14 parasta kuvaa Justin Bieberistä ilman meikkiä

Justin Drew Bieber on maailmankuulu kanadalainen laulaja ja kuuluisa lauluntekijä, joka on lahjakkuuksien lähde. Hän on epäilemättä yksi tämän sukupolven parhaista nuorisolaulajista. Hän on rikkonut kaikki rajoitukset ja todistanut tekopyhät ja vihaajat vääräksi. Tämä nuori poika on myös yksi haetuimmista julkkiksista ikinä. Uudella albumillaan Purpose hän on jälleen saavuttanut suosiota laajassa mittakaavassa. Maineen ja rikkauksien ympäröimänä hän on yksi kaikkien aikojen parhaiten näyttävistä laulajista. Hänen viehättävä ulkonäkö tulee luonnollisesti kauniista kasvoista, ei huippuluokan kauneustuotteista, jotka joskus osoittautuvat täydentäviksi jopa hänelle..

1. Raitis ilme:

Justin Bieber ilman meikkiä 1

Tässä kuvassa Justin Bieber havaittiin yllään litteät hiukset ja ylimitoitetut lasit. Hänen kasvoillaan on myös parta. Laulaja nähtiin ilman meikkiä tässä tapahtumassa, jossa hän tunsi tunteitaan Harvey -hurrikaanin katastrofeista. Hän lahjoitti uhreille erittäin anteliaasti.

2. herrasmies:

Justin Bieber ilman meikkiä 2

Justin Bieber näytti miljoonalta dollarilta tässä kuvassa. Hän valitsi upean mustan paidan ja mustan rusetin. Hänellä oli jälkiä meikistä kasvoillaan ja huomaa alaston huulipuna ja kiilto. Tämä laukaus otettiin Grammy -palkinnoissa ja saadakseen kasvokuvansa valmiiksi hän valitsi jonkin meikin ja peitevoiteen.

3. Justin Bieber ilman meikkiä ennen ja jälkeen:

Justin Bieber ilman meikkiä 3

Ensimmäisessä kuvassa Justin oli meikkivapaa. Hän näytti melko luonnolliselta ja hänen kasvonsa paljastavat joitakin laikkuja ja tummia täpliä. Hänen tummat ympyränsä voidaan havaita myös edellisessä kuvassa. Jälkikuvassa Justin teki meikkiä. Hän käytti meikkivoidetta, peitevoidetta ja alastonta huulipunaa. Hänen hiuksensa oli asetettu heilumaan sivuttain.

4. Justin Bieber Ei meikkiä Selfie:

Justin Bieber ilman meikkiä 4

Tämä selfie on otettu ”Shot of Me” -sovellusta varten. Justin piti todellisen itsensä tässä kuvassa eikä hänellä ollut jälkiä meikistä. Hän valitsi luonnolliset hiukset, eikä hänen silmissään ollut peitevoidetta. Hän näytti varmasti erittäin söpöltä tässä kuvassa. Tämä teini -tähti ei todellakaan ole uusi selfieille ja on saavuttanut pitkän matkan tällä uralla.

5. Juhlat kova:

Justin Bieber ilman meikkiä 5

Justin on melko hurmaava ja on ollut tällaisessa muodossa hyvin pieni ikä. Tämä Justin Bieberin kuva on yksi parhaista Justin Bieberin kuvista ilman meikkiä. Hän näytti söpöltä lasiensa, mustan bleiserinsa ja punaisten housujensa kanssa. Epätavallinen lisävaruste, jonka hän valitsi tähän ulkoasuun, oli pieni käärme kädessään.

6. Pieni vaalea poika:

Justin Bieber ilman meikkiä 6

Nuori Justin ei jättänyt kiveäkään kääntämättä, kun se teki vaikutuksen ihmisiin. Silloin hän näytti varsin houkuttelevalta luonnollisilla vaaleilla hiuksillaan ja söpöillä kasvoillaan. Nyt hän on hurmuri, silloin hän oli söpö lapsi, jolla oli valtava lahjakkuus ja massiiviset levy -yhtiöt, joissa oli hänen nimensä. Jos etsit Justin Bieberiä ilman meikkiä, tämä saattaa olla sopiva.

