Hitta rätt, mysig öppen spis för trädgården

Trädgårdskål gjord av sidobord i marmorvinstolar

 En mysig sådan Eldstad för trädgården gör din sittgrupp varm och hjälper till att koppla av. Det finns många olika former och typer, så det kommer säkert inte vara svårt för dig att hitta den som passar dig. Här är fem exempel på eldgropar som garanterat kommer att tillföra pizzazz till din uteservering.

Vad mysigt Eldstad för trädgården ger en varm atmosfär?

Eldstad för trädgården standard elegant eld

1. Klassisk utomhus spis

Detta klassiska, mysiga Eldstad för trädgården kommer snabbt att bli ett blickfång på din nästa trädgårdsfest. Metallnätet som omger eldstaden på alla fyra sidorna erbjuder mycket värme och ljus. Designen är enkel och modern med asiatisk stil. Kroppens raka linjer balanseras av den kurviga toppen och fötterna.

Eldstad för trädgårdspisen med skorsten

2. Mysig öppen spis – öppen spis med skorsten

Om du är orolig för eventuell rök är denna mysiga öppen spis med skorsten det rätta alternativet för dig. Rök och avgaser kan enkelt kontrolleras genom skorstenen. Den avtagbara askkoppen i den nedre delen gör det också lättare att ta bort all ackumulerad aska. Denna eldstaden ser särskilt bra ut i ett utomhusområde med väderbeständiga utemöbler och en matchande matta.

Eldgrop för trädgårdens eldskål av koppar

3. Mysig öppen spis – eldskål i koppar

Denna mysiga öppen spis av koppar är ett riktigt blickfång i alla utomhusområden. Det ser fantastiskt ut även när det inte används. Kopparskålen hålls av utsmyckade fötter av smidesjärn, vilket ger eldstaden en feminin touch. Med en matchande trädgårdsmöbel i smidesjärn blir kopparskålen i fokus för utomhusområdet.

Eldstad för trädgården – praktiskt och vackert

Eldgrop för trädgårdens eldskål av koppar

4. Platt marmorskål som mysig öppen spis

Denna öppen spis, som kan köpas på Amazon, representerar en högkvalitativ design till ett rimligt pris.Det trevliga arbetet av marmorplattor får en stor accent av kopparelementen. Med ett extra galler kan du tillbringa kvällen med grillade marshmallows eller kebabspett. Stenkanten är idealisk för att placera varma drycker för att hålla dem varma. Du kan göra dig bekväm genom att sätta upp fötterna när de inte används.

Eldstad trädgård praktiskt utrymme för förvaring av trä

5. Mysigt Eldstad för trädgården med ett praktiskt fack för förvaring av trä

Det dekorativa facket under eldskålen är en praktisk extra för förvaring av trä och andra föremål. Denna eldstad har också ett skyddande skydd som skyddar mot kontaminering under de perioder då den inte används.

  Eldstad för trädgård koppar havet bekvämlighet färskt