Kuinka saada hehkuva iho 10 päivässä?

Onko sinulla tunne, että ihosi tummuu päivä päivältä? Mietitkö, mitä voit tehdä palauttaaksesi alkuperäisen ihon sävyn? Olet oikeassa paikassa! Tämä artikkeli opastaa sinua saamaan vaalean ihon 10 päivässä käyttämällä luonnollisia menetelmiä ja salongikäsittelyjä. Jos haluat palauttaa terveen ja hehkuvan ihon uudelleen, lue mukana!

Kuinka saada hehkuva iho 10 päivässä

Miksi ihoni näyttää tummalta??

Mutta. Ennen sitä ymmärrämme nopeasti, mikä aiheuttaa ihon värimuutoksia? Tutkimuksen mukaan ihmisen nahat ovat eri värejä ympäristön, rodun ja sukututkimuksen perusteella. (1) Nämä sävyt vaihtelevat vaaleasta tummanruskeaan tai jopa mustaan. Syy tähän värimuutokseen? Melaniini, väripigmentti, joka määrittää ihon sävyn. Mitä enemmän melaniinia, sitä tummempi ihosi on!

Melaniinia tuotetaan liikaa pitkäaikaisen auringonsäteilyn, tiettyjen lääkkeiden aiheuttamien kemiallisten reaktioiden tai jopa kehon hormonaalisten muutosten vuoksi. Tällöin huomaat iholla ”rusketuksen” tai pigmentin, joka saa sinut näyttämään tylsältä ja tummalta.

Elämäntapavinkkejä vaaleamman ihon saavuttamiseksi 10 päivässä:

Jos sinulla oli aina vaaleampi iho ennen ja nyt ”tumman ihon” ajanjakson aikana, sinun on noudatettava näitä vinkkejä ja hakkereita. Ne eivät ainoastaan ​​auta vähentämään melaniinin määrää iholla, vaan myös ylläpitämään oikeudenmukaista ja hehkuvaa ihoa myös 10 päivän rutiinin jälkeen. Aika tuntea jokainen niistä yksityiskohtaisesti:

1. Pysy hydratoituna hehkuvaan ihoon:

Pysy kosteutettuna hehkuvaan ihoon

Vesi on välttämätöntä kehon ja jopa ihon hyvinvoinnille. Juomalla vähintään 8 lasillista vettä päivässä iho kosteutuu ja muuttuu pehmeäksi ja joustavaksi. Vesi auttaa myös poistamaan myrkkyjä kehosta ja kirkastaa ihoasi. Tämä on ensimmäinen askel saada terve hehku kasvoillesi.

2. Hemmottele terveellistä ruokavaliota:

Hemmottele terveellistä ruokavaliota

Monet tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden ihon sävyn ja hedelmien ja vihannesten kulutuksen välillä. Tutkimusten mukaan karotenoideja ja beetakaroteenia sisältävien elintarvikkeiden syönnin tiedetään parantavan kasvojen ihon väriä ja ulkonäköä. Sisällytä siis runsaasti tuoretta porkkanaa, bataattia, tummia lehtivihanneksia, cantaloupea, punaista ja keltaista paprikaa, mangoa jne., Jotka sisältävät suuria määriä beetakaroteenia.

3. Hikoilu on hyvä hehkuvaan ihoon:

Hikoilu tekee hyvää hehkuvalle iholle

Hiki on kehon luonnollinen mekanismi vapauttamaan epäpuhtauksia ja toksiineja iholta. Kaikki harjoitukset, jotka voivat saada sinut hikoilemaan, ovat sinulle sopivia, koska ne auttavat puhdistamaan huokoset saadakseen hehkuvan ihon 10 päivän ajan. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa höyrysaunan, joka voi lisätä hikoilua tekemättä liikaa töitä sen eteen! Koska hikoilu viittaa veden menetykseen, sinun on juotava enemmän nesteitä sen korvaamiseksi!

4. Nuku hyvin ihosi vuoksi:

Nuku hyvin ihosi puolesta

Jos olet kevyt nukkuja tai unettomuus, olet pilaamassa luonnollisen kauneutesi! Se on totta! Oikean unen puute voi vaikuttaa ihoon negatiivisesti ja viedä sen ravinnosta. Se johtaa ihon pH -tasojen epätasapainoon, mikä johtaa kuivumiseen, epätasaiseen sävyyn, punoitukseen ja synkkään ilmeeseen. Ennen kuin asiat pahenevat, on tärkeää ottaa unesi vakavasti ja pitää vähintään 6-8 tuntia aikaa sängyssä.

