Gör korta frisyrer själv: 12 festfrisyrer av Julianne Hough

Festfrisyrer kort hår för att imitera inspirerade Julianne Hough

Så snart julen är över tänker vi redan på det kommande mega nyårsfesten! För på årets sista dag är det viktigt att framstå som festlig och glamorös. Så att du lyser från topp till tå på festen bör du inte bara välja din outfit därefter. Smink och frisyr måste vara rätt. Om du har en kort hårklippning eller haklångt hår, var inte ledsen! Du kan fortfarande få en underbar uppdatering. Vi visar hur du gör dina egna festliga frisyrer för kort hår, inspirerade av de vackraste utseendena från Julianne Hough! Den kan retas, knytas och flätas. Dessa nyårsfrisyrer garanterar dig ett glamoröst utseende!

Inspirationer till nyårsafton frisyrer från Julianne Hough

Julianne Hough frisyrer Kort hår Pixie Bob

Julianne Hough hade redan långt och kort hår. Skådespelerskan har provat många olika stilar under de senaste åren, men hon är gjord för en kort frisyr. Det får hennes smala ansikte och uttalade ansiktsdrag att framstå som mer graciösa. Från nisse till haklång bob till lång bob – håret ser alltid bra ut och ger sina fans mycket inspiration.

kort hår haklängd Boby stil VOlumen

Även om håret knappt vidrör axlarna (när hon inte har förlängningar) har Julianne Hough visat upp några riktigt coola uppdateringar på röda mattan. Hon är aldrig rädd för att ta en risk! Detta kan ha något att göra med den goda relation hon har till sin frisör. Riawna Capri är kvinnan som ansvarar för många av Juliannes eleganta röriga uppdateringar, men hon är också en av hennes bästa vänner. Tillsammans gjorde de Juliannes tiered bob till en av Hollywoods mest kopierade frisyrer. Oavsett om det är flätat, vridet, knutet eller fäst – stilarna som Julianne bär på festliga tillfällen fascinerar med sin mångsidighet. Dessa utseende är perfekta som inspiration för nyårsafton frisyrer som du kan kopiera själv hemma.

En nissefrisyr med en ny twist 

Imiterar nyårsfestens frisyrer som snurrar

Vid Open Hearts Foundation Gala 2014 hade Julianne Hough en kort pixie -frisyr som var helt söt. Tanken är ganska enkel – några hårstrån vrids in och fästs tillbaka på ett rörigt sätt med bobby pins. Fokus för detta utseende ligger dock på framsidan.

Frisyrer för kort hår att göra själv Instruktioner för att vrida håret

2014 American Music Awards

Festfrisyrer Nyårsafton Kort hår Snygg look

Julianne Hough bar en fantastisk halterklänning i ljusorange och koralltoner vid American Music Awards 2014. Klänningen designades av den berömda modedesignern Zuhair Murad och lockade allas uppmärksamhet. Det är därför Riawna Capri valde enkel hårstyling i ett elegant utseende.

Romantisk fläta frisyr för kort hår

Oktoberfest frisyr för kort hår romantisk fransk fläta på sidokrans av hår

Vid Art of Elysium Heaven Gala 2013 bar Julianne en golvlång Jenny Packham-kvällsklänning som var broderad med blommor och paljetter. Det romantiska utseendet kompletterades av en hårkrans som var flätad som en fransk fläta.

På framsidan ser vi lite mer volym i flätan. Bakom örat lossnar hårstrån, vilket gör att flätan ser tjockare ut.

Knut istället för att fläta

festliga frisyrer kort hår fäst upp hårknut i sidled festfrisyrer nyårsafton

Julianne Houghs frisyr var en rungande succé på Elles 2012 Women in Hollywood Celebration. Hennes smällar var bundna i en lös kedja vid sidorna, och resten av håret fästes sedan i en rörig bulle på baksidan av hennes huvud med bobbypinnar. Om du vill återskapa denna vridna frisyr, glöm inte att försiktigt reta håret på toppen av ditt huvud med en kam.

