En fantastisk inredning för lägenheter med lite utrymme

inredning-liten-lägenhet-idé-paris

I en värld där allt omkring oss blir mindre och mindre, var det bara en tidsfråga innan lägenheterna blev mer funktionella och för detta ändamål mindre och mindre. Att optimera små utrymmen är ett problem som enkelt kan lösas av proffs, särskilt i stora städer.

Den imponerande lägenheten som vi visar dig idag är bara 16 kvadratmeter, men erbjuder en extremt attraktiv Inredningsdesign. Det är inte så litet som vissa hotellrum i Japan, men det är fortfarande en av de mindre lägenheterna. Som ett resultat har invånarna och designers kommit med olika idéer och tricks för att förvandla lägenheter av denna typ till ett mysigt och trevligt vardagsrum.

En inredning för små lägenheter med mycket ljus och optiskt utrymme

röd-grå-liten-lägenhet-design-arkitekt-projekt

Denna lägenhet, som ligger i Paris, har en hel del överraskningar när det gäller det Inredningsdesign i lager som döljer den negativa effekten av begränsat utrymme. Arkitekterna Julie Nabucet och Marc Baillargeon har lyckats få ut det mesta av ett litet område.

Välkommen till Paris – inredning med fransk smak

kök-matsal-vardagsrum-lägenhet-design-2

Till exempel kan sängen döljas under golvet för att förvandla sig till en bekväm soffa. Det lilla kontorsområdet syns genom det naturliga ljuset som lyser genom de stora fönstren. Allt används till sin maximala potential. Även det lilla utrymmet under de korta trätrapporna fungerar som förvaringsutrymme och badrummet går in genom en skjutdörr bredvid köket. Titta på bilderna och lämna för din egen framtid Inredningsdesign att inspirera.

Några idéer och tips för virtuell förstoring av den lilla lägenheten

litet-badrum-rum-dusch-lägenhet-design-4

En fantastisk interiörkombination av rött, grått och beige

sovrum-liten-interiör-lägenhet-design-5

 En transparent vägg skiljer köket och badrummet

paris-design-interiör-lägenhet-lägenhet-design

 Soffan som fungerar som en säng på kvällen

hopfällbar-bäddsoffa-liten-lägenhet-design-7

 Sängen skjuts under bargolvet under dagen

hopfällbar säng-liten-interiör-lägenhet-design-6