20+ näkymätöntä ja tosielämän kuvaa Selena Gomezista ilman meikkiä

Selena Gomez! Me kaikki tunnemme tämän nimen. Tämä amerikkalaisen laulajan lahjakkuus on melko suosittu ympäri maailmaa pop -kappaleistaan ​​ja musiikki -albumeistaan. Eikä vain lauluja, Selena on myös hyvin puhuttu hänen kauneutensa vuoksi. Nuoret kasvot ja ihanat kasvonpiirteet erottavat hänet muista tähdistä. Mutta oletko koskaan nähnyt Selena Gomezin ilman meikkiä??

Poptähti, joka tunnetaan kauniista ulkonäöstään ja muoti -diivana, näyttää aivan uskomattomalta ilman meikkiä. Haluatko nähdä, miltä laulaja näyttää tosielämässä, raaka ja suodattamaton? Nyt sitä mennään!

Näkymättömiä ja tosielämän kuvia Selena Gomezista ilman meikkiä

10 tosielämän kuvaa Selena Gomezista ilman meikkiä:

Tässä ovat suosikkikuvamme laulaja Selena Gomezista ilman meikkiä. Katso!

1. Julkisesti pyydetty:

selena gomez ilman meikkikuvia

Tämä kuva Selena ilman meikkiä nähdään, kun hän oli julkisesti ystäviensä kanssa. Vapaa -ajallaan Selena rakastaa liikkua julkisissa tiloissa todellisen itsensä kanssa. Hän ei käyttänyt mitään meikkiä tässä kuvassa ja näyttää hyvin raakalta ja todelliselta. Silti kauneus on lumoavaa. Hän näyttää erittäin nuorekkaalta, ihanalta ja söpöltä tässä kuvassa, ja me rakastamme häntä itsestään huolimatta siitä, että hän näyttää raa’alta ja suodattamattomalta. Mitä te tyypit olette mieltä?

2. Välipala -aika:

Selena Gomez ilman meikkiä 2

Tässä on toinen tosielämän kuva Selena, ilman meikkiä kiinni kamerassa. Kun otetaan huomioon hänen suosionsa, paparazzi ei näytä säästävän häntä julkiselta huomiolta. Hän viettää gaga-aikaa syömällä kadunpuoleisia välipaloja rentoon asuun. Löysät hiukset ja muutama pullea poski, tätä kuvaa napsautetaan aiemmin muutama vuosi sitten. Rakastamme kuitenkin tapaa, jolla hän kantaa itsensä tässä kuvassa ja nähdään täysin luottavaisena ja ihanana. Mitä teillä on sanottavaa?

3. Tuoreet kasvot:

selena gomez ilman meikkikuvia

Tässä on toinen näkymätön kuva ja Selena Gomez ilman meikkiä. Aivan kuten muut tytöt, myös Selena rakastaa klikata valokuvia ja selfieitä itsestään. Tämä on hänen lepoaikanaan asunnossaan, ja hän on aidosti oma itsensä täällä. Löysät hiukset, pienet silmät ja söpöt posket, laulaja näyttää kauniilta ja nuorekkaalta täällä. Hänet nähdään yllään yöasussa ja hän on mukavassa itsessään!

4. Rentouttava aika:

Selena Gomez ilman meikkiä 4

Silmämme tässä kuvassa ei vain ole Selenan söpö kasvot, vaan myös niin ihana löysä t -paita, jossa hän kerskuu sarjakuvilla. Tämä kuva on super ihana molemmista syistä, ja hänen nuori itsensä on jotain, mihin emme voi ottaa silmiämme. Aivan kuten aiemmissa kuvissa, hänet nähdään ilman meikkiä ja näyttää kuitenkin erittäin kirkkaalta ja kauniilta. Tämä kuva osoittaa meille, että kukaan ei tarvitse meikkiä näyttääkseen kauniilta tai tyylikkäältä!

