10 kuvaa Paris Hiltonista ilman meikkiä

Paris Hilton on suosittu suosionsa vuoksi. Hän ei ole oikeastaan ​​TV -julkkis, mutta hän on varsin suosittu miesten ja naisten keskuudessa ja erityisesti Las Vegasissa ja Los Angelesissa. Amerikkalaiset liikenaiset Paris Whitney Hilton, joka tunnetaan yleisesti nimellä Paris Hilton, on yksi maailman naisista. Jostain syystä hän on tv -persoona, malli, DJ, laulaja, kirjailija ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna hän oli tehnyt kaiken. Hän on myös Hilton Hotelsin perustaja ja on myös yksi kauneimmista naisista planeetalla mahtavasta fysiikastaan. Unohtamatta, hän on myös trendientekijä. Mutta onko kaikki tämä meikki, onko Pariisi kaunis vai hyvännäköinen todellisuudessa? Katsotaan.

10 kaunista ja näkymätöntä kuvaa Paris Hiltonista ilman meikkiä:

Tässä on kymmenen parasta kuvaa Paris Hiltonin meikkaamattomasta versiosta, joka osoittaa kuinka kaunis tämä nainen todella on.

1. Meikkivapaa jumalatar:

Paris Hilton ilman meikkiä

Näillä mahtavilla vaaleilla hiuksilla ja kauniilla Pariisi näyttää hienolta ja melko tunnistettavalta ilman meikkiä. Hän on yksi kaikkien aikojen kauneimmista julkkiksista eikä pelkää näyttää meikkivapaita kasvojaan.

2. Lyhyt blondi kampaus:

Paris Hilton ilman meikkiä 2

Tämä kampaus sopii hyvin Pariisiin. Hän näyttää todella suloiselta ja ihmiset pitävät hänestä myös tällä tavalla. Hän ei epäröi näyttää paljaita kasvojaan, joiden mukana ei tule yhtäkään kosmeettista tuotetta. Hän voi tehdä vaikutuksen ihmisiin luonnollisilla kasvoillaan melko helposti

3. Ostokset Peepers:

Paris Hilton ilman meikkiä 3

Pariisi katkesi, kun hän oli ostoksilla paikallisessa ruokakaupassa. Hän näytti melko kauniilta ilman urheilua minkäänlaista kauneustuotetta. Hänen meikkittömät kasvonsa näyttävät niin mahtavilta, että hän voi olla tällä tavalla koko päivän. Jos haluat nähdä Paris Hiltonin ilman meikkiä, tämä saattaa olla yksi parhaista kuvista sinulle.

4. Minimaalinen meikki:

Paris Hilton ilman meikkiä 4

Pariisissa on kaunis hymy, joka voi sulattaa miljoonan sydämen kerrallaan. Hän tietää, miten houkutella ihmisiä itseensä, eli esittelemällä lahjakas luonnon kauneutensa.

5. Vanha napsautus:

Paris Hilton ilman meikkiä5

Tämä on vanha kuva Paris Hiltonista, joka otettiin hänen alkuaikoina mallinnusuraansa. Hänellä on kaunis paita ja urheilu luontaisesta kauneudestaan ​​kauniisti. Tämä on luultavasti yksi hienoimmista Paris Hiltonista, jossa ei ole kaikkien aikojen meikkikuvia.

6. Rannalla:

Paris Hilton ilman meikkiä6

Paris Hilton havaittiin pitävän hauskaa rannalla. Sinä päivänä hän näytti erittäin houkuttelevalta. Hänellä ei näyttänyt olevan ongelmia näyttää paljaita kasvojaan ilman meikkiä.

7. Koirien ottaminen kävelylle:

Paris Hilton ilman meikkiä7

Paris Hilton pitää koiristaan, jotka ovat hänen parhaita kavereitaan Beverly Hillsissä. Hän kohtelee heitä kuin lapsiaan ja huolehtii heistä täydellisesti kuin luonnollisesti kauniit kasvonsa.

8. Vaellus Beverly Hillsissä:

Paris Hilton ilman meikkiä8

Pariisi nähtiin ystäviensä kanssa, kun hän oli menossa vaellukselle Beverly Hillsille. Hänellä oli yllään melko yksinkertaiset vaatteet, eikä häntä näyttänyt haittaavan se, että hänet kuvattiin ilman meikkiä.

9. Äiti-tytär:

Paris Hilton ilman meikkiä 9

Tässä kuvassa näkyy äidin ja tyttären välinen side Pariisin ja hänen äitinsä Kathy välillä. Pariisi näytti todella kauniilta täällä, vaikka hän ei urheillutkaan ilman meikkiä ollenkaan.

10. Välipala -aika:

Paris Hilton ilman meikkiä10

Paparazzi ei jätä sinua, vaikka olisit lounaalla. Täällä voimme nähdä hänen yllään pitämällä matalaa profiilia, kun hän syö ruokaa. Hän ei käytä mitään meikkiä ja näyttää edelleen upealta. Tämä on yksi parhaista Paris Hilton ilman meikkiä -kuvista.

Haluatko nähdä kuvia Paris Hiltonista ilman meikkiä? Yllä on joitain parhaita kuvia tästä tunnetuista liikenaisista. Yllä olevat kuvat paljastavat selvästi, että Paris Hiltonin kaltaiset naiset tuskin vaativat mitään näyttääkseen houkuttelevalta. He voivat vain kallistaa luonnon kauneutta ja näyttää melko houkuttelevalta vain siinä.