Kuinka levittää ja käyttää huulipunaa?

Kuinka käyttää huulipunaaOn todellakin niin monia huulivalmisteita, joista valita, jotta huulet pukeutuvat houkutteleviin väreihin. Voit valita kiiltävistä tai mattapintaisista huulipulloista, sävytetyistä huulirasvoista, huulikiiltoista ja monista muista. Nämä huulituotteet kuluvat ajan kuluttua. Oletko koskaan miettinyt, kuinka voit tehdä sen kestämään pidempään? No, vastaus tähän kysymykseen on – huulten tahrat.

Kuinka levittää ja käyttää huulipunaa

Huulten tahrat ovat välttämättömiä naisen meikkipakkauksessa. Sen sijaan, että käyttäisit kuivaa hyytelöä huulilla niiden tahraamiseksi, voit käyttää huulitahroja vain kynän heilutuksella. Kaksi tarkoitusta käyttää huulten tahraa ovat

Käyttämällä huulipunaa luonnollinen huuliväri korostuu, mikä vähitellen häipyy soutuajan myötä.

Huulten tahra toimii hyvin huulikiilon tai huulipunan alla värin ponnahtamiseksi.

Huulitahrat ovat helposti saatavilla markkinoilla riippumatta siitä, pitävätkö ihmiset niistä vai eivät. Ja koska huulten tahrat ovat yleensä alkoholipohjaisia, ne kuivattavat huulet hyvin usein. Muistaa! Huulitahra on vain pohja huulillesi, joten huulten luonnollisen värin lisäämiseksi sinun on levitettävä huulipuna tai huulikiilto. Jos et ole perehtynyt huulten värjäykseen etkä tiedä kuinka käyttää sitä, älä huoli, lue tämä artikkeli tietääksesi kuinka käyttää huulitahraa.

• Ensimmäinen askel:

Sinun on kuorittava huulet huulikuorinnalla tai hammasharjalla. Ja sitten levitä huulirasvaa kosteuttamaan huulet. Koska tämä on erittäin tärkeä huuli, jotta yleinen huuli näyttää kauniilta, sinun ei pitäisi ohittaa sitä.

• Vaihe kaksi:

Levitä huulitahra ennen huulikiiltoa tai huulipunaa. Jos haluat voimakkaamman värin, pyyhkäise huulitahna pari kertaa huultesi yli. Ja jos käytät huulten lyijykynää, huulten värjäystä, ei ole väliä käytätkö huulipunaa ennen vai jälkeen huulikynän.

• Vaihe kolme:

Huulipunan tai -kiillon levitys on viimeinen vaihe.

Huulien vuoraus on valinnainen vaihe. Jos käytät tuotemerkkiä, jossa on valmistajan kärki, voit aina käyttää huulipunaa huultenrajaajana. Voit rajata huulet tai täyttää loput huulet huulitahralla saadaksesi halutun ilmeen. Levitä huulitahroja sen mukaan, millaisen ilmeen haluat huulillesi, eli syvän dramaattisen ilmeen tai luonnollisen huulipunasi puhtaan pesun. Koska taivas on rajana, voit valita kuinka monta kerrosta haluat levittää. Valintasi mukaan voit tehdä huulten värin niin syväksi kuin haluat tai sellaiseksi kuin haluat.

Jos haluat hieman kasteisen ilmeen, voit levittää pelkän kiillon tahran päälle. Ja jos haluat enemmän “värin väriä”, voit halutessasi levittää kiiltoa huulitahrallesi. Koska kauniit huulet täydentävät yleistä ulkoasua, sinun on oltava varovainen valittaessa, haluatko paljaan ja luonnollisen ilmeen tai silmiinpistävän dramaattisen ilmeen.

Huulitahroilla on voima pysyä pidempään. Ja tämä on ainoa syy, miksi useimmat naiset rakastavat levittää huulitahroja. Kuka haluaisi ottaa huulipunan tai -kiillon ajoittain pois saadakseen retusoinnin?