Levande korallhår – så här bär vi trendfärgen på sommaren!

Coral Hair pastell Hair Color Hair Trends Summer 2019 Eye Makeup Eyeliner Short Hair

I år finns det några spännande hårfärgstrender i beredskap för oss alla. Ju varmare det blir ute, desto mer vill du ha lite förändring. Så nu är det dags för en ny och fräsch färg som får ditt huvud att lysa i solen och glömma den tråkiga vintern. Varje år väljer färginstitutet Pantone årets färg. Enligt färgexperterna kommer allt i modevärlden i år att kretsa kring korallrött. Det är därför ingen stor överraskning att trendfärgen också landar på våra huvuden. Från känsliga och pastellfärgade till ljusare och livliga nyanser – färgutbudet är riktigt stort. I den här artikeln kommer vi att berätta om den nya modetrenden Living Coral Hair skulle passa dig och hur du kan bära och kombinera det vackrast!

Korallhår Hårfärg Höjdpunkter Hårtrender Sommar Ljusa färger Långt hår

Living Coral Hair är inte en enkel korallskugga, utan snarare en stark korallröd med orange nyanser och gyllene undertoner. Det låter bedårande och så är hårfärgen. Färgenyanserna, som påminner oss om korallrev och undervattensvärldar, bör också ge energi och ha en avslappnande effekt på oss. Ett gott humör är helt enkelt oundvikligt.

Levande korallhår – Vem passar trendfärgen?

Korallhår Hårfärg Hårtrender Årets färg långt hår

Och nu har vi goda nyheter för alla kvinnor – Living Coral Hair passar faktiskt absolut alla. Men det finns fortfarande några saker att tänka på, beroende på typ.

  • Om du har en lite solbrun hy är detta den perfekta hårfärgen för dig. I kombination med solkysst hud ser de korallfärgade nyanserna fantastiska ut och låter oss dyka rakt in i nästa strandsemester. Dessutom passar en guldton perfekt här, till exempel som en highlighter på kinderna eller som smycken.

Korallhår Hårfärg Mörk Trendfärger Sommarfläta Långt hår

  • Har du rött hår? Då ska du matcha koralltonen med dina ögonbryn och ögonfärg. Ju mer känslig hårfärgen är, desto vackrare ser den ut! En mild nyans passar perfekt till den mest ljusa, sköra hudfärgen av rödhåriga kvinnor. För ett vackert och romantiskt utseende är vita och pastellfärgade kläder idealiska.
  • Om du är en blondin har du tur med den nya Living Coral Hair -trenden. Då slipper du vanligtvis all blekning.

Färg hår med årets trendfärg

Korallhår hårfärg pastellhår mode trender sommar kort hår

Som så ofta är fallet med de flesta nya hårfärger rekommenderar vi att du besöker en bra frisör för Living Coral Hair. Inte allt hår skapas lika, och inte allt hår kan färgas på samma sätt. Därför bör du komma ihåg att vägen till den perfekta korallskuggan kan ta lite tid. Färgning tar ofta längre tid, särskilt med mörkare hår, eftersom håret måste blekas först. Speciellt när det gäller blekning och överfärgning krävs expertis och mycket takt! För det perfekta Living Coral Hair väljer en frisör en kombination av känsliga röda toner och arbetar sedan i många gyllene trådar – dessa får ditt hår att skimra fantastiskt och ge färgen djup och värme.

Levande korallhår – Ta hand om ditt hår ordentligt

Coral Hair Hair Trends Summer Eye Make Up Idéer Orange ögonskugga

En ny hårfärg är som ett nytt liv. För att du ska kunna njuta av ditt vackra och glänsande hår längre bör du ta väl hand om det hemma.

  • Var noga med att använda ett schampo och balsam för färgbehandlat hår, eftersom dessa förseglar färgpigmenten. En förtvättsprimer skyddar också färgat hår från blekning.
  • Tvätta inte håret med för varmt vatten. Detta anstränger dem ännu mer och gör dem tråkiga och spröda.
  • Ditt vackra Living Coral Hair bleknar, men kommer det att dröja ett tag innan ditt nästa besök hos frisören? Schampon, balsam eller masker med färgade pigment kan inte göra mirakel, men de uppdaterar färgen och ger intensivvård.