7. Baring It All:

Justin Bieber ilman meikkiä 7

Justin on jokaisen teini -ikäisen tytön unelman kaveri. Suurimman osan ajasta hänen kasvonsa pysyvät kaunistettuina meikillä, mutta heti kun hän saa jonkin aikaa nauttia henkilökohtaisesta elämästään, hän elää sitä täydellä sydämellä. Tämä Justin Bieber ilman meikki -selfieä on yksi parhaista tapauksista tämän nuoren lahjakkaan luonnollisesti kauniista kasvoista.

8. Doll Like Look:

Justin Bieber ilman meikkiä 8

Jos olet todella kiinnostunut Justin Bieberistä, seuraava kuva sopii sinulle. Se näyttää nuoren Justinin houkuttelevat todelliset kasvot sekä houkuttelevan ulkonäön. Justin oli myös hurmaava nuorena. Hän näytti nukelta siistissä hiuksissa ja lähes virheettömässä ihossa.

9. Vain jäähdytys:

Justin Bieber ilman meikkiä 9

Olet todennäköisesti nähnyt Justin Bieberin meikkiä. Tämä on sinun onnekas aikasi, kun näet kuvan Justin Bieberistä ilman meikkiä. Kuva otettiin, kun hän oli menossa studioon otettuaan smoothiensa.

10. Matkustaminen tyylillä:

Justin-Bieber-ilman meikkiä 10

Justin Bieber nähtiin Selena Gomezin kanssa lentokentällä. Hän näytti täysin todellisia kasvojaan satojen ihmisten edessä ja oli varma siitä, että ihmiset ihailevat häntä vain tällä tavalla. Hän näytti siistiltä täysin mustassa asussa ja käytti allekirjoitettua metalliketjua ja korvanappia.

11. Hyvää yötä piippaukset:

Justin Bieber ilman meikkiä 11

Kaikki fanit naiset ottivat tämän kuvan ja jakoivat sen miljoona kertaa. Se näyttää Justinin houkuttelevan ruumiinrakenteen ja hänen todelliset kasvonsa ilman meikkiä. Sen voidaan sanoa olevan yksi parhaista Justin Bieberistä ilman meikkikuvia siellä, jos etsit sellaista.

12. Tatuoitu mies:

Justin Bieber ilman meikkiä 12

Tämä Justin Bieberin ilman meikki -selfieä osoittaa Justinin todelliset kasvot. Kuvassa näkyvät myös kaikki hänen merkitykselliset tatuointinsa, jotka sopivat hänelle varsin hyvin. Hän rakastaa tatuointeja ja molemmat kädet on peitetty runsaalla luonnoksella. Tässä kuvassa hän valitsi paljaat kasvot.

13. Hyvää hymyä:

Justin Bieber ilman meikkiä 13

Oletko nähnyt miehen nauravan niin kauniisti ennen? No, Justin tekee ja hänen miljoonan dollarin hymynsä on tehokas työkalu vaikuttamaan ihmisiin, jotka työskentelevät hänen hyväkseen. Justin näyttää valitsevan luonnollisen ilmeen tässä kuvassa. Epäilemättä on jälkiä meikistä peittääkseen viat, mutta hän näyttää tuoreelta kuin kaste tässä kuvassa.

14. Auringonsäde:

Justin Bieber ilman meikkiä 14

Justinin houkuttelevilla kasvoilla kuka tahansa voi rokkia kesät. Tätä kuvaa napsautettiin, kun Justin oli lomalla ystäviensä kanssa Santa Monicassa. Hän näytti erittäin houkuttelevalta ja hänen hymynsä on luultavasti yksi parhaiten näyttävistä kasvoista, jotka herättävät huomiota todella nopeasti.

Justin Bieber on siunattu luonnollisella hehkuvalla iholla. Hänellä on täydellisen näköiset kasvot ja söpö hymy tekee hänestä pienen sydämenmurtajan. Huolimatta aknen puhkeamisesta, hänen terve ihojärjestelmä saa hänet hoitamaan ongelmansa. Häntä kritisoidaan usein meikin käyttämisestä ja hän on ollut vitsien keskus hänen naisellisesta ulkonäöstään. Tämä nuori tähti on erittäin lahjakas ja hänen käyttämänsä hieman meikkiä tekee hänestä aina valokuvavalmiiksi. Hän luottaa myös luonnolliseen ihoonsa. Toivomme, että pidit näistä suloisista Justin Bieberin kuvista ilman meikkiä ennen ja jälkeen.