Gör det själv festfrisyr för kort hår – sicksackavskiljning

Party frisyrer kort hår själv gör nyårsafton mini bulle sicksack avsked

Sicksackavskeden var mycket populär på 1990 -talet. Det utstrålar en okonventionell charm och ser också väldigt modern ut i sin nedtonade form. Hos honom ser Juliannes festfrisyr vid American Music Awards 2015 inte strikt ut, men personligt. Askblondinen rördes här med höjdpunkter och en mörk bas.

Korta frisyrer gör själv fest axellangt hår sicksackavsked

För denna frisyr ska ditt hår vara minst axellångt. För att få sicksackavskiljningen exakt behöver du en stickkam. Efter det är det superenkelt. Med bara en rörelse dras ett stort Z från pannan till toppen av huvudet. Du kan själv bestämma om du vill skapa smala eller breda punkter. För finishen används hårspray för att tämja flygande höjdpunkter och ge frisyren ett extra grepp.

Faux Hawk – updo för kort hår

Gör festfrisyrer för kort hår själv Faux Hawk fastnade

Den faux hawk-frisyr som Julianne bar på Golden Globe Awards 2013 var en riktig vändare! Den höga vallen förlängdes till baksidan av huvudet i en lång, vriden banan. Håret på sidorna var uppdelat i 4 cm breda trådar, vridna individuellt och fästa bakåt.

Golden Globe Awards After Party

Gör festfrisyrer för kort hår själv fantastiskt fästa

Den falska mohawk ser väldigt lekfull ut och är inte så svår att styla som du kanske tror. Kolla in videon nedan och försök att återskapa frisyren själv. Det viktigaste är att trolla fram mycket volym på toppen och baksidan av huvudet, medan sidorna huvudsakligen är stylade släta.

Fästs med en touch av punk

Gör nyårsfrisyrer själv bra

Vid LA -premiären av “Breaking Dawn – Bite Towards the End of the Night Part 2” kammades Juliannes hår från hennes ansikte, ungefär som fauxhökfrisyren. Här lämnades dock det övre håret öppet upptill och på baksidan av huvudet så att det faller ner. Strängarna på sidorna klämdes fast under.

Party frisyrer kort hår lockar fastnade volym quiff

Framifrån ser Julians uppdatering för premiären av filmen ”Safe Haven” väldigt enkel ut. Med mycket volym på toppen av huvudet och lockar stylade bakåt. Men låt inte den här bilden lura dig. På baksidan av huvudet var lockarna fästa i en banan med guldfärgade hårnålar.

Nyårsafton frisyrer för kort hår fastnade guldfärgade hårnålar

Om de nedre delarna av en kort frisyr klipps lite kortare än det övre håret, skapar detta grunden för ett coolt rörigt utseende. Den avsiktligt oavsiktliga utseendet fungerar bäst med lockigt hår.

Nyårsafton Frisyrer Kort hår Pixie Party Massor av Bobbypins

Temat för Met Gala 2013 var punk och Juliannes stökiga updo tillämpades perfekt. Över hundra svarta hårnålar korsade på baksidan av huvudet och gav varandra stöd. Den främre delen har stylats med gel och försiktigt rullats på ena sidan. Denna festfrisyr ser lite rebellisk och intressant ut på samma gång. Den starka kontrasten mellan de svarta spolarna och skådespelerskans blonda hår spelar också en viktig roll.

Mini hästsvansar – en klassiker för vardagligt bruk eller för nyårsfest

Nyårs frisyrer kort hår volym mini hästsvans

Detta skiktade snitt fuskar fin volym i ditt hår. En minihästsvans i nacken är också möjlig med denna hårlängd. Det är bäst att stänga hästsvansen med ett minihårband av silikon, vilket är nästan osynligt.

Bär kort hår halvöppen

Frisyrer som imiterar kort hår halvöppet

Om ditt hår inte har vuxit ut tillräckligt nog kan du också prova denna halvöppna frisyr för kort hår. Även den enklaste hårstylingen kan snabbt krydda med hårtillbehör. Låt det glittra och glittra!