Coral Hair Hair Trend Hair Color Ideas Long Bob Hairstyle Fashion Trends Summer

  • Du kan också lämna ett balsam i håret över natten, då blir effekten ännu blankare och starkare. För att göra detta, applicera balsam på handdukstorkat hår, massera in, kamma igenom och fläta eller binda till en bulle. Om du känner dig för kall kan du linda en handduk runt huvudet. På så sätt kan de närande ingredienserna tränga in i hårets struktur, återuppbygga håret och ge det en silkeslen glans.

Coral Living Hair i en vacker ombré -look

Living Coral Hair Balayage Hair Trends Summer 2019 Long Hair

Du kan välja ett klassiskt ombré -utseende som börjar med din naturliga mörka färg och slutar i en lysande korallskugga.

Levande korallhår i balayage -look

Living Coral Hair Balayage Trend Color Hair Trends 2019 Long Hair

Balayage är den perfekta färgtekniken för alla som vill uppnå hög effekt med liten ansträngning. Resultatet är en varm och smickrande hårfärg.

Levande korallhår – Makeup -tips

Living Coral Hair Hårfärg Årets stickade tröja Ögonmakeup Rosa ögonskugga

Ett annat tips från oss – anpassa din smink och dina kläder till din nya trendfärg. Vissa färger och mönster som du brukade se kanske inte så bra ut med dem. En stark ögonmakeup eller läppstift kommer sannolikt inte att se lika smickrande ut heller – så var öppen för olika nya nyanser.

  • När det gäller de bästa ögonskuggfärgerna för ditt Living Coral Hair är smickrande toner som beige, guld, brun eller koppar det perfekta alternativet. Rosa guld eller korallfärger ser också vackra ut och ger ditt utseende en unik monokrom effekt. Om du är lite modigare kan du också leka med kontrasterande färger som lila eller kricka. Men se till att dessa matchar din outfit så att den inte ser för rörig ut.

  • När det gäller rodna färger är det bäst att hålla sig till harmoniska toner som passar ditt hår. Korall eller persikor är bäst för detta.
  • Läppstift som passar bäst med Living Coral Hair har en liknande underton. Om du har bestämt dig för en varm nyans är neutrala färger som ros, hallon eller persika bäst. Vill du uppnå en starkare kontrast och ett slående utseende? Vad sägs om ett djärvt rött eller lila läppstift? Om du har mer pastellfärgat hår bör du definitivt undvika nakna nyanser för dina läppar. Om du kombinerar dessa med ditt redan ljusa hår riskerar du att se för blek ut.

Årets Living Coral Hårfärg Hårfärg Trender Solglasögon Läderjacka

Living Coral Hair Hårfärg Årets färg Fashion Trends Pastellhår Long Bob

Living Coral Hair hårfärg hårtrender kvinnor hattblus med blommönster

Living Coral Hair Hair Color Hair Trends Short Hair Bob Hairstyle Lips Piercing

Living Coral Hair Hair Color Hair Trends Idéer för långt hår

Levande korallhår Hårfärg Hårtrender Sommar 2019 Långa hårfrisyrer Idéer

Living Coral Hair Hair Color Hair Trends Sommar 2019 Frisyrer Idéer

Living Coral Hair Hårfärg Hårtrender Sommar 2019 långt hår

Living Coral Hair Hair Color Hair Trends Sommaren 2019

Living Coral Hair Hårfärg Hårtrender Sommartrend Trender Långt hår Rött läppstift

Levande korallhår Hårfärg Höjdpunkter Kort hår Mode Trender Sommar

Levande korallhår Ombre Hårfärg Mörkt tillvägagångssätt Bob Frisyr Mode Trender Sommar

Living Coral Hair Hair Trends Årets färg Kort hår Eye Eye Makeup Glitter

Living Coral Hair Hårfärg Ombre Hair Fashion Trends Denimväst

Living Coral Hair Hair Color Fashion Trends Summer 2019 Hair Trends Eye Makeup Eyeliner

Living Coral Hair Hair Color Fashion Trends Hair Accessories Summer 2019 Short Hair

Levande korallhår Trendfärg Sommar 2019 Korta frisyrer Kvinnor Blommor Tatuering

Living Coral Hair Hair Trend Summer 2019 Ombre Short Hair