Korta frisyrer för kvinnor stygga: Trendiga frisyrer och bilder

Korta frisyrer-kvinnor-farmor-ser-grå-hår-rörigt-look

Ibland fräcka, ibland avslappnade – korta frisyrer för kvinnor kan se väldigt olika ut. Många modeller, skådespelerskor, sångare och it-girls har redan tagit farväl av sina långa maner och presenterar sig på den röda mattan med fashionabla pixie-snitt och haklånga bobbar. Om du känner dig som en makeover själv, ta en titt på vår lilla samling av nuvarande korta frisyrer för kvinnor och upptäck några av de mest fashionabla hårklippningarna som kommer att bli särskilt populära under säsongen 2017/2018.

korta frisyrer-kvinnor-tunn-hår-sida avskiljning-lång-lugg

Pixie -snittet är extremt utbytbart och kan se väldigt annorlunda ut. Tekniskt sett fungerar den klassiska korta frisyren så här: långt topphår, kortare sidor. Men den här frisyren erbjuder många olika alternativ. Tricket är att hitta rätt styling som bäst passar din ansiktsform. En frisyr kan få proportionerna i vårt ansikte att se mer harmoniska ut och dölja även små fläckar. Upptäck några av de vackraste variationerna av pixie -frisyren nedan!

Sassy korta frisyrer för kvinnor inspirerade av Hollywood -stjärnorna

Blonda korta frisyrer 2019 – Välj den perfekta frisyren för din typ

Korta frisyrer 2018 för kvinnor – trendiga, mångfacetterade och föränderliga

Korta frisyrer med lång lugg

korta frisyrer-kvinnor-pixie-lugg

Långa lugg som slutar under ögonbrynen är väldigt trendiga i kombination med en kort frisyr. Här är några bra exempel på pixie cut med lång lugg. Ponnysektionen lämnas lång på ena sidan upp till örsnibben och formas voluminöst åt sidan. Den andra sidan är kortare, håret klipps kort bak. Det är bäst att välja lätt fransade lugg. De långa luggen går mycket bra med en långsträckt ansiktsform och döljer en hög panna.

Asymmetriska korta frisyrer för kvinnor

korta frisyrer-kvinnor-asymmetriska-lång-smällar

Asymmetriska korta frisyrer är perfekta för kvinnor som vill sticka ut! Ponnydelen sträcker sig ungefär till hakan, medan den andra sidan är kort. En stark kontrast skapas när håret är rakat åt sidan. I denna kombination skärs luggen mycket diagonalt och passar perfekt med ett ovalt såväl som ett fyrkantigt ansikte. Det ångrade utseendet fungerar också bra med denna frisyr. Om du vill få mer struktur och rörelse i håret kan du använda ett krusjärn för att kort krulla några trådar i den främre delen.

Låt pixie cut växa längre

korta frisyrer-kvinnor-lång-pixie

Den längre pixie cut är en bra övergång frisyr från kort till medium eller från pixie till bob. Frisyren är tillräckligt kort för att se snygg ut och vända på huvudet. Ändå ger den extra långa främre delen av håret frisyren en feminin attraktion och inramar ansiktet på ett elegant sätt. Håret på sidorna är också längre.

Korta frisyrer för kvinnor med naturliga lockar

korta frisyrer-kvinnor-naturligt-lockigt hår

En kort frisyr på lockigt hår är allt annat än tråkigt. Naturliga lockar är alltid ett riktigt blickfång och representerar i allmänhet tillfällighet och informellitet, men också temperament. Lockar är ganska svåra att tämja på långt hår. Däremot är den korta frisyren väldigt lättskött. Det lämnar de enskilda lockarna tillräckligt med utrymme för att utveckla sin studs och säkerställer därmed imponerande wow -effekter. Om du har mycket starka lockar är din bästa chans att välja en kort bob. En lite längre pixie cut passar bra med något vågigt hår.

Kort med underskärning

korta frisyrer-kvinnor-underskuren-lång-lugg

Underskärningen är inte bara populär bland män. Scarlett Johannson dök upp 2015 med en rakad kort frisyr. Med korta rakade sidor och halsområden är fokus på de coola storheterna. Sidoskillnaden dras extremt långt åt sidan. Förresten, det långa topphåret erbjuder många stylingsalternativ. Det kan blåses mjukt eller stylas lockigt.

Tvåfärgstrenden: två färger möjliga för kort hår

korta frisyrer-kvinnor-stygg-blond-underskuren

Katy Perry visar här en modern variant av igelkottfrisyren, som ansågs vara trendig frisyr på 90 -talet. Huvudets framsida är längre och håret på sidorna klipps kort. De upphöjda och taggiga spetsarna ser fräcka ut och ger frisyren en vacker struktur. Förresten, den mörka hårfästet på blont hår är elegant igen och visar en viss “nonchalance”.

Korta frisyrer för kvinnor – The Very Short Buzz Cut

korta frisyrer-kvinnor-buzzcut-rakad-platina blondin

Tidigare krävdes mycket mod som kvinna för att ha korta frisyrer. Men stjärnor som Cara Delevigne och Jessie J har till och med rakat sitt skalliga huvud och bevisat att de ser särskilt attraktiva och feminina ut även utan hår.

Med buzzcut rakas håret homogent till en längd och du kan till och med delvis se hårbotten. Den radikala frisyren är perfekt för kvinnor med ett långsträckt ansikte och ett runt huvud. Om du vill uppgradera buzzcut -frisyren kan du också experimentera med färgen.

Platina blondin är trendig

korta frisyrer-kvinnor-stygg-platina-blond-katy-perry

Platinumblont hår är allt raseri när det gäller hårfärger. Och platinablonda korta frisyrer anses vara fräcka, moderna och snygga! Nyansen skapar en sensation och lämnar ett bestående intryck på betraktaren. Katy Perrys silverfärgade man har fått ett snyggt steg med olika fransar.

Katy Perry, Cara Delevigne och Kristen Stewart presenterade sina fräcka, platinablonda korta frisyrer på Dior Haute Couture Fashion Show i Paris den 4 juli 2017. De tre kvinnorna har dock inte samma frisyr. Katy klippte en nisse medan Kristen och Cara hade kort hår. Anledningen till skådespelerskan och modellens radikala frisyr var deras filmroller.

Korta frisyrer för kvinnor med höjdpunkter

korta frisyrer-kvinnor-90-talet-buzzcut-höjdpunkter

Trenderna från 90 -talet firar sin comeback idag! Först var det chokers, sedan jeans med hög midja och crop tops, nu kommer du att se blekta tips om korta frisyrer gång på gång. De så kallade frostade spetsarna och gel-igelkottfrisyren var den stora hit med pojkband på den tiden.

kort frisyr-blond-höjdpunkter-frostade-tips-blekta-tips

Den trubbiga bobben

korta frisyrer-kvinnor-trubbig-bob-platina-blond-utan-nivåer

Den trubbiga boben har varit trendens frisyr 2017 sedan våren och den kommer definitivt att förbli så 2018. Det är typiskt för den nya favoritklippningen av modeller och kändisar att håret klipps utan lager eller gallring. Frisyren är lämplig för både tunt och tjockt hår och kan sluta strax under öronen eller på hakans nivå.