7 designidéer för utomhusområdet för en avslappnad atmosfär

rottingmöbler-moderna rotting sittplatser

Ju varmare väder, desto mer dras vi utanför och det är dags att få vår trädgård och terrass i gott skick. Här är några Designidéer för utomhusområdet för att pigga upp stämningen. Att uppdatera utomhus kan vara enkelt, roligt och behöver inte kosta mycket.

Designidéer för utomhusområdet – multifunktionella möbler

trädgårdsmöbler idé bänk trä klädkuddar

Att se till att ditt utomhusutrymme är praktiskt är lika viktigt som att lägga till dekorationer. Ta ut altanen i form genom att hitta ett praktiskt sätt att hålla området städat. Bänkar som fungerar som förvaringsbröst är bra Designidéer för utomhusområdet. De är praktiska på tre sätt. Du kan förvara många saker i dem, de är väl lämpade som ett bord och de kan också rymma ytterligare, oväntade gäster. Förvara alla onödiga saker i denna trevliga bänk.

Designidéer för utomhusområdet – moderna korgmöbler

trädgårdsmöbler designidéer moderna fåtölj korgmöbler

Om du har bestämt dig för att byta ut de gamla trädgårdsmöblerna mot nya, bör du veta att korgmöbler är särskilt trendiga just nu. Naturliga trädgårdsmöbler är en bra idé att bokstavligen “piffa upp” trädgården. Rottingmöbler är en kombination av rustikt och urbant och är därför lämpliga för verandan eller terrassen samt för den lilla bakgården i staden. Dessa moderna och eleganta trädgårdsmöbler är väderbeständiga och skapar en mysig oas av välbefinnande.

Färgglada tillbehör än för utsidan

soffa kasta kuddar idéer trädgårdsmöbler färgglada tillbehör

Ett av de enklaste sätten att fräscha upp ditt utomhusutrymme är med mycket färg. Gör din uteplats till liv genom att dela ut färgglada kuddar och ljus. Ljusröda, gula och gröna toner ser särskilt bra ut och går inte ur mode snart. Marocko -stilen är också känd för sin färgstarka design.

Mattor är bra designidéer för utomhusområdet

matta-utomhus design-idéer möblera verandor

Golvbeläggningar är inte bara för husets inredning. Med en fin matta gör du automatiskt terrassen till en del av interiören. Den ska ha en naturlig färg så att de övriga dekorationerna ”säger sitt”. En matta ger en varm och snygg atmosfär.

Designidéerna för utomhusområdet inkluderar naturligtvis också belysning

idéer trädgård belysning-lyktor design modern

Att välja rätt belysning ger liv åt ditt utomhusområde efter att solen sedan länge gått ner. Du kommer säkert att hålla med om att de varma sommarnätterna är perfekta för att njuta av Cokcktails. Så skapa rätt atmosfär med trevlig belysning. Lyktor eller lampor att hänga upp säkerställer magiska stunder och gott humör. De finns i många olika former och färger.

Designa blomkrukor och stora vaser effektivt

trädgårdstillbehör flätade blomkruka design moderna tillbehör

Du kan enkelt ställa in accenter i ditt utomhusområde med blomkrukor och stora vaser. Ordna dem symmetriskt runt området. Se till att de inte är för tunga så att du kan justera dem när du vill ändra. Stenkrukor är särskilt vackra.

Romantisk öppen spis  

öppen spis-trädgård idéer-mysiga sittplatser

Romantiska eldstäder är utan tvekan en av de mest intressanta och populära av alla Designidéer för utomhusområdet. Om du gillar den trevliga atmosfären som en öppen spis utstrålar på vintern, varför inte skapa den själv på sommaren med en öppen spis för trädgården. Det blir en allt mer populär del av utomhusdekoration, eftersom en eldstad snabbt blir kontaktpunkten på fester. De finns i en mängd olika former och storlekar, som du kan välja beroende på det tillgängliga utrymmet för dig och stilen på ditt utomhusområde.