5. Yöohjelma:

Kuvia Selena Gomezista ilman meikkiä 5

Katsokaa kuinka upea tämä kauneus on, jopa yöllä ja ilman meikkiä. Kun näemme Selena Gomezin meikkiin ja ilman sitä, sekä ruudulla että reaaliaikaisissa kuvissa, emme voi nähdä paljon eroa ilmeisistä syistä. Hän ei näytä kovin erilaiselta, kun otetaan huomioon hänen kaunis ja ihana iho. Laulaja näyttää virkistävältä koko ajan, eikä hänen ulkonäkönsä kanssa voi kilpailla tosielämässä. Mitä te tyypit olette mieltä?

6. Tuoreet kasvot ja söpö ulkonäkö:

Kuvia Selena Gomezista ilman meikkiä 6

Tässä on toinen suosikki Selena Gomez ilman meikkikuvia. Julkkis napsauttaa ja julkaisee tämän sosiaalisessa mediassa, ja kuinka siistiä se on !! Hän näyttää henkeäsalpaavan kauniilta raikkailla kasvoilla ja näyttää erittäin kirkkaalta ja ihanalta, vaikka hänellä ei ole mitään muutosta. Hänen kauniit silmänsä, kiiltävät mustat hiuksensa ja kirkas iho ovat jotain, mitä me kaikki haaveilemme myös tosielämässä. Hänellä on oltava käytössään paljon ihonhoitorutiineja ylläpitääkseen itseään sellaisena kuin hän on ja näyttää erittäin upealta koko ajan.

7. Uintiaika kavereiden kanssa:

vSelena Gomez ilman meikkiä 7

Aivan kuten me, Selena myös rakastaa pitää hauskaa ja viettää aikaa läheisten ystäviensä kanssa vapaa -aikana. Tässä on yksi tällainen kuva ja selfie, jonka laulaja itse klikkasi altaassa, kun hän pitää hauskaa ystäviensä kanssa. Selena rakastaa uintia ja on yksi hänen harrastusajoistaan ​​useimmiten. Hänet nähdään niin kauniina ja upeana jopa uimanaamion kanssa eikä hänellä ole meikkiä. Kaikki mitä näemme, on hieman ripsiväriä paljaalla kasvolla. Silti niin nuorekas ja ihana, eikö olekin?!

8. Pitkä ajoaika:

Kuvia Selena Gomezista ilman meikkiä 8

Tässä kuvassa voimme nähdä, että Selena pitää hauskaa pitkän ajomatkansa kanssa autossa. Vaikka hänellä ei ole paljon meikkiä, havaitaan vain kevyt kosteusvoide sekä silmän ripsiväri ja vuoraus. Hän näyttää virkistävän kauniilta ja upealta ilman epäilystäkään. Kuitenkin, jos verrataan meikkikuviin ja ilman niitä, ei ole paljon eroa, mikä osoittaa, miten hänen ihonsa on luonnollisesti niin upea. Mitä te tyypit olette mieltä?

9.Uima -selfie:

Kuvia Selena Gomezista ilman meikkiä 9

Kuten olemme jo edellä maininneet, Selena rakastaa uintia ja tämä uintiajan selfie on suosikkikuvamme. Hänellä ei ole yllään mitään kasvoilla, ja tämä selfie napsautetaan paljain kasvoin. Silti rakastamme hänen ilmaisuaan ja söpöä eleään tässä kuvassa. Hänen nuorekas ihonsa loistaa auringonvalolla ihon pinnalla ja näyttää henkeäsalpaavalta!

10. Kulttuuriasu:

Selena Gomez ilman meikkiä 10

Tässä kuvassa voimme nähdä Selena Gomezin yllään tharu -mekon, joka on kotoisin Nepalista, kun hän oli kiertueella. Hänet poseeraa alueen paikallisten naisten kanssa samoilla koristeilla ja asuilla. Tämä kuva osoittaa, että Selena rakastaa kokeilua ja sekoittuu helposti muihin kulttuureihin epäröimättä. Hän näyttää virkistävältä ja ainutlaatuiselta tässä kuvassa, ja me rakastamme tapaa, jolla hän iloitsee kauneudessaan tässä puvussa.