[ Katso lisää: Kuinka saada vaalea iho 2 päivässä]

5. Noudata tiukkaa ihonhoitorutiinia:

Noudata tiukkaa ihonhoitorutiinia

Itsekuri on avain kirkkaaseen ja vaaleaan ihoon. Sinun on noudatettava yhteisön tavaramerkkiä, joka tarkoittaa puhdistus-, tonisointi- ja kosteus mantraa uskonnollisesti, kahdesti päivässä. Aloita hellävaraisella puhdistusaineella, joka poistaa huokoset ja poistaa epäpuhtaudet. Kiristä huokoset väriaineella ja käytä ei-komedogeenistä kosteusvoidetta saadaksesi kasteisen lopputuloksen. Tee se kahdesti päivässä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Kuori iho kerran viikossa poistaaksesi kuolleet solut ja tehdäksesi ihostasi näkyvästi oikeudenmukaisempi.

6. Kieltää auringon aurinkovoiteella:

Kieltä aurinko aurinkovoiteella

Et yksinkertaisesti voi ohittaa tätä vaihetta? Aurinko on pigmentoituneen ihon pääasiallinen syyllinen, ja sinun on vältettävä sitä yhtä paljon kuin sinä. Valitse mineraalipohjainen aurinkovoide, jonka suojakerroin on vähintään 30, ja levitä sitä tasaisesti kasvoille, kaulalle ja käsille vähintään 15 minuutin ajan ennen ulos astumista. Levitä se uudelleen 5-6 tunnin välein tai veden kanssa kosketuksen jälkeen. Vältä huokosia tukkevien tuotteiden käyttöä ja etsi aina pulloja, joissa lukee “ei-komedogeeninen”.

7. Luonnolliset pakkaukset ihon ravitsemiseksi:

Luonnolliset pakkaukset ravitsevat ihoasi

Sen sijaan, että investoisit keinotekoisiin tai kemikaaleja sisältäviin tuotteisiin, voit tehdä hämmästyttäviä kasvopaketteja hehkuvaan ihoon 10 päivässä. Nämä pakkaukset sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka ravitsevat ja suojaavat ihoasi. Ne poistavat myös rusketuksen, pigmentaation, tahrat, tummat täplät ja epätasaisen ihon. Jotkut suosituista kotitekoisista oikeudenmukaisuusmaskeista sisältävät maitoa ja kurkumaa, peruna- ja sitruunamehua, tomaattia ja hunajaa jne.,

8. Sano ei näille:

Sano ei näille

Jos haluat virheettömän ihon, joka hehkuu luonnollisesti, sinun on pidettävä kaukana tupakoinnista, juomisesta ja roskaruoasta. Nämä eivät ole vain haitallisia iholle, vaan myös koko järjestelmälle. Tupakointi ja alkoholipitoisuus vaikuttavat verisuoniin, jotka ovat vastuussa solujen terveestä hapensaannista. Jonkin ajan kuluttua iholla alkaa näkyä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, kuten kuivuus, tummat silmät ja eloton iho.

9. Hae ammattilaisen apua:

Hae ammattiapua

Jos etsit nopeita tuloksia vain 2 viikossa, sinun on ehkä neuvoteltava ihotautilääkärin kanssa. Ammattimaiset hoidot, kuten kemialliset kuorinnat, laserhoidot ja dermabrasion, voivat vähentää ihon melaniinisoluja paljastaen näkyvästi tasaisen ihon vain yhdellä tai kahdella istunnolla. Niillä on kuitenkin mittava hintalappu ja myös vaaralliset sivuvaikutukset (jos niitä ei tehdä oikein).

[ Katso lisää: Kotilääkkeet hehkuvaan ihoon talvella]

10. Apteekin voiteet ja voiteet hehkuvaan ihoon:

Apteekin voiteet ja voiteet hehkuvaan ihoon

Markkinoilta on saatavana monia ihon vaalentavia voiteita, joilla lupaa olla pigmentaatiota estäviä vaikutuksia. Voit valita päivä- ja yövoiteen yhdistelmän, mieluiten AHA-aineiden, antioksidanttien ja yrttivalkaisuaineiden kanssa. Pysy kaukana tuotteista, jotka sisältävät elohopeaa, hydrokinonia jne., Jotka ovat myrkyllisiä iholle ja keholle.

Toivomme, että tämä artikkeli on antanut sinulle käsityksen siitä, miten käsitellä tummaa ihoa 10 päivän kuluessa. On kuitenkin huomattava, että tulokset voivat vaihdella henkilöittäin ja riippuvat suurelta osin fyysisistä ja ympäristötekijöistä. Ne ovat myös tehokkaita vain, jos perifeerinen parkitus ja lievä pigmentti ilmenevät auringonvalosta, saastumisesta tai pölystä. Kun olet seurannut niitä uskonnollisesti, voit siirtää 1-2 sävyä vaaleammaksi luonnollisessa ihonvärissäsi. Aika näyttää reilulta ja kauniilta!