus tulee sisältä!”? Tämä koskee niin nykypäivän sukupolvea, joka on tottunut syömään saastaista ruokaa. Rasvaiset, rasvaiset ja sokeriset elintarvikkeet voivat kerätä myrkkyjä elimistöön, mikä johtaa aknen puhkeamiseen, tummiin ympyröihin, tylsään ja väsyneeseen ihoon. Kehosi tarvitsee täällä perusteellista sisäpuhdistusta sekä säännöllistä ihonhoitojärjestelmääsi- vastaus tähän ongelmaan- Tuoreet hedelmä- ja vihannesmehut hehkuvaan ihoon.

Mehut ovat parhaita ystäviäsi terveen ja hehkuvan ihon saavuttamisessa. Ne voivat korvata kaikki kalliit voiteet maailmassa saadakseen sinut näyttämään luonnollisesti virheettömältä. Hedelmämehut ovat ravitsevia ja imeytyvät nopeasti kehoon. Kaikki mehut eivät kuitenkaan voi tehdä samaa temppua puolestasi! Jokaisella mehulla on erityinen etu palvelemaan ihon tarpeita. Tässä artikkelissa keskustelemme mehujen eduista hehkuvaan ihoon.

Hedelmät ja vihannesmehut hehkuvaan ihoon:

Katsotaanpa 16 parasta mehua hehkuvaan vaaleaan ihoon.

1. Porkkanamehu hehkuvaan ihoon:

Porkkanamehu hehkuvaan ihoon

Porkkanamehun monet edut tekevät siitä erinomaisen ihonhoitoon. Runsas A -vitamiinin lähde toimii luonnollisena antioksidanttina, joka taistelee kehomme vapaita radikaaleja vastaan ​​ja hidastaa siten ikääntymistä. Sen tiedetään myös taistelevan auringon vaurioita vastaan, vähentävän epäpuhtauksia, hoitavan epätasaisia ​​ihonvärejä pigmentaation vuoksi, parantavan aknea ja pitävän kehon ja ihon hyvin nesteytettynä, jotta nuori ja hehkuva iho on helposti saavutettavissa. Tämä on yksi parhaista mehuista hehkuvaan vaaleaan ihoon.

 • Paras aika kuluttaa: Varhainen aamu on paras aika juoda parhaan hyödyn saamiseksi.
 • Suositeltu annos päivässä: Enintään 120 ml päivässä.

2. Tomaattimehu:

Tomaattimehut hehkuvaan ihoon

Tomaattimehu on täynnä antioksidantteja, mikä on salaisuus nuorelle. Se sisältää runsaasti C -vitamiinia, A -vitamiinia ja lykopeenia, jotka suojaavat hapettumiselta. Joitakin sen muita etuja ovat rusketuksen vähentäminen, suurien huokosten kutistuminen rasvanerityksen vähentämiseksi, aknen ehkäisy ja hoito sekä ihon värimuutokset, mikä tekee siitä parhaan mehun hehkuvaan ihoon. Korvaa aamutee tai kahvi lasillisella tomaattimehua, ja se on vähän mitä sinun on tehtävä hehkuvaan ihoon.

 • Paras aika kuluttaa: Yksi lasi tomaattimehua aikaisin aamulla. Voit lisätä ripauksen suolaa tai hunajaa happamuuden vähentämiseksi.
 • Suositeltu annos päivässä:1 Lasi.

3. Sitruunamehu:

Sitruunamehua

Lime- tai sitruunamehun juominen aamulla tiedetään toimivan taikuudessaan kehon myrkyllisyydessä ja puhdistamisessa. Tämä on yksi virkistävistä mehuista hehkuvaan ihoon kesällä. Se on täynnä C -vitamiinia, ja se auttaa rakentamaan kollageenia ihossa, joka on vastuussa ihon nuorekkaan ja kirkkauden ylläpitämisestä. Sitruunamehun säännöllinen käyttö voi auttaa käsittelemään aknea, tylsää ihoa, ryppyjä, tummia täpliä ja on paras mehu vaalealle ja hehkuvalle iholle.