11. Iloiset kasvot:

Kuvia Selena Gomezista ilman meikkiä 11

Kuten edellä mainitsimme, Selena tykkää urheilla selfieistään ja napsauttaa vapaa -ajan kuvia usein. Tässä kuvassa hänellä ei ole muuta meikkiä kuin lievä huulikiilto, ja hänet nähdään punastuneena iloisesti. Kiharat aallot korvien ympärillä ja kirkkaat silmät, hänen piirteensä ovat melko kauniita ja selkeitä. Hänellä on sydämenmuotoiset kasvot ja hän näyttää kauniilta nuoruuden eleillä.

12. Lomatila:

Selena Gomez ilman meikkiä 12

Selena Gomez rakastaa matkustamista. Hän pitää lomia ja taukoja stressaavien aikataulujensa keskellä ja lomat ovat jotain, mihin hän todellakin saa lohtua. Tässä kuvassa näemme Selena iloiset kasvot lomalla. Tässä kuvassa, vaikka hän ei käytä paljon meikkiä, hänet kuitenkin havaitaan yllään kirkkaan huulipunan ja silmät vuorauksella. Hänen yksinkertaiset löysät hiukset ja rantavaatteet ovat ihania ja sopivat hänen persoonallisuuteensa.

13. Foodie kiinni kamerassa:

Selena Gomez ilman meikkiä 13

Aivan kuten me kaikki, Selena on myös ruokahaluinen. Hän rakastaa ja nauttii syvästi aterioistaan. Tässä kuvassa hän nähdään syömässä huijausateriansa ja on erittäin iloinen siitä. Kuitenkin ihmettelemme, kuinka Selena säilyttää persoonallisuutensa ja sopivan kehonsa huolimatta siitä, että hän on foodie! Rakastamme hänen alastomia kasvojaan ilman meikkiä täällä ja sidottuja hiuksia, kun hänet nähdään yöpuvussa hänen luonaan.

14. Selena No Makeup Look in Red Top:

Selena Gomez ilman meikkiä 14

Hän näyttää niin kauniilta kuvassa, jopa ilman meikkiä. Hänellä on pitkä punainen pusero, joka on leikattu V -muotoon edestä, jolloin hän näyttää hieman trendikkäältä. Kädet peitetään jopa kolme neljäsosaa kylmänä talvipäivänä. Hänellä on yllään myös tummansiniset housut ja hänellä on kultaisia ​​asusteita; yksi kultainen rannerengas hänen oikeassa ranteessaan ja pyöreä muotoiset suuret tulot korvissa.

15. Selena lentokentällä ilman meikkiä:

Selena Gomez ilman meikkiä 15

Näemme, että Selena Gomez ilman meikkiä kasvoillaan lentokentällä yllä olevassa kuvassa, koska hänellä on vaunupussi oikealla ja käsilaukku vasemmalla. Hän on antanut hiuksensa auki, ja hänellä on yllään rento housut ja musta toppi, mikä näkyy, koska takki, joka peittää hänen kätensä, mutta on avoin keskeltä.

16. Testaajien tarkistaminen kaupassa:

Selena Gomez ilman meikkiä 16

Hän näyttää olevan kaupassa ja testaa joitakin meikkejä, jotka hän todennäköisesti voisi ostaa. Hän näyttää söpöltä luonnollisen kauneutensa vuoksi, mutta tässä kuvassa hiustensa vuoksi hän näyttää todella kauniilta jopa ilman meikkiä. Hänen hiuksensa on jaettu sivulta ja sidottu kokonaan taakse. Etupuoli näyttää hieman sotkuiselta, mikä saa hänet näyttämään luonnolliselta. Hänellä on yllään musta rento toppi ja hänellä on kantolaukku vartalonsa päällä.

17. Selena Gomezin silmälasit Katsokaa puistoa:

Selena Gomez ilman meikkiä 17

Talvet tekevät kasvoistamme kuivempia ja siten oikeudenmukaisempia ajoittain. Tämä yllä oleva kuva on Selena Gomez talvipäivänä, yllään oranssi takki ja harmaa äänenvaimennin kaulassa. Hän on kiireinen tarkistamaan puhelinta isojen tyylikkäiden silmälasiensa kautta. Hänen hiuksensa on siististi sidottu poninhäntäksi ja hän ei käytä meikkiä, käytä vain pientä huulipunaa.

