Modern modulär köksdesign från Arclinea

modernt modulärt kök - Artusi

San Diego-baserade Arclinea ansvarar för att skapa Artusi, modern modulär köksdesign. Artusi -kollektionen erbjuder flexibla och eleganta lösningar för ditt köksutrymme. Den kombinerar hållbara material och den senaste tekniken i en ren, felfri design, inspirerad av den moderna minimalistiska stilen.

Inbyggd soffa i köket

modulär design av Arclinea

En av de mest värdefulla funktionerna i Artusi Kitchen är möjligheten att delas upp och ordnas i individuella moduler för att passa kundernas preferenser. Detta modern modulär köksdesign ger dig möjlighet att designa ditt eget rum och skapa en layout som bäst passar dina behov. Designfriheten är möjlig tack vare de oberoende elementen som kan stå på egen hand. Varje köksdel har en elegant modern design med ren geometri och användning av moderna material.

elegant köksdesign med minimalistisk stil

elegant kök - modulär design

Det viktigaste materialet, artusi modern modulär köksdesign stål är det som ger designen dess tuffa blanka utseende. Stål kombineras också med teak, vilket också är kännetecknande för Artusi -designen. Båda materialen bidrar till elegansen och den moderna atmosfären i köket. Den varma touchen av trä kan dämpa designen och lägga till variation i atmosfären utan att förstöra det ljusa, moderna utseendet. Och för dem med fasta preferenser finns det en neutral version där träet är målat, vitt eller svart.

Artusi -samling från Arclinea

modulär köksdesign från Arclinea

Den där modern modulär köksdesign har också ett antal tekniska funktioner. Den har färgglada skåpdörrar med inbyggda handtag, skjutbara skärbrädor och en rörlig bänkskiva på övervåningen. Alla dessa egenskaper är skapade för att göra arbetet i köket enklare, snabbare och, viktigast av allt, roligare. D.den moderna modulära köksdesignen innehåller också inbyggda apparater av hög kvalitet som kompletterar helhetsbilden av den minimalistiska stålkonstruktionen.

av K.H. Christova

Ståldesign i köket

funktionella inbyggda enheter

Inbyggda vitvaror i det modulära köket

Ståldesign och glans

modern köksbänk

modulär köksdesign - Artusi

Italienska kök med toppmoderna koncept-Gamma från Arclinea