Eld och vatten i trädgården – en mysig kombination

Kvällsbelysning-hus-med-pool-och-öppen spis

Idag ska vi visa dig hur sådana olika och motsatta element gillar det Eld och vatten i trädgården Att kunna harmonisera med varandra på ett obeskrivligt bra sätt och det i ditt eget trädgårdsområde. Vi har också några intressanta foton för dig som exempel på kombinationer av eldstäder och simbassänger som du kan använda som inspiration.

Eld och vatten i trädgården – en öppen spis som värmekälla

Eldstad-som-en-värmekälla-pool

Den moderna designen gör numera mycket av ditt hus, särskilt när det gäller utomhusområdet, till exempel trädgården, terrassen eller innergården. Särskilt simbassänger får inte saknas i någon trädgård, för vad kan vara trevligare än att hoppa i det kalla vattnet en varm sommardag och njuta av en uppfriskande förfriskning. Men vad skulle du tycka om att kunna använda poolen på de kallare kvällarna eller till och med under våren eller tidig höst? Det skulle vara möjligt av dig Eld och vatten i trädgården kombinera.

Eld och vatten i trädgården – njut av en romantisk atmosfär med vänner

Naturstenar-som-staket-sidobord-drinkar-pool

Om du undrar, vad som menas är en öppen spis. För om det är tillgängligt ute kan du sätta dig vid brasan efter badet och njuta av värmen som det utstrålar och utsikten över din pool. Men även om utrymmet i din trädgård inte tillåter en pool, är det alltid möjligt att hitta en för en mysig öppen spis. Du kan använda dessa för att samlas med vänner på en sval kväll utomhus eller till och med för en grill. Så Eld och vatten i trädgården är en perfekt kombination för längre kvällar eller dagar under himlen.

De optiska fördelarna med vatten i kombination med eld

öppen spis-träd-natursten-botten-pool

Kombinationen av eld och vatten i trädgården kan också se underbart optiskt ut och öka varje trädgårds estetiska värde, förutsatt att de är väl anpassade till varandra. Möjligheterna att kombinera de två elementen är verkligen oändliga och begränsas bara av din fantasi. Det spelar ingen roll hur mycket utrymme du har, för även ett litet område är perfekt för en mysig sittgrupp med öppen spis vid poolen. Även här finns det inga gränser för din fantasi.

Olika varianter av en öppen spis

Natursten-golv-kvadrat-geometriska-former-öppen spis-pool

Du kan välja en eldstad i en klassisk, men också i en modern stil. Det finns också varianter där eldstaden är rörlig (t.ex. eldskålar) eller inbäddad i marken, eller så kan du lägga till en traditionell, inbyggd eldstad i ditt utomhusområde. För att kombinera eld och vatten, välj en stil som bäst matchar poolens.

Bildgalleri

Staket-av-glas-två-simbassänger-pool-område-med-öppen spis

För att övertyga dig själv om magin i kombinationen av eld och vatten och för att få lite inspiration kan du nu titta på exemplen.

Vatten under fötterna

Belysning-vägg-trägolv-natursten-avlång-form-pool-under-golvet

Paradis och ren avkoppling

Klädda stolar-öppen spis-som-ett-fack-ljusa-keramiska toner

Resort-öppen-eld-grop-pool

15 fantastiska handgjorda veranda swing designs