 • Paras aika kuluttaa: Sitruunamehua hunajalla suositellaan nautittavaksi ensimmäisenä aamulla.
 • Suositeltu annos päivässä: Enintään 1 lasi, koska se voi aiheuttaa vatsavaivoja.

4. Appelsiinimehu:

Appelsiinimehu

Sitruunoiden tavoin myös appelsiinit sisältävät runsaasti C -vitamiinia, joka auttaa poistamaan kehon myrkyistä, mikä parantaa ihon rakennetta ja kirkastaa ihoa. Juominen lasillinen appelsiinimehua säännöllisesti pitää myös muut ihosairaudet loitolla. Tämä on erittäin kosteuttava mehu ja voi pitää ihosi puhtaana kuivuudesta, halkeilusta ja hilseilystä. Sitruunahapon runsaat appelsiinit voivat auttaa hidastamaan ihon ikääntymistä ja ovat paras mehu hehkuvalle iholle.

 • Paras aika kuluttaa: Paras syödä aikaisin aamulla tai ennen ateriaa.
 • Suositeltu annos päivässä: Yksi voi nauttia 2 lasillista appelsiinimehua päivässä.

5. Kurkku mehu reilulle iholle:

Kurkku mehu vaalealle iholle

Korvaa tylsä, eloton iho upealla hehkuvalla iholla vain puhtaalla lasillisella tuoretta kurkkimehua. Kurkun korkea vesipitoisuus varmistaa, että kehosi huuhtoutuu pois kaikista toksiineista ja iho pysyy kosteutettuna. Suuret vitamiinit, kuten K, C, B-6, magnesium ja kalsium, voivat auttaa sinua saamaan kauniin hehkuvan ihon.

 • Paras aika kuluttaa: Voit nauttia kurkku mehua aikaisin aamulla paremman imeytymisen vuoksi.
 • Suositeltu annos päivässä: Koska se on vähäkalorinen juoma, sitä voi nauttia noin 2-3 kertaa päivässä.

6. Makea lime mehu:

Makea Limen mehu

Makealla kalkilla tai Mosambi -mehulla on korkea ravintoarvo, jolla on merkittävä rooli ihonhoidossa. Suosittu hedelmämehu Intian mantereella ja sisältää runsaasti C-vitamiinia. Se on ihana ihon väriaine, jonka tiedetään parantavan kuivaa ja karheaa ihoa, puhdistavan veren ja puhdistavan kehon sekä poistavan aknen, viat ja tummat läiskät. , jotka kaikki antavat tasaisen ja säteilevän ihon.

 • Paras aika kuluttaa: Mosambi -mehu on parasta nauttia aikaisin aamulla sisäisen puhdistuksen helpottamiseksi tai ennen harjoittelua.
 • Suositeltu annos päivässä: Enintään 2 kertaa päivässä.

7. Granaattiomenamehu ihon terveydelle:

Granaattiomenamehu ihon terveydelle

Granaattiomenat ovat kauneuden voimanlähde, ja ihonhoito ja päivittäinen lasi tuoretta granaattiomenamehua voivat jopa tehdä iholle ihmeen, joka saattaa näyttää korjaamattomalta. Se sisältää runsaasti C- ja K-vitamiinia ja sillä on ikääntymistä estäviä ominaisuuksia, jotka auttavat solujen uudistumisessa. Se myös puhdistaa veren ja antaa luonnollisen hehkun pehmeälle, notkealle ihollesi. Tämä on toinen ihanteellinen mehu hehkuvalle iholle.

 • Paras aika kuluttaa: Paras oli aikaisin aamulla maksimaalisen hyödyn saamiseksi.
 • Suositeltu annos päivässä: Yksi voi olla 1-2 lasillista granaattiomenamehua päivässä.

8. Omenamehu:

Omena mehu:

Omenamehu on ihanteellinen ihonruoka luonnollisesti hehkuvalle iholle. Hedelmissä olevat antioksidantit hidastavat ennenaikaista ikääntymistä ja ryppyjen muodostumista, jolloin ihosi pysyy pehmeänä ja joustavana pitkään. C -vitamiinia sisältävä raaka omenamehu voi edistää ihon puhtautta ja hehkua sekä parantaa ihon rakennetta. Tämä on paras mehu terveelle hehkuvalle iholle.