18. Teini -iässä:

Selena Gomez ilman meikkiä 18

Yllä olevassa kuvassa Selena Gomez näyttää todella älykkäältä ulkonäöltään. Hänellä on yllään taivaansininen juhlapaita, joka on työnnetty tummansiniseen hameeseensa, johon on painettu punaista ja vihreää. Hänen hiuksensa ovat hieman sekaisin edestä ja näyttävät olevan kevyesti sidottuja takana. Hän näyttää melko tyylikkäältä jopa ilman meikkiä.

19. Selena Outdoors In Casuals:

Selena Gomez ilman meikkiä 19

Voimme nähdä, että Selena oli painonnut hieman, kun tätä kuvaa oli napsautettu. Yllään kokoinen valkoinen toppi ja harmaat leggingsit hän näyttää yksinkertaiselta ja mukavalta ilman meikkiä. Hänellä on ruskeat saappaat ja silmälasit; pitkä hopeinen lisävaruste niskan ympärillä ja on pitänyt hiukset auki ja tuonut eteen, jakautunut tasan molemmille puolille ja laskenut hartiat.

20. Ihastuttava hymy:

Selena Gomez ilman meikkiä 20

Hän näyttää olevan tiellä, puhuu jonkun kanssa ja hymyilee makeasti. Hänellä on yllään ylisuuri ruudullinen paita ja hän on pitänyt hihat auki ja auki. Hän vieroittaa puuttuvat leggingsit tai housut yhdessä meikkivapaiden kasvojen kanssa ja kantaa valtavaa mustaa laukkua oikealla ja puhelinta vasemmalla. Hänellä on yllään ruskeat kissasilmäiset aurinkolasit ja hiukset kampaavat hiuksiaan kahdelta puolelta keskeltä.

21. Selena Gomezin luonnolliset kasvot:

Selena Gomez ilman meikkiä 21

Selena Gomez on luonnollisesti kaunis, joka on kuvattu täydellisesti tässä kuvassa yllä. Hänellä on vain aaltoilevat hiukset auki, riipus kaulan ympärillä ja on täysin ilman meikkiä.

Lisävinkkejä:

Näillä paljailla kasvoilla ja ilman Selena Gomezin meikkikuvia inspiroimme vain näyttämään kauniilta ja sopivilta jopa paljain kirkkailla kasvoilla. Tässä on muutamia hakkereita, jotka meidän on jaettava kanssasi!

  • Mene usein ilman meikkiä. Jos sinulla ei ole monia tapahtumia tai erityistilaisuuksia käsillä, mieluummin ilman meikkiä ja anna ihollesi aikaa hengittää.
  • Jos käytät meikkiä, älä unohda tai ohita sen poistamista kokonaan ennen kuin päätät päivän ja menet nukkumaan. Varmista, että ihosi on puhdistettu hyvin ja sävytetty meikinpoiston jälkeen.
  • Kosteuttaminen on tärkeä askel; monilla meistä on taipumus ohittaa. Iho tarvitsee kosteutusta ja ravintoa. Vaikka sinulla on kuiva tai rasvainen iho, käytä mieluummin kosteusvoidetta ihotyypin mukaan.
  • Työskentele ihon syväpuhdistuksen, kiinteyttämisen ja kuorinnan parissa viikossa vähintään kahdesti. Tämä auttaa ihoa parantumaan ja poistamaan kuolleet ihosolut sekä rusketuksen.

Näillä ihanilla ja hämmästyttävän upeilla Selena Gomezin kuvilla ei meikkiä; olemme innoissamme huolehtimaan myös ihostamme ja näyttämään kauniilta jopa paljain kasvoin. Rakastamme tapaa, jolla hän hallitsee ja pitää itsestään huolta ja näyttää niin upealta jokapäiväisessä elämässä. Selena on todella inspiraatio nuorille ja uudelle sukupolvelle. Mitä mieltä olette tästä? Kerro meille myös; rakastamme kuulla sinusta!