Den shabby chica möbleringsstilen i ett charmigt hus i London

Shabby Chic möbler stil vardagsrum kohudsmatta

Det unikt inredda vita huset i London är en prisvärd representant och ett landmärke med sin shabby chica inredning. Av denna anledning vill vi inte hålla det från dig. Ta en titt på den vackra designen i galleriet nedan och samla inspiration till din egen inredning.

Shabby chic inredningsstil

shabby chic inredning london hall stuckatur stående klocka

Kan du tänka dig att bo i ett vackert lurvigt, elegant hus som det här? Detta hus ritades av Jo Willer och ligger i London. Det är en bra kombination av många detaljer och tillbehör. Shabby chica möbler som pelare, vintagespeglar och ett kohud på golvet står mycket harmoniskt ihop, medan stora fönster släpper in ljuset i rummet. Användningen av mycket vit färg och det föråldrade golvet påminner om ett tjockt lager damm, som i ett mycket gammalt hus. Vi älskar den gamla stenpisen i matsalen – det ger dig värme och mys. Handgjorda tak och rustika detaljer ger inredningen ännu mer charm och gör det vita huset till ett perfekt möblerat hus i denna stil! Se den här charmiga Shabby chic inredningsstil på!

shabby chic stil matsal möbler öppen spis deco grenar

Matsalen kännetecknas av gamla trämöbler som är perfekta för att skapa en shabby chic interiör. Neutrala färger som vitt och beige avgör valet av färg. Den nostalgiska stilen understryks till och med av den öppna spisen i vitmålad tegel.

Shabby-chic inredning stil kök öppna hyllor matplats

Temat för inredning är inte mycket annorlunda i köket. Ett lantligt kök utan väggaggregat, en retro-spis och gamla möbler som det runda matbordet och stolarna skapar en hemtrevlig atmosfär, som också förstärks av många dekorationer. Var uppmärksam på de små detaljerna! Till och med köksredskap och bestick utstrålar en rustik stil och är viktiga element i utformningen av det sjaskiga köket.

Shabby-chic stil sovrum himmelssäng ram blå

Eftersom, förutom trä, även metaller som smide är väl lämpade för inredning i shabby -stil, användes materialet också i detta hus. Det romantiska sovrummet var utrustat med en metallsäng i en ljusblå färg som börjar skala av här och där.

shabby-chic inredning stil läshörna öppen spis

shabby-chic badrum vintage