Kuinka levittää huulipunaa oikein?

Haluatko täydellisen tavan levittää huulipunaa? Jos huulipunan levittäminen on vaikeaa, tämä artikkeli on sinua varten. Huultenrajauskynän asianmukainen käyttö voi olla rohkeutta omistautuneimmalle meikkikäyttäjälle. On paljon erilaisia ​​syitä, miksi tieto huultenrajauskynän levittämisestä on erittäin merkittävää. Koska se voi parantaa huulipunasi kulumista, vältä höyhenpeitteitä, tarkista värivuoto, tarjoa enemmän määritelmää huulillesi, lisää tai piilota huulten ominaisuuksia ja saa sinut näyttämään upealta. Jos huulet ovat tasaiset, huulipunan oikea käyttö voi luoda houkuttelevamman huulten muodon.

Huultenrajauskynän käytön on oltava kiistaton osa meikkirutiiniasi. Kuten huulipuna on tyypillisesti viimeinen asia, jota käytämme, voimme olla taipuvaisia ​​muuttumaan hiukan huolimattomiksi sen käytön ja pilaamaan koko yleisen ilmeen.

Niille, joiden mielestä huulipunan levittäminen on vaikea, tylsä ​​tai pitkä tehtävä, tämän artikkelin lukemisen jälkeen teet sen helposti kuin ammattilainen.

kuinka levittää huulipunaa

Tarvitset muutaman eri värin huulipunat. Haluat käyttää huulipunaa samalla sävyllä (tai vaaleammalla) sävyyn, jonka aiot käyttää. Tumma huultenrajauskynä ei ole koskaan sopiva, koska vaikka se saattaa aluksi näyttää sopivalta, kuten huulipunasi kuluu pois, alat näyttää lapsen värityskirjalta.

Paras tapa levittää huulipunaa:

Ensimmäinen askel:

Ennen kuin aloitat huulipunan levittämisen, sinun on aina annettava huultenrajauskynälle nopea teroitus. Tämä ei ainoastaan ​​takaa puhtaita viivoja, vaan poistaa bakteerit, joita voi esiintyä huulipunassa aiemmista käyttötarkoituksista.

Vaihe kaksi:

Tukevammat huulet tukevat tätä huulipunaa normaalista huulilinjastasi. Suorita päinvastainen (eli piirrä hieman huuliviivan sisäpuolelle) ristiriitaisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Vaihe kolme:

Aloita V-muodosta ylähuulen keskellä. Pehmeämmän ilmeen saavuttamiseksi voit rakentaa V: n kaarevammaksi. Pian huomaat muodon, joka näyttää miellyttävimmältä. Monet naiset haluavat korostaa V -muotoa, kun taas toiset haluavat ympäröidä sen.

Vaihe neljä:

Aloita jokaisen V: n kärjestä; kallista lyijykynää alaspäin huulirajasi suun suun kaareen. Pyri kiinnittämään suun kulmasta, nopeammin kuin seuraavaksi huulten sarake.

Vaihe viisi:

Esittelyssä lyijykynä alahuulesi alareunassa, toista tällä hetkellä tämä kulmainen piirtomenettely kohti suun käyrää.

Vaihe kuusi:

Vahvan pohjan luomiseksi huulipunallesi väritä tasaisesti koko huulikuori… .. Kevyesti!

Valmis! Sinä olet valmis. Voit nyt levittää huulipunasi, merkitä pehmopaperilla ja levittää hieman huulikiiltoa täydelliseen viimeistelyyn.

Muistettavia vinkkejä:

  •  Älä piirrä huulia liikaa.
  •  Käytä kynää huulten pohjamaalina. Täytä koko huuli vuorauksella (ei vain reunat) aikaisemmin kuin huulipunan levittäminen, jotta ulkonäkö pysyy. Liner tikkuja puhdistetuille pinnoille, joten varo, ettet kokeile huulirasvaa aikaisemmin kuin levität.
  •  Käytä huulten väriä, muuten vaaleampi. Huolehdi siitä, että vuorauksesi on samanvärinen kuin muuten vaaleampi kuin huulipuna. Samoin kuin meikkivoide, huulipuna on piilotettu askel. Kenenkään ei pitäisi tietää, että käytät sitä.
  •  Anna paksumman ylähuulen fantasia peittämällä sen reunat ja edellinen vuoraus pohjahuuliin.
  •  Sinun on aina pidettävä huulipunaa luonnollisissa, punaisissa ja vaaleanpunaisissa sävyissä.
  •  Käytä uudelleen viime kauden huulipunaa. Peitä huulet punaisella lyijykynällä ja päällystä sitten haluamasi kesän vaaleanpunainen huulipuna sen yläpuolella muuttaaksesi varovasti sävyä.
  •  Vapauta rajoja Q-kärjellä. Jos haluat välttää karkean viivan huulen ympärillä, pyyhi Q-kärki karkeasti reunoja vähentääksesi ulkonäköä. Muista, että herkkyys on avain.

Huultenrajauskynän edut:-

Paranna huulipunaasi:

Lopuksi huultenrajauskynä oli tarkoitettu parantamaan mitä tahansa huulipunaa. Huultenrajauskynä yhdessä huulipunan kanssa huulien rakentamiseksi näyttävät ihastuttavan houkuttelevalta!

Tee huulet täyteläisemmiksi:

Huulipunasi ei vain määrittele huultesi muotoa, vaan muista, kun sanoin, että se saisi ne näyttämään täyteläisemmiltä? Se toimii! Heti huulipunan levittämisen jälkeen huomaat, että huulet kirkastuvat ja #näyttävät täyteläisemmiltä!

 Säilytä neutraalit värit:

Kun käytät huulipunaa, haluat aina varmistaa, että huulipuna todellakin vastaa mitä tahansa huulipunaa, jonka asetat sen päälle.

Kosteuta huulet:

Ennen kuin levität mitään, huuhtele kosteusvoiteella ristiin huulet. Sen jälkeen anna sen upota huulillesi muutaman minuutin ajan ja pyyhi ylimääräinen.

Kuvaile huulten muotoa:

Yksi tärkeimmistä asioista, joita huultenrajauskynä voi todella tehdä huulillesi, on huulten muodon määrittäminen. Siinä kunnossa, että sinulla on todella täynnä huulia, huultenrajauskynä hoitaa ne erinomaisesti, kunnossa, sinulla on pienet huulet, ja huulipunalla näet suuren eron!

Pitää huulipunan verenvuodosta:

Huulipunan on myös havaittu vuotavan vuotoa huuliesi yläpuolelle, joten huulipuna loppuu suun yläpuolelle vain huuliesi sijasta. Heti kun käytät huulipunaa, tämä lopettaa kaiken! Et vain havaitse verenvuotoa, mutta myös huulipunasi odottaa!

Säilyttää värin menetyksestä:

Muista, että kun käytät huulipunaa, se todella auttaa ylläpitämään huulipunaa. Hyvä, se pitää värin myös massiivisen kauniina. Epäilemättä huulipunasi vaalenee, kunhan huulipunasi on samanvärinen, se pitää huulipunastasi ja huulipunastasi lainkaan!