8 inspirerande idéer för dörrdesign

inspirerande idéer dörrdesigner eleganta

En mycket viktig aspekt av heminredningen som kan förbises är utformningen av innerdörrarna. Problemet är inte att de har ignorerats särskilt ofta. Konventionellt tänkande i det här fallet får oss att tänka mer på ytterdörrens funktionalitet och praktiska tillämpning än om deras design och utseende. För att vi ska bryta detta tankesätt föreslår vi några inspirerande Idéer för dörrdesigner som du kan tycka är intressant och hjälpsam.

Låt dessa idéer för dörrdesign fräscha upp din inredning

inspirerande idéer dörrdesigner franska

De antika möblerna har samlats in mycket och skapar alltid en sofistikerad och elegant atmosfär. Detsamma gäller de antika modellerna, om det finns i Idéer för dörrdesigner går. Vi har valt ut några bilder för dig med eleganta vintage dörrmodeller som också passar in i en modern inredning. Den gamla dörren i blå färg skapar en lantlig och mysig atmosfär. Å andra sidan kombineras den inglasade franska dörren med fönster med den blå insidan och skapar en imponerande entré till den eleganta matsalen.

Blå trädörr skapar en mysig atmosfär

inspirerande idéer dörrdesigner blå

Övrig Idéer för dörrdesigner kan få lite exotiskt in i din lägenhet. Den imponerande dörren i balinesisk stil skapar en imponerande atmosfär för entrén. Den varma och antika utseendet på denna dörr passar perfekt med den inbjudande miljön i denna lägenhet, liksom de unika golvplattorna.

Skapa kreativa idéer för dörrdesigner och ha kul att göra det

inspirerande idéer dörrdesigner balinesisk

De kreativa Idéer för dörrdesigner kan vara väldigt roligt för dig. Till exempel kan du ändra materialet på dörrpanelerna. Ett förslag är att bygga in dörrpaneler som en tavla. Så du kan skriva eller rita olika saker på det med krita. En skjutdörr av glas eller plast kan också användas som anslagstavla för praktiska påminnelser. Om du använder speglar istället för glaspaneler kommer ditt rum att se större och ljusare ut utan att förlora din integritet. Garderobsdörren kan också användas som en vanlig rumsdörr.

Elegant badrumsinredning med garderobsdörr

inspirerande idéer dörrdesignerna avslappnade

Glöm inte bort möjligheten att använda lite färg på innerdörrarna när resten av interiören är enfärgad. Om du målar din dörr i en fin färg kommer det säkert att vara fokus i rummet. Vårt bildgalleri kommer definitivt att tänka om dörren som dekoration.

Dörr med spegelelement skapar en rymlig känsla

inspirerande idéer för dörrdesign spegel

Trädörr för en varm och mysig atmosfär

inspirerande idéer för dörrdesigner trä trappor

Originalidé för dörrdekoration

inspirerande idéer dörrdesign svarta tavlan