 • Paras aika kuluttaa: Omenamehu on parasta juoda tyhjään vatsaan tai juuri ennen ateriaa.
 • Suositeltu annos päivässä: Enintään 2 lasillista omenamehua päivässä.

9. Rypälemehu:

GreippimehuRypäleiden ja niiden mehun erilaiset terveys- ja ihonhoitotuotteet johtuvat sen suuresta määrästä antioksidanttisia ominaisuuksia, joiden tiedetään parantavan aknea. Rypälemehu, joka on yksi parhaista mehuista hehkuvaan ihoon talvella, on myös täynnä C -vitamiinia, joka on kollageenin tärkeä tieto. Tämä auttaa hidastamaan ihon ikääntymistä ja on paras hedelmämehu hehkuvalle iholle. Nauti viinirypäleiden makeudesta lasillisessa tuoretta mehua ja koe sen vaikutukset ihossa.

 • Paras aika kuluttaa: Rypälemehu on parasta nauttia aamulla tai aterioiden yhteydessä.
 • Suositeltu annos päivässä: 1 lasillinen rypälemehua päivässä on suositeltavaa.

10. Punajuurimehu:

Punajuurimehu

Paras vihannesmehu on hehkuvalle iholle tarkoitettu punajuurimehu, joka sisältää A-, C- ja K -vitamiinia. Täytetty runsaasti rautapitoisuutta ja kaliumia, ja sen tiedetään vähentävän ihon jälkiä, epäpuhtauksia ja muita epätäydellisyyksiä. Punajuurimehu on yksi parhaista vihannesmehuista hehkuvaan ihoon, koska se auttaa vaalentamaan ihoa ja tekee vaaleanpunaisesta hehkusta.

 • Paras aika kuluttaa: Punajuurimehu on parasta nauttia aterioiden välissä.
 • Suositeltu annos päivässä: 1 lasi punajuurimehua päivässä.

11. Pinaattimehu:

Pinaattimehu

Pinaattimehu, joka tunnetaan myös nimellä vihreä mehu, on täynnä ravinteita terveelle, hehkuvalle iholle. Se sisältää suuria määriä A- ja C-vitamiinia, joiden tiedetään kirkastavan ihon sävyä ja parantavan ihonväriä sekä tarjoavan antioksidanttisuojan. Pinaattimehua käytetään aterian korvaavana juomana runsaiden vitamiinien ja kivennäisaineiden vuoksi.

 • Paras aika kuluttaa: Pinaattimehu on parasta nauttia aterioiden välillä tai aterian korvikkeena.
 • Suositeltu annos päivässä: 1 lasillinen pinaattimehua päivässä.

12. Vauvan maissimehu:

Vauvan maissimehu

Kuulostaako uudelta? Vauvan maissi on rikas lämpöarvo. Vauvamaissin A- ja C -vitamiinit pitävät ihon kimmoisana ja auttavat vaaleaa ja hehkuvaa ihoa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja auttaa ihoasi selviytymään oksidatiivisesta stressistä. Tämä on yksi ainutlaatuisista vihannesmehuista, joka voi auttaa edistämään terveen, hehkuvan ihon.

 • Paras aika kuluttaa: Yksi voi olla vauvan maissimehua aterioiden välillä tai aterian korvikkeena.
 • Suositeltu annos päivässä: 1 lasillinen vauvamaissimehua päivässä.

13. Parsakaalimehu:

Parsakaalimehu

Tämä on toinen ihon valkaisuun käytettävä mehu, joka antaa iholle riittävästi ravinteita. Se on runsas C -vitamiinin lähde, jota tarvitaan ihollesi, joten se on paras mehu ihon valkaisuun. Parsakaalissa oleva yhdiste luteiini on voimakas antioksidantti, joka estää ihosi kuivumiselta, ryppyiltä ja ikääntymiseltä.

 • Paras aika kuluttaa: Parsakaalimehu on parasta syödä itsessään aterian yhteydessä.
 • Suositeltu annos päivässä: 1 lasillinen parsakaalimehua päivässä.

14. Salaattia, minttua ja kurkkua:

Salaattia, minttua ja kurkkua Magic hehkuvaan ihoon

Perinteisin vihreä mehu on kurkku mehu vaalealle iholle. Kurkku auttaa pitämään ihon nesteytettynä. Näiden kolmen ainesosan yhdessä tiedetään pitävän ihosi kimmoisana ja auttavan hehkua korkeiden C-, A- ja K -vitamiinimäärien vuoksi. Sekoita 3 kurkkua, kourallinen mintunlehtiä ja salaattia ja puoli kupillista vettä ja 2 rkl sitruunamehua. Nauttia!

 • Paras aika kuluttaa: Tämä ihomehu hehkuvaan ihoon on parasta nauttia ennen aamiaista maksimaalisen imeytymisen vuoksi.
 • Suositeltu annos päivässä: 1 korkea lasi päivässä.

15. Bataattipinaatti ja inkiväärimehu kasvojen hehkua varten:

Bataattipinaatti ja inkiväärimehu kasvojen hehkua varten

Kuinka usein olet tehnyt jotain suoraan bataatista? Voit kokeilla tätä mehua kasvojen hehkua varten. Se toimittaa ihollesi kaikki välttämättömät ravintoaineet ja on voimakas mehu. Perunan liha on runsaasti beetakaroteenia, joka on täynnä antioksidantteja ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Niiden tiedetään suojaavan soluja hapettumisstressiltä.

 • Paras aika kuluttaa: Paras syödä ennen ateriaa, mieluiten päiväsaikaan.
 • Suositeltu annos päivässä: 4-5 unssia mehua päivässä.

16. Papaija mehu:

Papaija mehu

Tee ihostasi pehmeä tällä ihon valkaisumehulla. Papaija mehun tiedetään tekevän ihosi terveeksi sisältäpäin. Papaija mehussa oleva papaiini -entsyymi voi puhdistaa ihon syvältä sisältä ja poistaa toksiinit ja epäpuhtaudet. Tämä on yksi suosituimmista hedelmämehuista, joka on osoittautunut hyväksi iholle.

 • Paras aika kuluttaa: Juo se aikaisin aamulla parhaan hyödyn saamiseksi.
 • Suositeltu annos päivässä: 1 lasillinen papaija mehua päivässä.

Lisävinkkejä hehkuvaan mehuun:

Jos haluat hehkuttaa kaunista, luonnollisesti hehkuvaa ihoa, tutustu alla oleviin vinkkeihin:

 • Mehut on parasta juoda tyhjään vatsaan maksimaalisen imeytymisen ja paremman hyödyn saamiseksi.
 • Vältä sokerin tai suolan lisäämistä mehuihin. Jos haluat hillitä happamuutta, lisää ripaus vaaleanpunaista suolaa tai hunajaa.
 • Sekoittamalla erilaisia ​​mehuja voit nauttia jokaisen hedelmän parhaasta hyvyydestä kerralla. Muista tarkistaa allergiat.
 • Paras tapa säilyttää kuidut mehussa on tarjoilla sitä rasittamatta nestettä.
 • Varmista, että käytät kylmäpuristettuja mehuja säilyttääksesi täydellisen ravitsemuksen.
 • Vältä purkitettuja mehuja ja valitse tuoreita, kotitekoisia juomia.

Hedelmät ja vihannekset ovat luonnon paras lahja ihmiskunnalle. Niiden säännöllinen kulutus suositelluissa määrissä voi vähentää tai poistaa kosmeettisten valmisteiden tarpeen. Jos luulet voivasi peittää kasvosi meikillä, muista yksi asia! Jokainen taiteilija tarvitsee puhtaan kankaan työskennelläkseen, ja se koskee myös kasvojasi. Näillä mehuilla olet varma, että sanot hyvästit peitevoideillesi ja korostuskynillesi, koska kuka niitä tarvitsee, kun ihosi on jo hehkuva! Joten ihmiset! Kerro meille, mikä näistä mehuista hehkuvaan ihoon on suosikkisi.